arkadaşlar en sonunda muayenemi oldum, astım hastasıydım ve dizimde kıkırdak kırığı vardı ayrıca kalbimde de ufak bir sorun var. neyse ben prosedüre geçeyim,
gittim boyu 1,66 ölçtüler yani nereden baksanız 2-3 cm kısa ölçtüler kiloyu da 101 yazdılar ve rapora obezite sebebiyle bir sene ertelenmesi uygundur yazıldı, görevli doktor gitmem gereken yerleri görünce problemlerimi sordu bende anlattığımda doktorlara durumunu açıkla yardımcı olurlar dedi ancak hepsi öyle candan değilmiş.
hastalıklarım tek başına problem değil ancak hepsi bir arada beni mahvediyor, göğüs hastalıklarına durumu anlattım astımım azdığında nefes alamadığımı söyledim ne güzel hava değişimi alırsın dedi bende komutanım her ay nasıl hava değişimi alayım maksimum sınır zaten 30 gün dedim benim problemim değil dedi.
ortopedide ise durum daha vahim mr sonuçlarıma baktı doktor dediki senin ameliyat olman lazım bende evet olmam lazım ama sivil dekiler yanaşmıyor çünkü ameliyat evresini geçtiğimi söylediler dedim oda sen git bir doktor ayarla ameliyat ol bize de haber ver tecil edelim bizi yorma dedi.
neyse kardiyolojiye gittim olası miyokarda enfarktüs (kalp krizi) şüphesi ile doktorun karşısına çıktım daha önce de problem yaşadığımı söyledim bana abartmıyorum 2 ay sonraya test günü verdi ben de endokrine geri dönüp en ilgili olan doktor ile görüştüm bana korkma senin bir sene tecilin her türlü verilir sivilde tedavilerini ol raporlarını sakla seneye onları sun kabul ederler dedi.
vel hasılı kelam arkadaşlar sivilde bir rahatsızlığınız var ise gidin devlet hastanesinden sonuçlarınızı heyet raporlarınızı alın GATA daki doktorların umrunda değilsiniz yüzünüze bile bakmazlar test sonuçlarını götürürseniz pekte memnun olurlar onları yormamış olursunuz çünkü bir doktor günde 300-400 kişiye bakmak zorunda kalıyor bu abartı değil.
kilo boydan da çekinmeyin kanun ne ise onu uyguluyorlar heyete bir günde 1000 e yakın kişi giriyor heyet 2 buçuk saat toplanıyor öyle karşılarına alıp konuşamazlar girersiniz rapora göre doldururlar bana endokrinden denilen bu
yarın heyete çıkacağım sonucu buradan yazarım.