Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama bekleyen sağlıkçılar: Hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, sağlık teknikerleri

Normal Kpss Tercih Klavuzu yayınlandı. 12 bin alımın içinde en çok hemşire, ebe alımı var.

Sağlıkçı arkadaşlar bu Ocak alımında bizlere de kadro verilir mi sizce

Arkadaşlar bizden alım olacak mı bir bilgisi olan var mı

Sağlıkçı olarak

urfalı33

Tercihler açıklanınca göreceğiz bunu, büyük ihtimal olabilir.

Duyum veya bir bilgi var mı engelli sağlıkçılar ile ilgili

Atama hakkında

Arkadaşlar sağlıkci alımı olur mu sizce bide önlisans 84 puanla atanma ihtimalim var mıdir sizce uzun zamandır alım olmamış fakat alım olduğu zaman en yüksek puan 80 mis atanma ihtimalim var mıdir fikriniz nedir acaba şimdiden teşekkür ederim

Zehra.ersn
Peki bu yıl alım olu mu

urfalı33
Çünkü ben 2018 den beri engelli sağlıkçı alımı olduğunu görmedim sizi üzmek istemiyorum ama acı gerçek bu

İnce düşünceniz için çok teşekkür ederim inşallah bu sene yaparlar diye umut ediyorum ben de

Sağlıktan atama olursa hepimiz gideriz diye düşünüyorum. Diğer atamalarda 2014-2016 arası sağlıktan kadrolar çoğunluktaydı 2018-2019 sağlık kadrosu yoktu. 2020 Kpss alımını hesaba katarsak engelli sağlıkçı kontenjanında çok açık çıkacak.

@Nurtan
inşallah dediğin gibi olur

Arkadaşlar kaç sağlıkçı arkadaş var burada atama bekleyen

Sağlıkcilar için whatsap grubu varsa arkadaşlar yazar mısınız
Bide Urfalı33 arkadaşın dediği gibi kaç kişiyiz burda sağlıkci atama bekleyen

94,54 tıbbi sekreterlik sağlık alımı olursa bekliyorum şu anda vhkı olarak çalışıyorum

2018 Puanıyla Atama Bekleyen Sağlıkçılar

2018de sınava girip atama bekleyen sağlıkçı arkadaşlarım, bir olalım birlik olalım sesimizi duyuralım. Çok yüksek puanlarla açıkta kaldık.

Arkadaşlar instagramdan Aras ali altıntaş hesabına mesaj atalım kendisi sağlık profesyonelleri platformu kurucusu en azından sesimizi duyurmak için yardımcı olabilir

Sağlıkçılara yine kadro verilmedi geçmiş olsun arkadaşlar

Çok ironik bir durum gerçekten

Arkadaşlar CİMER e yazın benim aklıma orası geldi en azından bir talep olduğu kayıtlara geçsin yaparlarsa ikinci atamada bir şans olur..

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ / FİZYOTERAPİST / MANİSA / TÜM İLÇELER / Merkez / SH / 8 yazıp kazanacak arkadaşa şimdiden başarılar. Keşke sağlıkçılar hak ettiği kadroları alabilselerdi.

Üst Alt