Facia ile mühendis,
eksik bilgilendirme yaptım olayı şöyle açıklayayım.
Ben ömss sınavı için istanbuldaydım üniversite nedeniyle. ben normalde ilkokul öncesi işitme engelli olarak girmek istedim sınava. fakat istenilen raporlar ilkokul öncesi tarihli raporlar istendi gerek aile sosyal gerek ösym. bu yüzden ankaraya gidecek vakitim olmadı. bu sene ankaradayım fakat sağdan soldan bulduğumuz raporlar var ama kimi 1. ve 2.ci sınıfa gittiğim raporlar var yırtık pörsük saman kağıdında olan. ben tc kimlik no yoktu demek istediğim olay bu. hastaneye gittim cocukluk dosyan kayıp dediler. sadece 8-10 sene önceki tc kimlik dosyam var. ilk doktorum beni bildiğinden dolayı hastamız işitme engelli olarak doğuştan ileri gelmektedir raporu yazdı. aile sosyal zorluk çıkardı. ilkolda okuduğum okulda raporum vardı fakat o okul 15 sene önce yıkıldı il meb'e gittim hiçbişey bulamadılar. tesadüfen çok eski bir rapor yırtık pörsük raporda çok ileri derece işitme engelli olduğundan dolayı işitme engellier özel eğitimi almak zorundadır raporuyla kabul ettiler. fakat ösym ömss zamanında bu raporları vermediğim için normal engelli olarak girdiğim için düzeltme yapamadılar. düzeltme işlemi için dilekçe yazdım geçen hafta. yani işin özeti çocukluk raporlarımda tc kimlik numara yok hastane kayıtları yoksa yada bulunamıyorsa bu benim sahte rapor hazırladığımmı olacak? hani sarf ettiğiniz sözler için direk yargısız infaz yapmayalım demek istiyorum. haliye gerçekten sahte rapor düzenleyen varsa allahından bulsunlar lanet olsun iki yakası bir araya gelmesin diliyorum.