Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerde rahatsızlandım. Vazife malüllüğü başvurusu nasıl sonuçlanır?

nahsen çok teşekkür ederim nahsen örnek dilekçe bulabileceğim bir yer varmı bir de hangi birime göndereceğim Ankara’da nasıl bir dilekçe yazmam gerekir
nahsen çok teşekkür ederim peki açık dilekçe örneği olarak bulabileceğim yada yazdıra bileceğim bir yer varmı aceba böyle işlerde zaman aşımı oluyor mu son olarak tam açık adresi nerden bulacağım nasıl bir dilekçe yazıp ekli evrak isteyecekler Ve zaman aşımına tabi olmuşmuyumdur çünkü 2011 yaşanan bir olay

Bulundugun ilde şehit ve gazi derneği varsa onlardan daha saglikli bilgi alabilirsin onlar seni yonlendirir her sekilde yardimci olurlar kardesim dilekce ornekleri onlarda var

Ben böyle bişeyi ilk defa duyuyorum benimde bu tarz birşeyim var bende faydanabilirmiyim.
durumum şu; 2003 senedinde 8 aylık askerken üste fiili taaruzdan 1. sınıf askeri cezaevi şirinyere gönderildim ve burda 7 ay kaldım bu süre içinde her gün işkenceye maaruzdum.işkencelerden dolayı ölen bir çocuk dahi var.daha sonra tahliye edildim fakat sivildeki bir suçumdan dolayı gelen cezamı yollamışlar askeri cezaevinden sivil olan izmir buca cezaevine nakil edildim ordada 6 ay kaldım.askeri cezaevinde gördüğüm işkenceler sonucunda psikolojim alt üst oldu.kafanız öne eğik konuşmak yasak durmadan iş yaptırırlar ve üstünede coplarlar vs.cezalarım biitikten sonra birliğime gittim bölük komutanım 100başı beni takipe almış iyi olmadıgımı görünce psikiyatriye gönderdi ordan bana kronik kişi bozuklugu tanısı konup eve yolladılar.şuanda sporuydu meditasyonuydu vs derken iyileştim.peki şimdi raporla beraber gitsem bu durumdan faydalanabilirmiyim?bu ülkede jiple gezerken yeşil kartı olan insanlar vardı ben niye faydalanmimki :)

Arkadaşlar selamın aleyküm benim de yaşadığım talihsiz bir olay var askeriyede 1 yıl oldu neredeyse mehmetçik vakfına kağıtları gönderdiğim süre ay ay arıyorum her defasında aynı şeyleri söylüyorlar genel olarak sıkıntı var şuanda değerlendirme yapılamıyor diyorlar ne yapacağımı bilmiyorum bende omurilik felçliyim yardımcı olun lütfen

İyi günler arkadaşlar bende 2012 yılında askere gittim 6 aylık askerken gözden keratokonus, miyop, astiğmat nedeniyle askerlik yapamaz raporu verdiler benimde maaş alma gibi bir hakkım varmı ve ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim

Üst Alt