Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur erken emeklilik başvurumu malulen emeklilik olarak değerlendirip reddetti!?

Geçmiş olsun,borç özel borçmu?Bağkurdan toplu maaş aldınmı?gerçekten üzüldüm.Tekrar geçmiş ola....

bağkur dan toplu mağış almadım almadığım gibi birde 9 aylık pirim borcu ödedim 2500tl emekli olabilmek için

bu malül olayına iyice nefret ettim bende 10 tl yatırıp emekli olmam lazım ama şu red olayı yüzünden tırsıyom artık

ben malülen emekli olmadım ben özürlü emekliliğnden yararlandım 23 yıllık hizmetim var

emekli oldum sorunlarım çoğaldı 17 ay emekli olamayınca 20000tl bağ kura pirim borcum vardı onu bulup emekliliğe müracat yapmıştım borçlar fayizleriyle 10 na katlandı 900tl mağışım var bu paranın 545tl bankanın birine veriyorum 300 tl de başka bir bankaya mağıştan kesiliyor yalınız bu banka borcum bittiği halde 4 taksit fazladan kesiti benim yaşama hakkımı elimden aldılar akrabaların yardımlarıyla yaşamaya çalışıyorum iş yerime 4 defa hırsız girdi o nedenle bağ kur pirimlerimi yatıramadım marketim vardı 18.12.2009 yılında kapattım hiç bir gelirim yok böyle giderse %90 özürü emekli olarak dilenci oluruz

emekli oldum sorunlarım çoğaldı 17 ay emekli olamayınca 20000tl bağ kura pirim borcum vardı onu bulup emekliliğe müracat yapmıştım borçlar fayizleriyle 10 na katlandı 900tl mağışım var bu paranın 545tl bankanın birine veriyorum 300 tl de başka bir bankaya mağıştan kesiliyor yalınız bu banka borcum bittiği halde 4 taksit fazladan kesiti benim yaşama hakkımı elimden aldılar akrabaların yardımlarıyla yaşamaya çalışıyorum iş yerime 4 defa hırsız girdi o nedenle bağ kur pirimlerimi yatıramadım marketim vardı 18.12.2009 yılında kapattım hiç bir gelirim yok böyle giderse %90 özürü emekli olarak dilenci olurum bu gidişle bir başkad bankada bana yedemin olarak teslim edilen arabamı parka çekmek istedi bende yedemine teslim edilen bir aracın verilmesini suç sandığım dan vermek istemedim borcu ödeme tahhadüdünde bulunmaya zorladı avukat öde güçümün olmadığını söyledim oda sen %90 özürlüymüşsün sana birşey olmaz diyerek beni ikna etti ödeyemeyince mahkemeye verdi mahkemeye gittim ifademi verdim özürlü rapouyla mağış bordurasını sun dum ve ödeme yaptıgım yerlerin listesinide verdim delice hakimliğine ifademi verdim 10 gün sonra kırıkkale mahkemesinde bana bir tepligat göndermeden gıyabımda mahkeme karar vermiş bir ay hapse çarptırmış bunun üzerine itiraz ettim kabul edilmedi ve polise yakalama memri verdiler beni polis beni almaya geldi ben şeker hastasıyım şekerim yüksek çıktı hastanede 17 gün yattım parayı bulamasam bir ay hapis yatmam gerekiyor bana yardım edin neyapmam lazım burumda ağır özürlü raporu almak için müracat ettim doktora gideceğim hastaneden cevap bekliyorum

bu konuyu cumhur başkanımıza ve bimer e yazdım cevabı bekliyorum

Üst Alt