Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

An itibariyle EKPSS'ye başvuran aday sayısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw al sana sayıyı vereyim. 1 mılyon kısı gırecek sınava bunun 200 bın lısans 300 bın on lısans 500 bınde lıse mezunu. Ne yapacan sımdı ogrendin sınava daha mı kasacan yoksa ıcınden cemaatcı akplı chplı mhplı adamlarımı bulmaya calıscan hayret bısı neyse ben sakınım

Puanlar hesaplanırken en yüksek puanı zorluğu nedeniyle öncelikle Geometri sonra Matematik ardından Sosyal ve Türkçe soruları alacaktır. Yani çalışan kazanır.

Tabiki çalışan ve bilen kazanacaktır. Sınavda konuları bilmeden olmaz. 2 Yılda değilde isterse ayda bir sınav olsa bile konuları bilmeyenler açıkta kalacaklar. Bende çalışmaya çalışıyorum ama okuduğumu hemen geri unutuyorum. Benim sınavda alacağım puan 60 küsürdur. Herkes aslında kendisini bilir. Bilen insan takır takır yapar.

2012de 85 almıştım bu yıl 85 değil 75 bile alamıyacam:S

haftaya 1milyon ygs sonuçlarını açıklarlar bizim başvuru sayısını açıklamazlar :l

özer özkan;

özer kardeşim 85 puanla nasıl atanamadın anlamadım...

özer özkan;

ozer full memur yazmıssın galıba lıse memur puanları 85-95 eçıkar busene hızmetlılık bulursan kaçırma bence 1800-2000tl kotumu bu devırde...

sonbahar.44;
yanlış tercihden dolayı atanamadım

musty35;
vallah bu devirde fena değil 2000 tl
hem ben hademe olmak istemiyorum

Azi bilmeyen cogu hic bilemezmis, böyle zihniyetleride rabbim o yüzden görmüyor ve istediginiz isi vermiyor size. Ucun yükseklerden siz.

Ekpss sınavına kaç kişi başvurdu

Ekpss sınavına kaç kişi başvurdu bilen varmı?

bence açıklanmam sebepleri ya çok sayıda başvuru yada çaok azsayıda başvuru yada bu raporlarla ilgili çalışma dan dolayı zihinsel engelliler olsun işitme engeliler olsun istihtamı belirtilmeyenler olsun bunlARLA İLĞİLİ ÇALIŞMA OLDUĞUNDAN BAŞKA AÇIKLAMASI YOK BU İŞİN

sınav sonucunu öğrenirken sayıyı öğrenecekmişiz poff poff :l

Ösym kurum olarak enteresan işlere imza atıyor.En son yapılan ygs sınavındada soruların sadece % 20 sini açıklama kararı verdiler.Kimden neyi saklıyorlar anlamak gerçekten çok zor.Bu sınavında sayısal verilerini açıklamazsa şaşırmam.

oy verenler düşünsün daha çokkk şeyler olur seçen bizleriz..seçmeyecek olanda bizleriz..

açıklanmayacak bunun ötesi yok derneklerde boş boş gezinsin işte iş yapıyorlar zandedersiniz devletten kurumlardan yardımları alırlar ama iş yapmaya gelince piyasada yok lar işde bir iki açılış olur orayada acitasyon olsun die bir iki engelli kardeşlerimizi götürürler sorsan çok iş yapıyorlar dernekler bu konuda bakanlığa baskı yapsalar bakanlıkta ösym herşey çözülür ama yok işde yok

ama bu sayıları açıklammamaları hiç hoş değil insanların aklına çok şey geliyor ama ne olacak bilmiyorum

aman açıklansa ne olur açıklanmasa şansımız varsa sorular kolay yada zor olur ama sonuçta atanma var tabi şansımız varsa

özer özkan;

al işte senin gibiler yüzünden hiç bişi açıklanmaz :)

senin gibiler yüzünden biz bi karış yol alamayız DERT SAYI DERDİ DEĞİL DERT NEDEN SAKLANIYOR NEDEN AÇIKLANMIYOR ALTINDA NE VAR BUNUN DERDİMİZ BU BİZİM ADAMILARINA GÖRE SORULAR MI YAYAINLANACAK YOK SA ADAMINA GÖRE CEVAP KAĞITLARIMI DEĞİŞECEK DERT BU İŞTE BÖYLE DÜŞÜNEN ADAMLARDA BIRAKIN DA MEMEUR OLMASIN YA UFKUNUZ KÖRELMİŞ İİCE

bu konu memurlar nete haberde oldu bir şey çıkmadı engelli dernekler ne iş yapar bu konu hakkında girişimde bulunsalar da saygı duysak

bu konu memurlar nete haberde oldu bir şey çıkmadı engelli dernekler ne iş yapar bu konu hakkında girişimde bulunsalar da saygı duysak

Ne girişimi ya :D Sonuçta ister açıklarla ister açıklamazlar, Bak ygd de soruları yayınlamadılar, hadi girişssinler :)

hala neden açıklamıyolar yaa insanın aklına kötü kötü şeyler geliyo ne bileyim ben sahte rapor alıp da sınava müraacat yapan insanların sayısı belkide 200 bin mi 300 bin mi arkadaş

bu işte bir pislik var gerçi bunların her işi pislik...olan yine garibana olacak sahte raporlular memur olacak gerisi 3 in 1..

mühendis sana katiliyorum adam engelli bile degil ama adam kayit olmus birsekilde bu isin icinde baska seyler var kurtlar vadisi olmus türküye isiniz zor

birde eger ( aleviysen eger hic bosuna ugrasmayin derim ) bu akp en sonunda sag sol diye insanlari birbirne kırdıracak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt