Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama bekleyen sağlıkçılar: Hemşire, diyetisyen, fizyoterapist, sağlık teknikerleri

Arkadaşlar sağlık bakanlığı engelli sağlık personelini dışladı bizi görmezden geliyor 30 000 kişi normal kpss ile alırken bizi almıyor niçin herkes sessiz bu kadrolar bizim hakkımız

yukarıdaki attığım linke destek verin arkadaşlar.

Sağlıkçılardan atanan var mı arkadaşlar?

Yok bende sağlıkçıyım ama diğer Arkadaşlar ses çıkarmadığına göre atanmışlar

Arkadaşlar birimiz cimere gördermek üzere yazı yazıp paylaşsın ve bizlerde o yazıyı hep birlikte cimere gönderelim ben yazayım derdim ama ben görme engelliyim

urfalı33 memurlar neti takip et sağlıkçı arkadaşlar duyarsız kalıyor konuya.:)

Memurlar net e engelli sağlıkçılar 2 yıldır atama bekliyor diye çok Twitter attım hayırlısı vekillere olsun bakanlara olsun hep atıyorum ama birlik olup cimere aynı yazıyı hep birlikte Sayın Cumhurbaşkanına yazsak daha iyi olur bence

sağlık personeli hak ettiği atamayı istiyor !!!

Kadro olduğu halde alım yapılmıyor sessiz kalmayalım arkadaşlar

@fztahmetygc Arkadaşlar sesimizi duyurmamız lazım ben her gün her saat Twitter atıyorum fakat bir sonuç yok bir şeyler yapmalıyız

2017 den buyana sağlıktan alım olmadı

Arkadaşlar bakın haberlerde kpss 20 bin öğretmen atamasını kabul etmiyorlar millette birlik beraberlik var arkadaşlar biz sağlıkçılar da bir şey yapmamız lazım

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1218937191558254593?s=21 Arkadaşlar hadi Twitter atalım

urfalı33 arkadaşlar memurlar netin haber yapmasını sağlamalıyız ya bir düşünün şubat alımıyla birlikte 2018 ekpss sonrası 2000 engelli öğretmen alınmış olacak bir tane engelli sağlıkçı alınmadı bu adaletsizlik üstelik kadro olduğu halde sağlık bakanı çok ilgisiz engelli sağlıkçılar dışlandı

memurlar nete üye oldum fakat mesaj nasıl atacam ben görme engelliyim

yazdım arkadaşım

Memurlar net e

Birlik beraberlik içinde olmamız gerek şu durumda

Hemşire, ebe, diyetisyen, fizyoterapist, teknikerler vb. Sağlık bakanlığının lise önlisans ve lisans personel alımı için memurlar net haber yapmalı hakkımızı istemeliyiz sessiz kalmayın !!!

Arkadaşlar memurlar nete yazalım ve inanalım içimden bir ses Allah ın izniyle biz de atanacağız diyor memurlar netin haber yapması gündem olur

2 yıldır engelli sağlık personelinin alınmaması gerçekten garip haber olması gerekiyor

Sağlıkçı Arkadaşlar neyi bekliyoruz

Bir şey yapmalıyız yoksa böyle çoooooook bekleriz

Sağlıkçı Arkadaşlar 2017 den buyana sağlıktan alım olmadı kpss den 30 bin alım yapıldı ve yapılacak bunun 900 engelli sağlıkçı demek bu atama bizim hakkımız

2020 sınavı yaklaştı bu gidiş ile bu sınavdan sonrada engelli sağlıkçı alınmaz

urfalı33

Bir şekilde sesimizi duyurmalıyız. Kaç kişiyiz şu an toplanıp. Yetkililere ulaşmalıyız

Üçüncü bir alım olunca sağlık bakanlığı alım mı yapacak sanıyorsunuz bence yanılıyorsunuz üçüncü bir atama da olsa sağlık bakanlığı yine kadro açmayacak sınava giren sağlık personeli arkadaşlar böyle sessiz oturdukça hiç bir şey olmayacak şimdiye bunun haberlerde dolaşması lazımdı böyle bir vurdumduymazlık olamaz ya bir tane bile engelli sağlık personeli alınmadı bir tane bile 2000 tane öğretmen sıfır sağlık personeli ve herkes sessiz çok güzel!!

O ki kurumlar doluyor sadece diyanet ve meb boş o zaman ekpss sınavı kaldırılsın ya yeter ya boğazımıza çıktı!!!!

Arkadaşlar sağlıkçılar olarak birlik olalım arkadaşın dediği gibi

Üst Alt