OSTOKIN GERÇEĞİ
Geçmiş olsun gerçekten avasküler nekroz iseniz.
ostokin denen ilaç Türkiye' de yok nereden buldunuz. OstokinPlus ve OstokinCaps denen ikiteli sanayide üretilen ve ostokin çakması var.
ostokin le alakası yok doz olarak. Doz olarak çok farklı birisi gram diyor diğeri miligram larda
çakma ostakin içeriği
Ginseng Ekstresi (Panax Ginseng) 668 mg
Çin Geveni Ekstresi (Astragalus membranaceus) 660 mg
gerçek Ostokin içeriği
Çin Geveni kökü (Astragalus membranaceus)9.0 g/100 ml
Ginseng Kökü (Panax Ginseng)15.0 g/100 ml
kaba bir hesapla 10-15 katı içerik farkı var. Ve Ginseng kalite çok önemlidir hangi sertifika var sizin kullandığınız Ginseng
ve kendi internet sitesinde
ilaç değildir ibaresi var devlete böyle beyan edilmiş aksi taktirde ispatlaması gerçek.
Bu hastalığa çare olduğunu ida edilen yerli ostokin pazarlamacısı Hanım çeşitli internet sitelerinde avasküler nekroza yerli ostokin çare diyerek yazarken neden yerli ostokin internet sitesinde
Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz ve yine sitesinde yazan
Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi teşhis, tedavi ve taahüt içermez. diye yazmış ve yine neden sizin yazınızda ve bu ilacı reklamını yapan sitede hiç bir hastaya ait karşılastırmalı MR raporu yayınlanmıyor?
Türkiye'de üretilen bu ilaç neden sağlık bakanlığından gerekli belge alınmıyor %80 hasta iyleştirdiği ida ediyor hadi ispatla. Düşünenize ilk defa bir hastalığa çare bulan bir ilaç çıkıyor türkiyede bunu neden devleten saklıyorsunuz neden ana haber bültenlerinde yayınlamıyorsunuz ne güzel devlet desteği alırsınız.
Ben kafes dövüşü ve diğer uzak doğu sporları yapıyordum üstelik solgar kore ginsengi ve solgar astragalus bunların kullanıyordum günlük porsiyon sizin satığınızdan cakma ostokin den yüksek ama yine bu hastalığa yakalandım bu ilaçları ve etkin maddesin çok iyi bilirim ve sizin satığınız ilçların etkin madesi olan Ginseng ve Çin Geven piyasa fiyatı 10-12$ arası hiç bir işe yaramaz nedeni dozu DÜŞÜK. insanların umutlarıyla oynamayın
Gerçekten bir işe yarasa bunu sizden büyük firmalat(bayer gibi) satın alır. Bütün dünyaya satar sizde internet köşelerinde vay benim ilacım şu hastalığa yarıyor diye vakit kaybetmek yerine para sayardınız.