Dün 3 fatura bedelini daha doğrusu elektrik desteği bedelini Ziraat Bankası hesabıma transfer ettim ve parayla kredi borcumu ödedim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hİÇ BİR BİLGİM YOK BU KONUDAElektirik destegi sydv den düzenli yardım alanlara veriliyor vgm den maaş alanlara yok bildiğim kadarıyla senin mesajını gördüm elektrik senin üzerinde olsa alacakmıydın varmı böyle bisey
kİRACIYIM ABONELİK ESKİ KİRACININ ÜZERİNEElektrik saatiyle bi alakası yok,abonelik senin üzerindeyse yani fatura senin adına geliyorsa yararlanırsın.ama en doğru bilgiyi alo 144 verir.
Tşk ederim deneyeceğim@Barda5
Merhaba ben engelli maaşı alırken elektrik aboneligimi adıma kayıtlı değilken bana elektrik desteği çıkmıştı ve kullanabilmistim. Bence başvurun sizin adınıza olması önemli değildir.
bu konu hakkında bilgisi olan var mıarkadaşlar merhaba, ben daha önce aile destek programına 2 kez başvurdum reddedilmişti 3. başvurumda bugün yardımı onaylamışlar. sosyal yardım bilgilerimde yardımın durumuna baktığımda devam ediyor yazması gerekirken önceki reddedilen başvurumdan kalma reddedildi/feshedildi muhtaç olmama sebebi yazıyor. Yardımım kabul edildiği halde neden yardım durumu güncellenmemiş olabilir? bilgisi olan bilgi verirse çok sevinirim