Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

An itibariyle EKPSS'ye başvuran aday sayısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buğün açıklanmaz başvuru ilkez yapanlar mesai bitimine kadar grecen sene girip ösym sitesinden yapacaklar gece 12 ye kadar p.tresi salıyıbulur

Lisans 5000 yaklaşmış toplam 40,000 yakın kişi başvuruyor teyit edilmedi

K6Vnj9.png

sonbahar.44;

Sen ne diyorsun arkadasim seker diyip gecme tek kolu olmayan adam yasar ama seker yuzunden iki bobregi gitmis adam diyalizsiz yada nakilsiz yasayamaz neyin kafasini yaşıyorsun ne diyorum bende biliyormusun ALLAH rahatsizligi olmadan rapor alanlari ve senin gibi dis gorunusle insanlari yargilayan bencilleri islah etsin...

Arkadaşlar selamun aleyküm benim eşim multipl skleroz hastası ve % 68 ağır engelli raporu var bu raporu geçen sene verdiler. İlk okul mezunu.bu sınava direk mülakata girmek gibi bi hakkı varmış sanırım sizin bir bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim

Bende dis görünüsünde engeli olan hatta beyni gelismemis dar düsünceli, olaylara at gözlügü ile bakan engellileri Rabbim bu dünyada islah etsin diyorum. Ne pis ve geri kafali insanlar var burada yazip cizen.

Sen ne diyorsun arkadasim seker diyip gecme tek kolu olmayan adam yasar ama seker yuzunden iki bobregi gitmis adam diyalizsiz yada nakilsiz yasayamaz neyin kafasini yaşıyorsun ne diyorum bende biliyormusun ALLAH rahatsizligi olmadan rapor alanlari ve senin gibi dis gorunusle insanlari yargilayan bencilleri islah etsin...

Bende dis görünüsünde engeli olan hatta beyni gelismemis dar düsünceli, olaylara at gözlügü ile bakan engellileri Rabbim bu dünyada islah etsin diyorum. Ne pis ve geri kafali insanlar var burada yazip cizen.

saldırmışssınız adamın üzerine, EE öyle düşünmesi normal biraz. Diyor ki 3-5 engelliyi anladım görüntüleriyle ama o engellerinden daha fazla kişi normal gibiydi bir şeyler yok gibiydi. Tamam böbreği olmayan yada iç hastalığı olanı anlarız elbette fakat sayıca normal engellilerden üstün olunca, insan bi durup düşünür :D

suskun62;

NORMAL ENGELLİ NE DEMEK. yeni bir tanım mı savunma yapayım derken ne buyuk bir gaf yaptığının farkındamısın, tekerlekli sandalyedeki normal engelli de, diğerleri anormal mi. kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek.

NORMAL ENGELLİ NE DEMEK. yeni bir tanım mı savunma yapayım derken ne buyuk bir gaf yaptığının farkındamısın, tekerlekli sandalyedeki normal engelli de, diğerleri anormal mi. kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek.

yaw he he

3 gunde adanada 250 kişi basvurmus...nasıl 90 bin oluyor...sadece 4 milyonluk şehirde bunun 500 binin engelli oldugunu düşünürsek 3 gunde 94 bin imkansız...!

şu benim yorumuma beddua edenler adam olsun bi adam gibi yorum yazsın heralde açıklaması yaptık sinir etmen adamı adam gibi şurda yazıyoruz devleti kandırıp adamını bulup rapor alıyorlar sınava girmek için dedik dimi okumanız var heralde, adam olun hemen beddua etmeyin bizde biliyoruz heralde şeker böbrege vuruyor başımızdan hepsi geçti okadar deli deiliz düşüncesiz yazacak kadar..

Beddua etmedik senin dedigini dedik ALLAH'a havale ediyoruz dedik ayrica Suskun62 saldirmissiniz adama demissin saldirmak ne demek sunu sadece kit kafali insanlara anlatmak lazim hele bir engelli bir engellinin halinden anlamiyorsa vay bizim halimizeee ic hastaliklar daha tehlikelidir anlik götürebilir dis görünüşe göre yapmayin yorum ALLAH askina siz yapmayin bari

Gunaydınlarr

Acaba şuan itibariyle kaç kişi basşvurdu bileniniz var mı ? Başvurular bitti ne de olsa

Uzatılmadı.Ösym sisteminde de bitti görünüyor.

bimere soralım arkadaşlar kaç kişi girdiğini ösym açıklamadı hala

EKPSS ye lisans mezunu başvuru sayısı

kaç kişi başvurmuş bilen var mı :)

osym açıklamadı ancak bimerden sorarsanız açıklama yapar osym

pazartesi acıklanır dıye tahmın edıyorum :D
arkadaslar memur olacaksanız ınsallah haftasonu hangi devlet memurunun calıstıgını gordunuz durun bakalım cuma bıttı pazartesıyı bekleyelım sabırla 2 sene bekledık 1gun daha bekleyın :D :D

Ekpss başvurusu bitti kaç kişi başvurdu

Ekpss başvurusu bitti kaç kişi başvurdu

bu sorunun cevabını bende arıyorum.ÖSYM bürosuna sordum biz göremiyoruz dedi.Başından mı savdı bilmiyorum :)

fırtına öncesi sessizlik hiçbir sitede ekpss başvuruları bitti diyen yok kesin uzatacaklar bunu pzartesi açıklama gelmezse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt