Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama bekleyen sağlıkçılar: Hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, sağlık teknikerleri

merhaba arkadaşlar galiba diğer sınav 2022 de olacak o zamana kadar bir atama daha görür müyüz? Bende sağlıkçıyım ve kendi mesleğimi yapamıyor olmak beni çok üzüyor.Tekrardan bir sınava daha hazırlanmaya mecalim yok.

Özgürumut

Merhaba. Yeğeniniz işe baslayabildi mi acaba? Ben de hemşireyim ve göz hastalığım var. Atama bekliyorum. Bu yüzden merak ettim
Cevaplarsanız sevinirim.

Ne diyorsunuz arkadaşlar Aralık'ta atama olur mu?

Seçim yaklaşıyor bunun bize faydası dokunur mu sizce

didem05

Aralıkta ATAMA olur.

LİSANS dan 500- 1000 arası KİŞİ alıp bu konuyu kapatırlar

Ben 2018 de EKPSS P3 PUANI 80,463 PUANLA ATANAMADIM

3 kez TERCİH yaptım hicbir yer çıkmadı
30 da 30 tercih verdim.

SINAV VAR ATAMA AZ

Önceden sesimiz çıkardı şimdi ise iyice kabullendik ne heyecanımız kaldı ne bir şey.Atama olsa da bir olmasa da.2018 sınavından sonra hepimiz bir heyecanla bekliyoduk.Ben bile her gün bu sitedeydim.Beklemek takip etmek umut dolu olmak iyi geliyordu.Şimdi ise bomboş.

Önceden ekpssden sağlık ataması hiç yapılmamıştı. Meraktan araştırayım dedim kamudaki sağlık kontejanını devlet bünyesinde yetişen kişilere verildiği haberini okumuştum. Halen öyle ise atama olmazsa şaşırmam. Eskiden sağlık sektöründe işe girmeye garanti gözü ile bakılırdı en kötü özel hastane vs. Şimdi tam tersi gibi gözüküyor en azından ekpss de durum böyle gözlemlediğim kadarı ile. Şimdi diyanetten bi ton alım yapıyorlar ne yapıyorlarsa artık.

Selam 2022 EKPSS KAÇ NET yapmam ŞART VE Ben Eczacı TEKNİKERİYİM/TEKNİSYEN BELGEM VAR 17 Yıldır Sınava girip atanma olayı nedir.?
İlk kez giricem %64 sürekli raporum ve bi tanıdık vasıtasıyla gir sınava diyorlar. Baraj vs varmı her hangi bir bölüm atama için.?
Aynı zamanda Bilgisayar işletmenliği belgem var+İlk Yardım Belgem ve Lise mezunuyum.

Arkadaşlar merhaba, 2018 yılında EKPSS sınavına giriş yapmıştım. 82 puan aldım ve sıralamam şuan da 6. olarak gösteriliyor. 4 yılın sonunda tercih yapma hakkım devam ettiği için sanıyorum bir tercih listesi oluşturup onaylayacağım. toplamda 25-26 kişilik bir Fizyoterapist alımı yapılacak gibi duruyor. Atanırım diye düşünüyorum.. Ancak evliyim ve çocuğum var. Ankara da yaşıyorum.. Başka bir şehire atanmam durumunda buraya geri gelme sürecim nasıl olur veya olur mu ?

Santiaqo

Evet olur büyük ihtimalle. Atandığın kuruma bu durumu belirtirsin. İlk tercihlere ankarayı yazarsın.

Sıralamam 4 yıldır 6. olarak yazıyor :)) Sıralama olayında bir gariplik olabilir mi peki ?

Santiaqo

Sen branş bazında güncellemeye baktın mı? Geçen tercih zamanında fizyoterapist alımı oldu mu? Eğer almadılarsa sıralamanın değişmemesi normal.

Branş bazında güncellemeye nereden bakabilirim peki ? Ben normal 2018 puanıma girip orada ki branş sıralamama bakıyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba

Aynı sorunu ben de düşünüyorum atanma sonrası ikametgaha gitmek için süreç nasıl işliyor tekrar mı tercih yaptırıyorlar

Merhaba ben de 2020 ekpssye girdim, branş sıralamam 24, 2020 branş bazında sıralamalar hesaplanırken 2018de sınava girenler de dahil edilmiş midir sizce?

Sağlık Bakanı bu yıl için 85 bine yakın yardımcı personel alınacağını açıklamış. bu durumda engelli sağlıkçılara da kadro verilebilir.

Atamalardan hala ses yok

Kaç aydır beklemedeyiz öğretmenler ayrı bekliyor sağlıkçılar ayrı bekliyor 12.000 alım yapılacak diye duyurdular hevesle beklediğimiz atamalardan kaç aydır ses yok bununla ilgili nasıl yol alabiliriz her zaman bizler mağdur oluyoruz

Sürekli temizlikçi alıyorlar. oda kurayla sınavı neden yaptılarsa?

Kurayla almadan önce sınava giren adamları atasana dimi sınava girenler sırada bekliyor

Selamın aleyküm arkadaşlar atama ne zaman olacak bilgisi olan var mı acaba ben de Odyometri mezunuyum 2018den beri atama bekliyorum Twitterden bi ara tag yapılıyordu neden şimdi yapılmıyor birlik olmak gerekiyor

Üst Alt