Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
serhat0691;
ne gördün kim girdi pki bu kadar ön yargılı olmayın yada sınava girmeyin arkadaşım bu nedir anlamadım ben çok biliyosan git normal kpss ye gir atan bakalım
çalışsan da güneydoguyu doguyu seçmek okadar basit deil herkes aynı düşünüyor ama yanılıyor asıl yüksek puan alanlar arasında dogu güneydogu onlarda kendi illerine atanıyor...
Hakkari'de oturan birinin Hakkariyi seçmesi mantıklı olabilir doğup büyüdüğü alıştığı bir yer olsa gerek ama Antalya'da, İzmir'de oturan biri için Hakkari'de, Şırnak'ta, Van'da çalışması zulumdür.
Her ne kadar ders çalışmayla da olsa bu işler biraz da nasip kısmet işi, çalışan batı, çalışmayan doğu diye bir şey yok bence, elinden geleni yaptıysan gerisi Allah'a kalmış
arkadaş ne pis iş bizim şansımızama nedir ne sorular yayaınlanıyor ne başvuru sayısı bu sene sınavlar saçma sapalak olacak kimin ne yaptığı belli olmıcak bir muammadır gidiyor ama hiç hoş bir durum değil çok kötü durumdayız neden saklanır başvuru sayısı bu kadar bir sıkıntı var bu işte ama hayırlısı
bayağıda aklıma kötü şeyler geliyor hiç hoş durum yok ortada bence ne başvuran kişi görebilcez ne soruları görebilcez nede cevap kağıdını çok kötü çok ben ce zihinsel engelli ile işitme engelli grubunda sınava girenlerin soruları gecen sınav gibi olmıcak genelden girenlerden de daha zor olacak sonuçta sorular açıklanmıcak
gecen sınavda 10.800 işitme ve zihinselden girdi bunların soruları çok kolay olduğu için ataananların çoğu bu gruptandı türkiye 1.leri zihinsel den girdiğini baz alırsak bence bu konu çalışma yapılmış olma ihtimali çok yüksek
ne demek kaç kişi girdiği önemli değil ama sınava gir çık yapalım ne puan be kadro ne atama hiç biri açıklanmasn olsun bitsin eskiden cemaate verirlerdi şimdi akp yanlısı engelliler memur olur kesinlikle açıklanmalı
[FONT=lucida grande] raporda istihtamı işaretli olanların avantaşı olacak zihinsel ve pisikiyatri hastaları sıkıntılı olabilir acaba bunun için açıklamak istenmiyor[/FONT]