Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

An itibariyle EKPSS'ye başvuran aday sayısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında siyasetle bizim işimiz bizim atamamız kadro vs..kim yapıyor başımızdakiler o yüzden siyasetle hep içiçeyiz özellikle sınavdan sonra ankaraya gidicez inş kadro için..başvuru sayısı kesin olmamakla birlikte 70 bin diyorlar toplam sınavdan sonra açıklanacak sayı osym öyle dedi.

muhendis3232;
peki 70 binin içinde lisans başvuru sayısı kaç olur tahminin

bir haftada 9 bin 2 haftada 70 bin ne kadar ilginç :)

oncekıne 60367 kışi gırmış bunların 2012-2013-2014 de gıren 11000 kusur kışının içinde mutlaka ;
yerını begenmeyen ,yok hızmetlı olamam benım karızmamı sarsar dıyen,maaş begenmeyen ,mevkı begenmeyen, dıplomasını yukselten vsvs ... bunların yarısı gene gırer 5000kişi ordan,10-15.000 kışı de yenı gırış 2 yılda yenı engellıler oluştu kaza hastalık, yenı mezun vs..
bırde emeklıler cıktı onlarda gırdı .alsana 75000 kışı puanlarda artar ve zorlasır yoksa herkes 90 alırsa kargaşa cıkar yok 85-90 aldım gıremedım bılmemne..

9000 yeni başvuranlarmış :D 63000 üstüne 3 günde 9 bn artık 75-80 olur heralde :D

herkes bi şekilde memur olayımda ne olurssa olsun peşinde hiç kimse mesleğini yapma peşinde değil

reco61;

sen öyle san mühendisleri örgütlüyorum :D düz memurluğa talim etmek istemiyoruz..mesleğimizi yapmak istiyorum ;)

Bu ülkede bence az insan mesleğini devam ettirebiliyor, keşke herkes okuduğu bitirdiği alanla ilgili bir şeyler yapabilse, misal adam kaç yıl okumuş ama çok alakasız işte çalışıyor, çoğu insanın iş seçme şansı olmuyor, hayat pahalı o yüzden bir çok kişi memurluğa ya da sağlam bir işe kapak atayım derdinde şahsen bende :D Ama tabiki de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)

eMeL_eMeL;

yani biz uğraş verelim de olursa olur olmazsa memur oluruz kısmetse ne zaman açılırsa meslekten kadro o zaman gireriz ama ben her iki senede bir sınava gircem bu yüzden başkasınında hakkı giidiyor açsınlar mesleğimizi yapalım direk bidahada ekpss nin önünden geömeyim

Beyler bayanlar sınava 1 milyon kisi girecek ilk varan kazanir..

Hocam biraz abes gelebilir daha geçen hafta aldım raporu son başvuru tarihi nedir

Muroo;

Maalesef başvuru tarihi geçti sevgili kardeşim..

Tahmin edilen rakam 70-80 bindi zaten... evet isimizin zor olacagi zaten belliydi cok calistik elimizden geleni yaprik hala yapiyoruz.

Bence 3 haftayi gecik bir zaman var dolu dolu 3 hafta desek yine iyi bir zaman ben izin aldim 3 hafta deliksiz calisip allah nasip ederse sansimi artirmaya calisacagim gercekten istiyosaniz basarirsiniz calisin arkdaslar

ekpss de lise düzeyinde kaç kişi başvurdu...

ekpss de lise düzeyinde kaç kişi başvurdu...

