Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

An itibariyle EKPSS'ye başvuran aday sayısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha önceki ömss de herkes burdaydı bişeler soruyordu bunda fazla soran olmadı sizce başvuran sayısı mı az,bence uzatmazlar sitede bi allahın kulu yetişemedin uzatsınlar diyen olmadı bana denk gelmedi..

Ben çok fazla artacağını düşünmüyorum. 2012 oranla çok yakın bir sayı olacağını tahmin ediyorum. Neden diye soracak olursanız bakınız ;

Sene Ortaöğretim Önlisans Lisans
2012 3052 2174 878
2013 3379 1442 709
2014 426 384 810
TOP 6857 4000 2397
TBS 41652 6099 3828

Görüldüğü üzere arkadaşlar 34795 ortaöğretim mezunu açıkta kalmış , 2099 Önlisans mezunu açıkta kalmış , 1431 Lisans açıkta kalmış . Bunların üzerine ne kadar daha kişi eklenebilir ki siz düşünün... Hakımızda hayırlısı olsun inşallah.

Hala açıklanmadı ya ne zaman açıklanacak bu sayılar :confused:

güncelleme tarihi benimki :D yani cumaya kadar.. açıklanması ooo haftaya kaldı :D

son günü lisans mezunu başvuru sayısı 5355 di öglen saatinde :)

perşembeden beri ders çalışmıyorum, açıklasınlarda artık işimize gücümüze bakalım :D

best;
dediğin doğrıysa en fazla 5.5k girar, inş öyledir.

ne kadar kişi gireceğini öğreneceğizde bölümlerden kaç kişi girdiğini öğrenebilecekmiyiz acaba

reco61;

öğreniriz ben aile sostal pol la görüştüm 2012 sınavında bölümlere bakmadık dedi bizzat yani sen uzay mühendiside olsan :D lisans mezunu olarak yazılmışsın bu sene bölümleri yazmışlar yani inş herkes alanında iş sahibi olacak.

EKPSS lisans başvuru sayısı hakkında..?

ekpss lisans başvuru sayısı hakkında bilgisi olan var mı başvurular bitt halen resmi bir açıklama ve ses yok nedir bu sırmıdır anlamadım :(

mühendis o güncelleme adres vs için herhalde başvuruyla alakası yok yani haftaya kalmaz da istihdamda neden başvuru bitti yazmıyor anlamadım talep mi var acaba sürenin uzatılşması yönünde onu da neyse bakarız.

osym den öğrendim raporların kontrolu varmış bu hafta. değişim dilekçelerini inceliyorlar tüm işler bitince açıklanacak dedi

sana katılıyorum BİO yani ibrahim abi...ben yılllardır ugrastım almak için iki dizimden çok agır bi ameliyat geçirdim...askerden muaf aldım....herşey oldu iş vermediler...insanlar taklidimi yapıp dalga geçti....ama devlet doktorları beni engelli görmedi...sonunda ugrastım 13 yıl sonra aldım...adamın 1 parmağı yok diye %50 engeli var....adamın ayagının biri kısa diye %60 engeli var...sen adamı askerden muaf edeceksin damgayı basacaksın ama engeli vermceksin...adaletli değil....şimdi %40 ı kaldıracağız diolar...ozamanda olmayan adalet tamamen yok olur...!

bu rapor konturolu dediğin çalışıp çalışamaz konusumu çalışamazsa hiç sınava almayacaklarmı

5335 ise bıraksınlar atanalım kardeşim...seneye bir daha yaparsınız...neden uzatıyorlarki bunu anlamadım...

osym kılavuzunda dilekçe başvuruların son günü 17 mart olarak gözüküyor. mühendisin dediği gibi bu hafta gelen dilekçeleri inceleyecekler.

kesin sayı daha acıklanmadı , raporlar kontrol ediliyormuş bu sene gecen sınavda cok sahte raporla başvuru yapan olmuş , ön tahaüt belgesiyle kayıt merkezinde yapılan kayıtlar kontrol ediliyormuş acıklanması sürebilir başvuru sayısının

1 hafta sonra açıklansın önemli değil. Ama en önemlisi Bizim önümüze geçmek isteyen sahte rapor kullanan o.cocuklarının farkına varılıp sınava girmelerini engellemeleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt