Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz olan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım

İş olsa düzeltiriz kendimizi belki ama sınavın yapılma süresi çok uzun. Oysa Ekpss sınavı her yıl yapılmalı. Engelli olmak bizim seçimimiz değil. İş güç olmayınca eve kapaniyoruz. Buda hem aile hem bizim açımızdan büyük belirsizlik ve yıkıma sebep oluyor. Zaten topluma karisasimiz yok birde işsizlik üzerine tuz, biber oluyor.

Atipik psikozum. Cocuklukta ortaya cikti benim durumum da. Butun hayatimi mahvetti. Okulu birakmak zorunda kaldim. Ortaokulu ve liseyi disaridan bitirdim. Kitap okumayi cok seven bir cocuktum, ergenlikte de cok severdim. Ama oyle bir duruma geldim ki artik elime kitap alamiyorum. Sıkılıyorum kitaplardan. Calisma azmi de yok artik. Elimi neye atsam basarili olamadim. Dil ogrenmek icin cok cabaladim. Yapamadim. Universiteyi kazandim, adapte olamadim insanlarin yaninda olmaya, biraktim. Yas 28. Nereye kadar boyle devam edecek bilmiyorum. İlkokul arkadaslarima bakiyorum bazen sosyal medyadan. Kimi mimar olmus, kimi doktor... Kendime aciyorum. Hasta olmasaydim ben de basarabilirdim. Ama hastayim. Keske cocuklukta degil de yetiskinken olusan bir hastaligim olsaydi. Ne cocuklugumu, ne gencligimi yasayabildim.

Hiç tesadüflerle kafayı bozup her şeyi mesaj olarak algıladığınız oldu mu? Ben lisedeyken çok yalnızdım ve böyle bir dönem yaşadım, şarkılar olsun, televizyondaki kelimeler olsun. Allah'ın benimle bu şekilde iletişime geçtiğine inanıyordum.

meryem1999

Kendimi Havva'nın reenkarnasyonu, arkadaşımı da Adem'in reenkarnasyonu sanıyordum bir ara tesadüflerden ötürü. Peygamber olduğumu da düşünmüştüm. :))

:) bu tesadüf diye bir şey yoktur lafını bu yüzden hiç sevmem.

meryem1999
Televizyonla konuştuğum oldu. Bence her tesadüf denebilecek olayda doğru mesajı yakalayıp anlamlandırmak önemli, aşırıya kaçmamak kaydıyla. Yaratıcının bunca şeyden sonra söyleyecek bir iki bişeyi vardır sanırım.

Belirtiler İlaçları kullanınca bıçak gibi kesildi. Pozitif belirtiler 0 indi. Eskiden olduğum kadar iyiyim.

Ancak ilaç yan etkisi ve negatif belirtiler geçmiyor.
Halsizlik, yorgunluk, evden çıkmama isteği ve ilacın birkaç yanetkisi daha var. Resmen evden çıkmıyorum. Sadece doktora gidip gelmek için çıkıyorum.

Şimdi ben tedavi oldun mu ? Anlamadım.

Yan etkilerinden dolayı iğneyi bırakmak üzereyim artık dayanamıyorum.

Üst Alt