evet yüzde 6 gercek yüzde 40 şaibe siz böyle düşünüyorsunuz bak bakalım haritaya chp nin mhp nin bdp ne farkı var belli yerlerde var diğerleri boş ha akıl verme işine gelişnce benim verdiğim akıl sayesinde 20 dk fazla süre almak için ösym dilekçe gönderen sen değilmisin demekki akıl verme hakkım var sanırsam
BAŞVURU SAYISINA GELİNCE GECEN SINAVA GİRİP ATAANAMAYAN YAKLIŞIK 40 BİN KİŞİ VAR BUNU EN FAZLA YARISI ARTARSA 60 EDER BUNDADA ÖN LİSANS VE LİSAN SAYISI AZ OLUR LİSE FAZLA OLUR 50-55 BİN YAKINI LİSE

engel bilgilerde düzeldi haftaya sınav yerlerimiz belli olacak bir umut sayıyı sınavdan önce verirlermi :l

otekı 60000dı. adam hala 60000 dıyo .70k-75k-80k gorunce gozlerın acılacak. onune gelen rapor aldı bırde cok akıllılar ek sureyle percınledıler.gercek engıller evde oturun kardesım kımsenın bırbırını duşunduğü yok ınşalah 3000-5000 kışıden fazla almazlar ne kadar cok alırlarsa okadar cok uçkagıtcı gırer .gırıpte paraları yemek nasıp olmasın inşallah emeklılklerınıde gormesınler..

Haksizlik yapan calisanin hakkini yiyen zaten bu dunyada hayrini goremez obur dunyada ve bu dunyada fazla fazla oder. Haram yiyeceksem acliktan olurum daha iyi. Birini hakkini gasp edip memur olcaksam cayci olayim daha iyi

Uc gunluk dunya.. memur olsam ne olur isci olsam issiz olsam... cani veren rab rizki verir suphemiz yok cok sukur bizim ustumuze dusen calismak adalet yuce rabbindir. Allahin sonsuz adaletine guveniyorum. Amin

musty35in yorumlarını pek dikkate almayın daha 1 kere olumlu yorum yazdıgını görmedim. İnsanlar biraz umut verici konusmalı gözlerinlemi gördünde herkeze ückagıtcı diyorsun bu ülkede tek senmisin engelli ? 60 bin engelli sayısı bence gayet normal hepside tabi sana göre dayı torpiliyle geldi gecenlerdede yazmıstın kayıt olmaya gittim bitane engelli görmedim diye vs herkezin engeli dışardan görünmek zorunda değil içtete engeli olabilir.

senınkı yok saysınlar hatta otekıne gırmışsın bışey olamamasın bundada olamazsın bu kafayla, allah kıme ne verıcegını bılır sen kafana takma senın yerıne bı suru mankafa ışe gırsın de gor gununu..
.ben kayıt olmaya filan gıtmedım sallama.

ALLAH'ın kime ne vereceğini bilir diyorsun madem ozaman ALLAH'ın işine karışmıyalım sana göre engelli bariz belli olucak yoksa sen engelli demiyorsun onlara ben yorumlarını itinayla takip ediyorum sana göre herkez çakma rapor almış sınava giriyorlar normalde 5 bin engelli var gerisi çakma rapor her yorumunda insanları olumsuzluğa düşürme çabaları bilinçsiz bir insanı kötü yönde etkiliyebilirsin ama sen tabi en iyisini bilirsin senden iyisi yok.

arkadaşlar tartışmaya girmeyelim bence :D kim ne isterse fikrini söylesin ama tartışmadan..

bence atanan kişiler kadar daha kişi eklenmiş ve yine 60.000 kişi kadar katılacaktır...

benim gönlüm geçti bu işten. tırnağı düşen rapor almış engelli diye. adam önüne geleni yemiş obez olmuş rapor alıp sınava girecek. bizde böyle bakarız . madem ağır engelliler elenecek her ay asgari ücret versinler sınava falan girmeyelim.

Sıkıntı şöyle oluyor ki adam 1 yıllık süreli rapor almış onunla sınava giriyor.. Sürekli raporu olmayanları almayacaklar sınava felan o zaman sayı yarı yarıya düşer...

keşke 60 binde kalsa sayıyı sınavdan önce öğrenemeyecekmiyiz şimdi belki haftaya sınav yerleri belli olunca verirler

ekpss başvururu sayısı

arkadaşlar mrb ekpss ye toplamda kaç kişi başvurdu artı lise düzeyınde kaç kişi başvurdu acaba?atanacak kişi sayısı hakkında bilgisi olan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt