Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama bekleyen sağlıkçılar: Hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, sağlık teknikerleri

engelli sağlıkçılar da normal sağlıkçılar gibi şubatta atama istiyor

@fztahmetygc
Bunun için sesimizi duyurmamız lazım

#SağlkçınınŞubatKılavuzuNerde Arkadaşlar Twitter hadi destek

Bizlerde atama istediğimizi söyleyelim

Sağlıkçı Arkadaşlar birlik olalım Twitter dan @Saglikbakanligi @Sagliklicozum buraya mesaj atalım

@urfalı33 #sağlıkçınınşubatklavuzunerde normal sağlıkçıları kapsıyor zaten onları öyle yada böyle alacaklar bakan şubatta atama yapacağını söyledi onlara engelli sağlıkçıların sesini duyurması lazım ama ne yazık ki ekpss ye giren sağlık personeli sessiz ve umursamaz yani şu an görünen bu hep aynı kişiler buraya yazıyoruz değil mi

Normal sağlıkçılar 3. Defa atanıyor engelli hiç yok !!!!!!!!

Arkadaşlar merkezi alım yapılmazsa işçi alımı olarak yapılsın. memurlar nete çoğu arkadaş destek veriyor. eğer böyle giderse sesimizi duyuracağız. destek vermeye devam.

https://twitter.com/mymemurcom/status/1232353001622450181?s=21 Arkadaşlar hadi destek

Sağlık teknikerliği mezunları bölümlerinizi yazarmısınız

Çevre sağlık teknikeri kaç kişi

İki Yıldır Atama Bekleyen Engelli Sağlıkçılar Mağdur İki Yıldır Atama Bekleyen Engelli Sağlıkçılar Mağdur | Cantürk Haber | İnternet Haber Gazetesi @cantürk Haber | İnternet Haber Gazetesi aracılığıyla . Bura ile iletişime geçin tüm engelli sağlıkçı arkadaşlar Sesimizi duyuracaklar

Lalala.51
Tanıdığınız engelli sağlıkçı Arkadaşlar varsa onlarada sölermisiniz mesaj atsınlar sesimize ses olacaklar

Engelliler platformu da haber yapmış. sesimizi duyurmaya devam arkadaşlar.:eek:

2020 ekpss ye girecek kaç fizyoterapist var

2020 ekpss ye girecek fizyoterapist sayımız nedir

Sağlık Bakanlığı 2020 işçi alımındaki sınavı kaldırdı. salgın nedeniyle bu düzenlemeye gidilmiş. personel alımları artırılırsa bizler de engelli sağlıkçılar olarak ülkemize ve insanlara faydalı olmak için atamamızın yapılmasını istiyoruz. destek verin sağlıkçı arkadaşlar.

Arkadaşlar sağlık bakanı az önce 32 000 kişi sağlık personeli alacağını açıkladı 32 000 kişi için yer var da bize mi yok sessiz kalmayalım 2 senedir bekliyoruz engelli sağlıkçılar da hakkı olan atamayı almalı artık sabır taşına döndük

Keşke alsalar ama bu konuda görüşleri ne kadar açık az bir sayı değil aldıkları engelli olan biz sağlıkçılar 2 senedir bekliyoruz inşallah bizimde yüzümüz güler

zürafa İnşallah

Artık bu konuda engelli kuruluşları birşeyler yapmalı önceki alımlarla birlikte toplam 60 000 kişi normal sağlık personeli alınmış olacak engelli sağlık personeli dışlanmasın ve üvey evlat gibi görülmesin artık

Sanırım yanlış anlamadıysam sağlık meslek liseleri başvuracakmış lisans değil

@zürafa evet sağlık meslek lisesi.

Engelli sağlıkçı arkadaşlar sesimizi duyurmazsak merkezi ekpss atamasını beklemek zorunda kalacağız. Cimere Engelli sağlıkçı alımı ile ilgili isteklerimizi yazalım.

Merhaba ben 2019 hemşirelik lisans memuru %45 engelli bir hemşireyim daha önceki yıllara bakıp 2018 ekpss sınavına girdim maddi durumum çok iyi olmadığı için ve hastalıklarımdan dolayı ormal koşullarda zorlanacağım için normal kpss sınavına girmedim 2015 2016 2017 ve 2018in ekpss sınav öncesi tarihine kadar düzenli alımlar yapılmış fakat ondan sonra engelli sağlıkçı alımları bıçak gibi kesildi sağlık bakanımız Sn. Fahreddin Koca 1 Ocak 2019da engelli kadrolarının dolu olduğunu açıkladı bunun üzerine beklemeye başladık normal kadrolardan 80 bine yakın engelli sağlıkçı alındı fakat kadrolar güncellenip yeni engelli kadroları açılmadı biz bu vatana hayırlı üretken bireyler olmak için okuduk kendimizi geliştirdik özel sektör bunlari umursamiyor ağır şartlarda düşük ücretle çalıştırabilecegini söylüyor anayasamizda belirtilen sosyal devlet anlayışı gereğince devletimizin bize sahip çıkıp istihdam etmesini tüm engelli sağlıkçılar adına arz ederim bizler bu vatanın evlatlariyiz faydalı olabilecek yerde devletten sosyal yardim alıp birşey üretemeyip evimizde oturuyoruz saygılarımla
(Kendinize göre düzenleyipgönderebilirsiniz arkadaşlar her gün 1 başvuru hakkımız var ailenizin e devlet sifreleriyle de giriş yapıp cimere gönderebilirsiniz)

Arkadaşlar Türkiye Engelliler Platformu 32 000 alımda 960 kişinin engellilere ayrıldığını söyledi 2018 ekpss den beri kontenjan bekleyen bizler çok yıprandık artık bu kontenjanı çoktan hak ettik Arkadaşlar bu 960 kişi sadece işçi olamaz değil mi en az 700-800 tanesi sağlık personeline ayrılmalı 3 senedir bekliyoruz İnşallah biz alınacağımız konusunda umutlandım ben bu türkiye engelliler platformu da net bir açıklama yapsın bu platforma ulaşabilen varsa bilgi alalım

Ağzınızdan bal damlıyor tabi olur eğer haber doğruysa alımı olmadığı için alacaklardır sağlık personeli inşallah

Ya arkadaşlar farkında mısınız? Bakanlık covid-19 ile mücadelede artan sağlık personeli ihtiyacını karşılamak için kadro açtı. Size kadro verilse bile çalışmayacaksınız, çünkü şuan engelli kamu personeli idari izinli sayılıyor! kızacaksınız ama önce sağlığınızı düşünün bence.

Ya biz 2018 ekpss girdikten sonra bize hiç kadro verilmedi sağlık bakanlığı hiç alım yapmadı kocaman bir hiç biraz empati ya lütfen biraz empati !!!
Neyse

Arkadaşlar bu 960 kişiyi Türkiye Engelliler Platformunun kafasından uydurduğunu zannetmiyorum bence bizi de alacaklar zaten 60 000 kişinin alınıpta bizim alınmamız artık adaletsizliğin tavanı olur söyleyeceklerim bu kadar

fztahmetygc ben de sağlık personeliyim dolayısıyla empati yapmama gerek yok direk yaşıyorum bugünleri...bugün istanbul'da 33 yaşında genç sağlıklı bir hemşire öldü covid-19 yüzünden. Yarın ne olacağı belli değil. Üstelik sağlıklı da değiliz ha! burda hepimizin engelleri ve hastalıkları var, çoğumuz risk grubunda sayılırız.
Mesela senin direk hastalarla temasın olacak?? Hiç mi korkmuyorsunuz hastane köşelerinde size de bulaşmasından?? Yanlış anlamayın size kızmıyorum. Sistem öyle bir hale getirdi ki bizleri ölümü bile göze alır olduk...

14000 sağlık pers. basvurusu

Neden engelli statüsünde başvuruda bulunamiyoruz. ön şartlarda herhangi bir bedensel engelli olmamak deniliyor.

Üst Alt