Ameliyatı oldum. Tedavide 7. ayın içerisindeyim şimdilik her şey iyi gidiyor. İsteyenlerle deneyimlerimi paylaşabilirim.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Selamlar ben 17 eylül 2023 te ilizarov ameliyatı oldum.henüz 1 hafta oldu aşırı ağrılarım kalmadı gibi ama cihaz takılan bacağımın üzerine henüz basamıyorum.4.5 cm kısalık var umarım herşey yolunda gider.izmirdeyim bu konuda görüş yada fikir yada süreçle ilgili sormak istediğiniz bişey olursa lütfen yazın severek yanıtlarım.
......Merhaba harun yazdı bende İzmir'de oldum Aralık 13de şu an durumunuz nasıl başa biliyormusun değnek siz yürüye biliyormusunuz
Selamlar minire daha 1-2 haftadır değneksiz basabiliyorum.durumum iyi sadece demirlerin dipleri yürürken biraz ağrı yapıyo sanırım şubat 10 u gibi cihazı çıkaracaklarmış süre beklediğimden biraz daha uzun sürdü ama neyseki sona yaklaştık.sen ne durumdasın uzatma işlemin bittimişu an durumunuz nasıl başa biliyormusun değnek siz yürüye biliyormusunuz