Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama bekleyen sağlıkçılar: Hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, sağlık teknikerleri

emreser08

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Elimiz kolumuz bağlı öyle bekleyecek miyiz 2016 ekpssye girmiş olsaydık belki de çoktan atanmıştık yanlış zamanda doğup büyümüş olmak bizim engelimiz mi yoksa kontenjan açmayarak bizi mi engelliyorlar görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar

Sağlık mezunu arkadaşlar ne yapacaz 2 senedir alım yok

Morelim sıfır hemşireyim lise puanım 90.84 hizmetli yazmayı düşünüyorum artık mecburiyetten memur bile olamıyprum

Gerçekten bıktım. Hem tercihler için aylarca bekletiliyoruz hemde kadro açılmadığı için beklemeye devam ediyoruz. Saçma, gerçekten çok saçma!

Bugün devlet personel başkanlığını ve sağlık Bakanlığını arayalım arkadaşlar

Sağlık Bakanlığı normal kpss ile ayrı alıma çıktı bizler içinde öyle klavuz yayınlasın 12 bin ile 8 binin içinde engelliler neden yok o zaman? Arayalım sağlıkçılar mağdur memurlar nette başlık var oraya da yazalım haber yapılsın.

Aynen 30 000 normal sağlıkçı alınıyor 12 000 i alındı 8500 ü şimdi alındı geri kalanı şubatta alınacak Toplam 30 000 kişinin yüzde 3 ü 900 eder kontenjan dolmadı yani arada engelli sağlıkçıların kaynamasından ve hakkımız olan kadroları alamamaktan çok korkuyorum

Ayrıca hiç kimse alınmadan diğer sınavın yapılması çok anlamsız bu konunun gündeme gelmesi lazım

Diğer sınavda önümüze yeni sağlıkçılarda çıkacak

Sağlıkçı olarak bişey yapmazsak diğer atama da boş kontenjan olacak. engelli öğretmenler gibi sesimizi duyurmamız gerek. İşkur üzerinden alım olmalı merkezi yoksa normal kpss gibi ayrı atamaya tabi olalım bizlerde o zaman.

Sağlıkçı arkadaşlar böyle bekleyecekmiyiz

Arkadaşlar Aras Ali Altıntaş mesaj atalım sağlık profesyonel platformu kurucusu

Bizlere yardım edebilir ben Twitter dan mesaj attım sizde atın burda paylaşalım

Arkadaşlar Memurlar Net forumda başlık var oraya destek verelim engelli sağlıkçılar için de haber yapılmalı.

Engelli sağlıkçılar ortada yok boş kalan kadrolara alım yapilmiyo yeni kadroda acilmiyo nolcksa halimiz millet kıyamet gibi atandı bize gelince durdu

Arkadaşlar bu konunun gündeme gelmesi lazım yoksa biz daha çok bekleriz 2 sınavada gireriz sağlıkçı atıyorum 1500 kişiyse 3000 olur haber haline gelmesi lazım arada kaynayıp gidecek yoksa engelli alımı var mı var deniliyor kimse sağlıkçı var mı yok mu diye bakmaz 2 defa engelli alındı denilir oysa ki 2018 ekpss sonrası sağlık bakanlığı bir kişi bile almadı bunun haberinin yapılması gerekiyor benim düşüncem ama sağlıkçı arkadaşlar sadece görüneni söylüyorum bilmiyorum belki çok uğraşan vardır ama çok pasif kalıyor Benim düşüncem bu

Ben cimere yazdım ordan sağlık bakanlığına yönlendirmişler cevap için. gelen cevap kadroların dolduğu şeklinde 2018 de kadro doldu denildi dedi. fakat 2020 gireceğiz aynı cevap. twitter kullanan arkadaşlar platforma msj atalım.

2020 de ekpss ataması bekleyen diyetisyenler??

Puanlar ve basvuru sayisi??

Sağlıkçılar olarak ne yapacağız arkadaşlar toplanalım buraya kaç kişi var sağlıkçı olarak

16 Bin sağlıkçının birimi belli oldu. engelli sağlıkçılar toplasak 2 bini geçmez. eyyy sağlıkçılar biz uyumaya devam edelim. öğretmenler kadar mücadele veremedik.

Arkadaşlar 2 sene oldu sağlıkdan alım olmadı sayın Cumhurbaşkanına ulaşalım derdimizi anlatalım 30 bin kpssden sağlıkçı alınacak % 3 . Engelli sağlıkçı demek

Sağlıkçı Arkadaşlar nere gittiniz ya niye bu kadar duyarsız kaldınız

Twitter atalım destek verin vekillere bakanlara Twitter atalım

Arkadaşlar hadi

Aras Ali Altıntaş Twitter atalım sağlık profesyonel platformu kurucusu

Sağlıkçı arkadaşlar burda kaç kişiyiz

Böyle bekleyecekmiyiz

Arkadaşlar niye sesiz kaldınız hakkımız olanı isteyelim 2 yıldır sağlıktan atama yok

2018 ekpss de sınava girdik ve sağlık personeline atama yapılmadı. Şimdi 2020 de atama yapılmadan nisanda yine sınav var şaka gibi. Olacak şey değil !

Geçmiş atamalara bakıyorum hemen her bölümden boş kadrolar kalmış bu boş kadrolara ne oldu
daha yeni 30 bıne yakın alım oldu bunun %3 ne noldu bizden bahseden yok gercekten basksanıza hep aynı kısıler yazıyoruz
memurlar.netten sağlıkcı engelliler alım ıstıyor dye yazalım onların watsap grubuna yazalım hepimiz yazarsak haber olabilr

Arkadaşlar uğraşalım kazanılmış bir hakkımız var böyle sessiz kalmakla kadro açmazlar biz sağlıkçılara

Bence de memurlar net e yüklenelim arkadaşlar 30000 in yüzde 3 ü 900 eder sağlık bakanlığının ilgisizliği yüzünden hakkımızı kaybetmeyelim. Memurlar nette haber olması çok iyi olur

Sağlıkçı arkadaşlar hallerinizden memnun gibisiniz burda uğraşan arkadaşlar hariç. Arkadaşlar sağlık bölümünden 2 yıldır atama yok bir şey yapmalıyız yoksa 2020 sınavını mı bekliyorsunuz yüksek puanda alsanız kadro olmadıkça zor arkadaş 2 yıldır sağlıkçılara kadro verilmedi bir çok kadrolar 2016 ve 2017 de boş kaldı sağlıktan 2018 de zati alım yapılmadı 2019 da da alım olmadı

Arkadaşlar memurlar nete yazalım bu arada diğer bölümler neyse de o kadar hemşire var onlardan bile ses yok bizim durumumuzda engelli öğretmenler olsa ne yaparlardı acaba

2 yıl boyunca atanmasalar ne yaparlardı

Engelli sağlık personeli gibi sus pus oturmayacakları kesin

Sağlıkçı arkadaşlar Memurlar Nette başlık var oraya yazabilirsiniz. 2020 alımlarında bizlerde atama bekliyoruz.

Üst Alt