Kalem Merhaba Melek abla nasılsın senden birşey rica edebilir miyim abla biliyorsun benim üç ağır engelli kardeşim var abim ablam oluyorlar yaşları benden büyük annem babam yaşlı ve hastalar benim hem kardeşlerimi hemde annem babamı hastaneye götürüp getirmek için bir araba lazım abla kendi imkanlarımızla devletin bize tanıdığı yüzde 90 ve üstü ağır engelli raporuyla ÖTV indirimli bir araç almak istiyoruz fakat araç alacağımız zaman aldığımız engelli maaşı ve bakım maaşımız kesilir diye alamıyoruz abla devletin böyle engelleye tanıdığı bir yardımdan faydalanamıyoruz
Ayrıca melek abla bunlarıda belirtmek istiyorum annem ve babam yaşlılık aylığı alamıyor annemin üzerinde iki bakım aylığı var ben bu aldığı bakım maaşını kendi üzerime almak istiyorum abla bakıcı değişikliği yapacağım zaman aldığımız maaş durdurulur mu tekrar bağlanırsa alamadığımız aylıklar geri ödenir mi sizin bilginiz çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim abla
Melek abla rica etsem senden bir dilekçe yazmanı isteyebilir miyim engelli arabası almak isteyipte alamadığımız için bakanlığı ve cimere gmail veya mektup olarak göndermek istiyorum
Ayrıca melek abla bunlarıda belirtmek istiyorum annem ve babam yaşlılık aylığı alamıyor annemin üzerinde iki bakım aylığı var ben bu aldığı bakım maaşını kendi üzerime almak istiyorum abla bakıcı değişikliği yapacağım zaman aldığımız maaş durdurulur mu tekrar bağlanırsa alamadığımız aylıklar geri ödenir mi sizin bilginiz çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim abla
Melek abla rica etsem senden bir dilekçe yazmanı isteyebilir miyim engelli arabası almak isteyipte alamadığımız için bakanlığı ve cimere gmail veya mektup olarak göndermek istiyorum