Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

An itibariyle EKPSS'ye başvuran aday sayısı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün bu sayı toplam 45 bini geçmiş arkadaşlar!!!

Mühendis kaynak nedir kardeşim....

ilk mesajda yazdığım gibi çalıştığı krurmu söylemeyen biri :D pek fazlada ciddiye almayın ama sayı böyleyse iyi gibi :D

Bu kadar düşük olmaz sanırım neyse 2 gün sonra ösym resmi rakamları açıklar bekleyelim görelim...

Bio;

belkide bu sadece yeni başvuranlardır.. çünkü aile pol. da çalışan biri olabilir. 60+45 :D

:D evet olabilir net üzerinden kayıt yaptıranlarda var gerçi aynı sistem üzerinden devam eder bakalım nolacak :D

Kamuda yaklaşık 25000 açık var son listeye göre bunun 16000 m.e.b 9000 diğer 25000 yanına 7000 işçi kadrosu 2000 yakın belediye il özel idare olur yaklaşık 32000 kişi devlet bunu hemen almaz çünkü yaklaşık 4 atama olcak buda her atama döneminde yaklaşık 8000 kişi olur

yaşlılık aylığı alıp ta bu sınava başvuran varmı

75000den aşagısı suprız olur otekıne zaten 60kusur gırdı.

En az lise mezunu herhangibir kurumdan emekli maaşı almayan ve 60 yaşın altındakiler baş vuru yapabilir .yaşlılık aylığı emekli aylığı değil oda engellilere verin maaşla aynı katoğoride bir sıkıntı olmaz ataması yapılıp kamuda çalışmaya başlanırsa yaşlılık maaaşı ve engellii maaaşı kesilir normal memeurluk maaşı alınır

2012 deki sınava başvuru sayısına ulaşacak gibi. Fazlası olabilir ama az olmaz. Bir sürü liseden yeni mezunlar var. Ve birsürü engelli konumuna düşüpte rapor alanlar var.

calısan memurların hizmet sınıfı değişikliği olmadan aynı hizmet sınıfına ataması yapılmayacak yazıyordu sanırım yonetmelıkte bu kişiler aynı hizmet sınıfını tercıh edebıleceklermı acaba ?

obezitelere rapor verilip engelli yapılmasın :)

obezite tek başına zaten rapor alamıyor kronik başka rahatsızlık varsa 40 alabiliyor örneğin 20 obezite alıyorsa 25 de diğer sorunudan alıyorki rapor alabilisin bu yüzden sadece obezite değildir arkadaşlar başka sorunlarda vardır

sadece surelı psikoljık rapor alanların durumunu merak edıyorum ben.
gırdıklerınde vıcdanları rahat edecekmı ?
bız boşuna yaşıyoruz ozaman vallaha yazık ...

Gel vatandaş gel otobüs gibi binen binene giren girene sınava,ömss de benim girdigim sınıfta engelli aradım koskoca sınıfta toplasan 5 kişi vardı görünürde dieleri bilmiyorum ama ne rahatsızlıgı oldugunu saolsunlar önüne geleni sınava almışlardı yeminle diyorum sınıftan çıkışta şaşırdım toplasan 5 altı kişi engelli dierleri gayet net duyuyor gayet net görüyor ne oldugunu anlamadım heralde şekeri tansiyonu var die rapor almış gelmişti tek istegim o engelli gibi rapor alıp gerçek engellilerin önünü kapatanların allah yardımcısı olsun bizler dogru dürüst olalım allah onları ıslah etsin...

adamlar devlete kapağı atamadık dıye pskolojılerı bozulmuş yazıqqq:mad: bunlara akıl verenlerinde senın neren hasta demeyıp oran veren doktorlarında ALLAH belasını versın .
ben 75000 beklıyorum ama 80-90da çıkarsada şaşırmam.

arkadaşlar öyle demeyin görünümde sağlam görünen birinin siz nerden biliyorsunuz belki kanser belki kalp hastası belki tansiyon hastaso belki şeker hastası belki böbrek hastası bu hastalıklar onu ne zmn nerede öldürecegi belli değil ama bi kolı bir bacagı olmayan gözü görmeyenin böyle bir derdi yok hayatına devam edebilir rahatça..o zmn size sorayım kansermi olmak isterdiniz sırf görünümüm iyi olsun diye...psiko deyipde geçmeyin:) allah kimsenin psikolojisini bozmasın bence yani eğer gerçekten psikodan %80 fln aldıysa biri gerçekten hastadır bnce en kötü rahatsızlık psikolojik olanlar

Çok yanlış düşünüyorsunuz benim engelim %91 periton diyalizii yapıyorum. Dışarıdan gören biri beni çok sağlıklı görebilir ki böyle de görüyorlar. Ama maalesef içimi ne sıkıntım olduğunu neler yaşadığımı bilen yok. Öyle ben ortopedik engelliyim engelim gözüküyor diye başkaları hakkında ön yargılı olmayın lütfen.

sözümüz devlete girmek için 40 takla atıp engelli gibi rapor alıp gerçek engellilerin önünü kapatanların allah yardımcısı olsun bizler dogru dürüst olalım allah onları ıslah etsin...allah göstermesin tabi ki görünmeyen daha agır hastalıklar var halimize bin şükür..

geçen ki sınava ilkokulu, ortaokul, lise, üniversite toplam 60 bin engelli başvurmuştu. merak ediyorum 8,5 milyon engelliye ne oldu?

engelli sayımında mı bir hata var yoksa geriye kalan engelli okur yazar bile değil mi?

öyle diosunda bu 8.5 milyonun çoğu orta öğretim mezunu değil yaşlı olanlar var 18 altı olanlar var bunlar tabiki hesaba katılmıyor

habip50; ilkokul yani kura ve sınava girenlerin toplam sayısı 120 bindi, 60 bin lise, önlisans ve lisans olarak sınava girenlerin sayısı.

Galiba bu sene uzatma olmayacak başvuru süresinde , acaba bu yıl kaç kişi başvurdu acaba ?

ne zaman açıklanıyor acaba baçvuran sayısı ? bugünmü açıklanır yoksa pazartesimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt