Merhabalar
Bende düne kadar başvuru olarak görünüyordu bugün devam ediyor yazısi oldu bu ne demek bilen varmı ?
Evet onaylandı demek, bi kaç güne parada görünür
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Merhabalar
Bende düne kadar başvuru olarak görünüyordu bugün devam ediyor yazısi oldu bu ne demek bilen varmı ?
Benim basvuru 05.07 gozukuyor buyuk ıhtımal sekızıncı ayın besınde cekicem PTT mobilden bakıyorum hesaba yatan bırsey yok
Ptt den alicaksin ama biraz sure gece bilirBen emekli maaşımı ptt den çekiyorum ptt kartla,aile destek ödemesinde yanlışlıkla yapı kredi iban nomu yazdım,şimdi edevlette 500 tl ödemeniz hazır diyor ama ne ptt hesabında ne yapı kredi hesabında para var ben nereden alacam bu parayı
Farkli bi iban girmediyseniz ve sosyal yardim icin verilen ptt kartiniz varsa gun iceride veya 24 saatde kartiniz ile cekebilirsiniz cekim tarihi kurum odemelerinde yazarHayırlı akşamlar arkadaşlar benimde ne ibana nede ptt karta yatmış şuan e devlet kontrol ettim ptt kurum ödemelerinde gözüküyor ve kimliğinizle herhangi bir ptt şubesinden çekebilirsiniz diyor
Basvuru kisminda onaylandi yaziyor ise ve sosyal yardim kisminda aile yardimi diye bir bolum gozukur orda detaylara girerek gorebilirsiniz buyuk ihtimalle onaylandi ve paraniz hesabiniza yattiMerhabalar
Kartiniz yok ise ptt giseden alabilirsinizHayırlı akşamlar arkadaşlar benimde ne ibana nede ptt karta yatmış şuan e devlet kontrol ettim ptt kurum ödemelerinde gözüküyor ve kimliğinizle herhangi bir ptt şubesinden çekebilirsiniz diyor
kabul edilmeden sonra syd akraliyor onlar onaylar ise kabul edildi kismi onaylandi oluyorarkadaşlar benim e-devlette başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor.yani onaylanmış mı oluyor?yoksa başka süreçler de mi var?lütfen yardımcı olun.Eğer başvurunuz kabul edilmiştir denmişse bu yardımı almaya hak kazanmış mıyım?
Onaylandı yazmıyor.Başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor.Bu ikisi aynı şey mi?
Degil malesef on basvuru olarak dusunun syd aktarilak ve sonra heyete giricek enson onay gelicek yogunluga gore 1 ayda surer 1 hafdadaOnaylandı yazmıyor.Başvurunuz kabul edilmiştir yazıyor.Bu ikisi aynı şey mi?
Ben e devlet sosyal destek başvuru sayfasına sabahtan beri giremiyorum yoğunluktan dolayi biraz bekletecegiz yaziyor sonra açılmıyor.sanirim herkes girip baktıgı için bugün yoğunluk oluştu.surec devam ediyor yazıyordu dun, bugun olmusmudur acaba sadece engelli ayligi var başka gelirimiz yok
Bittigen teşekkürler sağol varol benim anlamadığım konu başvuruda iban istediler halkbank iban yazdım neden oraya yatmadı benim ptt ön yükmeli sosyal kartım yok ama ptt bank kartım var orayada yatmamış ödemeyi yarın kimliğim ile ptt gişeden alabilir miyim ?
Zaten onu diyorum onyuklemeli yani ptt yardim karti olanlar bugun aldi olmayanlar buyuk. İhtimalle gişeden alicak ve kart vericeklerBende iban yazmıştım ama benim 2022 aylığı aldığım ptt karta yatmış akşam üstü herkese ptt üzerinden veriyorlar sanirim
Evet galiba öyle ahmet51 çünkü şuana kadar farklı banka veya ibandan çeken olmamış
BİTTİGEN AHMET51 ACABA PTT BANK KARTINI MI DİYOR YOKSA PTT ÖNYÜKLEMELİ SOSYAL KARTINI MI SÖYLÜYOR AHMET51 SİZDE HANGİ KART VAR ACABA ???
BİTTİGEN ÇOK TEŞEKKÜRLER GECENİZ GÜZEL OLSUN İNŞALLAH GİŞEDEN ÇEKEBİLİRİZ