Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama bekleyen sağlıkçılar: Hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, sağlık teknikerleri

Arkadaşlar herkes sessiz ama ben yinede yazayım. Sağlık bakanı akşamları açıklama yapıyor biliyorsunuz ve haber sitelerindeki muhabirlerde sorular soruyor. Medimagazin, memularnet vb. Bunlar izlerken duyduklarım. Mesela izleyeniniz varsa bugün ünvan değişikliği sınavı ile ilgili soru soruldu sağlık bakanına soran muhabir onlarca kişinin sesi olalım bizde vb. Şeyler dedi bizde yüzlerce engelli sağlık personeliyiz. Bir kerede bizi sorsalar çok iyi olurdu aslında 3 senedir atanamıyoruz

Sağlık bakanı 2-3 günde bir açıklama yapıyor bu sesimizi duyurmak için bir fırsat olabilir

Sağlık bakanı 2-3 günde bir açıklama yapıyor bu sesimizi duyurmak için bir fırsat olabilir

@Nurtan @urfalı33 size özelden mesaj attım. Lütfen mesajlarınıza bakın.

Arkadaşlar twitterda engelli sağlıkçılar platformu var onlara destek verelim

Sağlık bakanlığından engelliler haftasında engelli sağlıkçılar için MÜJDE OLSUN İNŞALLAH

sağlıkçı arkadaşlar ağustosta yeni bir sağlıkçı alımı olacakmış. bizlere de kadro verilmesi için sesimizi duyurmaya devam etmeliyiz.

Sağlikçi kardeşlerimizin en kisa sürede atanmasi gerekir.Bir birinizi destekleyin sesinizi duyurmaya bakin.Allah yar ve yardimciniz olsun.

Engelli öğretmenler kalan kadro için mücadele veriyor. sağlıkçı arkadaşlar sizlerin sesi hiç çıkmıyor. atanma hayal olacak

Arkadaşlar gelecek atamada sağlığa çok fazla kadro vermeliler artık bu bizim hakkımız fazlasıyla hak ettik biz 3 yıldır bekliyoruz 2 alımdada hiç sağlıkçı yoktu İnşallah gelecek alımda tekrar kötü bir sürprizle karşılaşmayız

Bu yüzden boş durmayalım sesimizi yetkililere duyurmaya çalışalım

Bugün lisans kpss sonuçları açıklandı benim artık ekpssden bi beklentim kalmadi inşallah normalden atanıp bu kötü bekleyişten kurtulacağım hepinizin hakkında hayırlısı olsun lisans hemşire 74.72

emreser08 hakkında hayırlısı olsun inşallah. Beklemekteyiz bizde engelli sağlıkçılar olarak.

Merhaba arkadaşlar ekpss lisans hemşirelik bölümü en son atamada kaç puanla kapattı bilgisi olan var mı? bana yardımcı olabilir misiniz kpss'den 65 aldım atanma ihtimalim var ama kesin değil ekpssden şansımı deneyecem yarfımcı olursanız sevinirim

Psikologlar da sağlık bakanlığına atama bekliyor

Sağlık Bakanlığı KPSS Puanıyla 12 Bin alım yapacak. daha önce de 50 Bine yakın atama yaptı. Çalışma Bakanı açıklama yaptı Aralık'ta engelli ataması yapılacak diye. Sağlıkçılar olarak bu kadrolardan umutluyuz. normal kpss alımı 62 Bine yaklaşmış oldu.

Nurtan hanım çok teşekkür ederim ekpss hakkında bilginiz var herhalde bana bir sekilde ulaşabilir misiniz acaba Facebook Instagram yada e posta adresimi versem olur mu bana yardımcı olabilir misiniz çünkü çevremde bu konularda bilgili olan kişi yok

2018 Puanıyla Atama Bekleyen Sağlıkçılar

2018de sınava girdim 4 yıl geçerli olduğu için bir daha girmek istemedim. Att yim. Uuzn zamandır sağlıkçı alımı olmuyor. Sağlıkçı arkadaşlarımdan benim gibi atama bekleyen var mı? Alım için tahmini olan var mı?

@attguler
Bende bu sene ilkkez sınava girdim paramedik olarak inşallah bu sene sağlıktan alım olur
Bir de twitterde #engelli kotaya takılmasın destek olalım arkadaşlar

Arkadaşlar 2020 de paramedik olarak sınava giren var mı

Son 3 senedir hiç engelli sağlık alımı olmadı çok engelli sağlıkçı birikti hiç alım olmadan yine ekpss sınavı yapıldı artık en az 1000 ve üzeri engelli sağlıkçı alınır İnşallah sonuçta son 3 senedir 60 000-70 000 sağlıkçı alındı yüzde 3 ü 2000 engelli sağlıkçı eder

Nurtan ama bizim bu şekilde düşünmemiz yetmiyor sağlık bakanlığı ve diğer yetkililerinde artık bunu düşünmesi ve görmesi lazım İnşallah bu sefer engelli sağlık personeli hak ettiği sayıyı alır da 3 senelik bu çile biter

fztahmetygc

Yeni bir alımı daha olacak Sağlık Bakanlığının 12 bin civarı atama yapılacak. Üni.Hastanelerin çoğuda açıktan kendi bünyesinde alım yaptı. Bunlara ek açılan Hastaneler ve açılmakta olan Hastaneler var. Pandemi sürecine engelli sağlıkçılar olarak takılmazsak engelli sağlıkçılara büyük bir pay verilebilir. yani engelli sağlıkçı açığı oldukça fazla olacak. önümüzdeki alımda kadro verilebilir, bunun hepsini vermeye de bilir.

Hadi pandemide risk grubu diye almadılar ondan öncede tık yoktu artiik engelli sağlıkçılar istihdam edilmeli

zürafa

Aynen pandemi bahane olamaz artık üstelik 3 yıl boyuncada kpss ile 60 000 kişi aldılar yüzde3-4 1800 engelli sağlıkçı demek artık kota doldu diye de bir bahane öne sürülemez İnşallah bu sefer yüksek bir sayıyla engelli sağlıkçı alacaklar

zürafa, fztahmetygc 12 Bin Sağlık Personeli( KPSS ile) alımının dağılımı ve tarihi açıklandı.
1-7 Aralık tarihleri arasında
12 bin sağlık personelinin 7 bininin hemşire, bin 700’ünün ebe, 2 bin 864’ünün sağlık teknikeri/teknisyeni olacağı söylendi.
İnşallah bize de fazla kadro verilir.

Ekpss diyetisyen kaç kişiyiz

ekpss de diyetisyen olarak kaç kişiyiz son atamalarda hiç alım olmadı sayımızı bilelim hiç değilse

Sağlıkçı arkadaşlar bu yıl sağlıktan alım olur mu

Biliyorsunuz ki 2018 den beri atama bekliyoruz

urfalı33 olacak inşallah hepimiz öyle düşünüyoruz. Bu arada sen bayağıdır yoksun.

Üst Alt