Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan Fatma Şahin'in Son Açıklaması

sızce tahmını KAÇ KİŞİLİK KONTENJAN AÇILIRR TAHMININIZ LÜTFEN

BEN BOS OLAN KADROLARLA BIRLIK 7 BIN KISILIK KADRO BEKLIYORUM.10BIN SUPER OLUR AMA ZORRRRRRRRR ÇOK ZOR OLUR:confused::mad::confused::confused:

daha cok ocak şubat mart ayı bekleriz arkadaşlar kimse kendni kandırmasın ben şahsen artık hiç bişe beklemiyorum şu zamanda ama secim zamanı belki bişeler olur

nisandamı olacak bu atama gene açıkdayız hadi hayırlısı

Bence ömss ye değilde kpss yemi girmek lazım ne de olsa iş kur memur alımlarını hala kpss ile yapıyor .

slm arkadaşlar benim sol gözüm travmatik katarak teşhisi konuldu ayrıca 2003 yılında silahla yaralandım şuanda özellıkle baş bölgesi olmakla beraber 60 küsür saçma var vücudumda ayrıca belimde doktorların tabiriyle %40 düzleşme var yanı uzun süre ayakta durmakta yada uzun süre oturmakta güçlük çekiyorum askeri hastaneden askerliğe elverişsiz raporunu aldım fakat devlet hastanesinden alamıyorum %37.5 kalıyorum bunuda sadece %32 sini göz dr.dan %8 beyin cerrahından aldım muayene olmak için gıttıgım ortapedi dr. çektirdiği röntgen filmine bakmadan saglam dedi ama gelin görünki çalıştıgım işlerde sessiz bir köşede saatlerce bel agrısından agladıgımı bı ben bılıyorum sırf kimse görmesin ki işten çıkarılmayayım dıye ama maalesef her seferinde ne kadar özürlü oldugumu saklasamda mutlaka bı noktadan sonra ortaya çıkıyor bu durumdan bıktım
yani kısaca devletin işine geldiği kadar saglam işine gelmediği noktada ise özürlü durumuna düşüyoruz kusura bakmayın bıraz uzun oldu ama şaşırmış bı durumdayım ve bu konuları oturup anlatabilecegim bı arkadaşım bile yok burada sizlerle paylaşmak istedim

atandık diyelim sizi ararız der ama aramazlar gene açıkdayız

Engeli devlet memuru kanunu

Slm arkadaşlar şuan kamuda 25 bin 219 engeli memur var keşke siyasiler bu konuda çalışma başlatsalar mecliste 4 engeli vekil var ama engeli haklarını savundukları yok.vekilere mail attım bu konuda bakalım harekete geçecekler mi memur arkadaşlar sizde bu konuda duyarlı olursanız sevinirim.

''Boş Kadroları Dolduracağız'' Bakan Fatma ŞAHİN TBMM'deki Konuşması

''Boş Kadroları Dolduracağız''

Bakan Şahin, engellilere yönelik istihdamla ilgili hedeflediklerini açıkladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2013 yılı bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada, yola çıkarken ''Önce insan'', ''İnsanı yaşat ki devlet yaşasın'' dediklerini, yoksullukla mücadelenin, en temel mücadele alanlarından biri olduğunu belirtti.
Yüze yakın yasayı incelediklerini, başta anayasa olmak üzere buradaki ifadeleri engelli olarak değiştireceklerini vurgulayan Şahin, engellilere yönelik istihdamdaki bütün boş kadroları doldurmayı hedeflediklerini belirtti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, geçen yıl 5 bin kadroyu doldurduklarına dikkati çekerek, engellilerin girişimci olması için KOSGEB ile çalışma başlattıklarını kaydetti.
Kadın konukevlerindeki yatak kapasitesini binden bin 800'e çıkardıklarını belirten Bakan Şahin, yeni yönetmelik hazırlayarak gelen bütün kadınların ihtiyacı olan meslek kursları, psikolojik destek gibi her türlü desteğin verildiği yeni bir altyapıyı hayata geçireceklerini söyledi.

KAYNAKÇA : ''Boş Kadroları Dolduracağız''

Saygılar ...

Bugun saat 16:00 Bakan Fatma Sahin NTV de Sorulari Yanitlalayacak

Arkadaslar bakan ntv de sorulari yanitlayacak omss sorularimizi soralim?

Fatma Sahin Ank.Polatli,da OMSS Aciklmasi

Bakan sahin polatlida katildigi etkinliklerde omss 2.atamalarinin 2013 uu ilk uc ayinda yapilacagini sn.basbakanimizin kesin talimatiyla butun kadrolar bos kalmayacak sekilde atma gerceklestireceklerini bildirdi
arkadaslar bence 2.atmalar 10binin uzerinde kadro acilir diye dusunuyorum
Kaynak;memurlar net,Haber10 vb.

Başbakan Talimat Verdi :

Ankara’nın Polatlı ilçesinde konuşan Şahin, şunları söyledi:

“Boş olan bütün kadroların doldurulması talimatını Sayın Başbakanımız yeniledi. 657’ye göre biz aynı yıl ikinci alımı yapamadığımız için şimdi 2013’ün başında ve ilk üç ayında, yine boş kalan kadroları sınav sisteminin sonucuna göre hızlı bir şekilde tamamlayacağız.. İŞKUR’un yaptığı gibi engellilerimizi eğiteceğiz. İstihdamda onlara yer açacağız. Onların zekasından, kapasitesinden, kabiliyetinden istifade edeceğiz. İleri demokrasiye gitmenin yolu da buradan geçiyor, güçlü topluma gitmenin yolu da buradan geçiyor.”

KAYNAKÇA: Bakan’dan Müjde: “Boş Kadrolar Doldurulacak” | Memuruz.NET

Saygılar ...

Hadi hayırlısı ama ben bu kadının açıklamalarına bir türlü güvenemiyorum

arkadsaşlar bu kadın sürekli aynı şeyleri söylüyor yalannnnnnnnnnnnn yalannnnnnnnnnnn kanunları bilmiyosan istifa et aynı yıl iç,inde 2. alımın yapılamayacağını dağda koyunlarını otlatan çoban bile biliyor fakat bizden sorumlu bakanımız bilmiyor bundan önceki açıklamalARI bunun örneği işte bizi yönetenler yorumu size bırakıyorum yanlız bu yorumları öncelkikle bu AKP yi savunananlaras bırakmanız diçleğiyle

Tatmin edici bir açıklama! 3.dakika ile 6.dakika arasını dinlemeniz yeterli :)

fatma şahinden daha açıklayıcı ve inandırıcı. istermisiniz bi sonraki bakan aylin hanım olsun.....

Üst Alt