Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikten muaf olmak için boy-kilo hesabı nasıl yapılıyor?

1.74boy 112 kiloyum şuanda askerdeyim çok zorlanıyorum muaf olma ihtimalim var mı acil cevaplarsanız sevinirim...

@İlhan Dinçer,
Askerden önce bu kiloda değilmiydiniz? Askerde mi kilo aldınız?
Muayenede de bu kilodaysanız kilonuza karşı ben gitmek istiyorum mu dediniz?

32B1 maddesine göre barışta elverişli değildir seferde görev yapar verildi askerlikle tamamen ilişiğim kesildi değil mi yapacağım bir şey kalmadı ? @OğuzHan112

Arkadaşlar ben firardim 1 hafta oldu geleli askere firar olduğum süre içinde çok kilo aldım komutanlarda farkında sürekli çok kilo almışsın diyolar bölük komutanı bana kilon fazlaysa belki muaf olursun 1 hafta sonra falan hatırlat revire çıkaralım dedi
BOY. 1.75
KİLO. 112
NET BİR BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ SINIRIN USTUNDEMİ YOKSA NORMALMİ DURUMUM MUAF OLABİLİR MIYIM BU BOY VE KİLODAN.. ..ACİLLLL BİLGİ

Herkese merhaba bugün 3. ve son muayeneden çıktım. Madde 33D askerliğe elverişli değildir diye dahiliye doktoru not yazdı yarın kurula çıkacağımda 33 D sadece barışta mı muaf oluyordu yoksa hem savaş hem barışta mı muaf demek oluyor ? Teşekkürler .

@OğuzHan112

Üst Alt