Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

akar_ahmet 79 çıkıyor fomülden,hesaplama hatası yapılmış.
İleride sıkıntı yapmaması için kuruma gidip düzelttirin derim ben.
geçmiş olsun.

Sordum kardeşim hastaneye bilgin olsun diye yazıyorum. onkolojiyi direk yüzde 20 olarak ekliyorlarmış formülle değil

Rapor

Sevgili canlar hepimize gecmis olsun size bir sorum olacak,yardimci olursaniz sevinirim..ben rapor için bursa şevket yilmaza basvurdum dahiliye tıp 2 diyabete /20 verdi tansiyona /10 verdi..endokrin obeziteye /20 verdi, kalici hepotirodiye /10 verdi hiperlipidomiye /10 verdi...sizce heyetten ne çıkar..

Slm kardeş bi sorum olacak cvp verirsen sevinirim..ben rapor için baş vurdum dahiliye doktoru tıp 2 diyabete yüzde 20..hipertansiyona yüzde 10 verdi..endokrinde obeziteye tüzde 20..kalıcı hipotroidiye yüzde 10.. hiperlipidemiye yüzde 10 verdi. Şimdi hepsini topladığımda yüzde 70 miş yapıyor,bana bu sonuçlarla heyetten ne çıkar acaba

Recepamca ben geçenlerde 2ci raporu aldım yine 1 yıl verdiler oran veren tüm doktorlar 1 yıl yazdılar heyette bu yüzden 1 yıl vermiş olabilir nasip kısmet

Kardeş bana kardiyolojide oran verdi oranlarim şu şekilde 50+20+20+20+10+10+10 bu oranlara heyetten ne oran çikar

Toplam 81 oran çıkar büyük ihtimalle heyetin oranı düşürüp yükseltme ihtimalide var

Yönetim kimse kıllık yapmış sana sor istersen gerekçesini

Arkadaşlar yazılan yorumlar birileri tarafından silinyr,ben recepamcanın baltazarla ilgili bir sorusuna cevap vermiştim ve verdiğim oranda dogruydu ama malasef bunu biri silmiş,bunun yönetimden kaynaklanmadığina inanıyorum çünki yanliş birşey yazmadım.Umarım bu konu yönetiminde dikkatini çeker.

Selamlar,

Bu durumda kafama bir şey takıldı.Oran %94 ise neden ağır engelli kısmı HAYIR olarak işaretlenmiş.%80 üzeri EVET olması gerekmiyor mu?

Arkadaşlar, başlıkla ilgisiz mesajlar tabii ki silinir. Mesaj yazarken başlığı iki defa okuyun ve ilgisi varsa yazın lütfen. Eğer ilgisiz bir içerikte başka başlık açın...

Her başlığa benzer içerikte mesajlar boca edilince öyle bir karambol oluyor ki, yöneticiler onları ayıklarken hatalı mesajları da silebiliyor.

Öyle olsaydı 94 ile beni ağır engeli yaparlardı heyetin karşısına çıkınca belirleniyordur engel durumu tekerlekli sandalye ile çıkan var destek alarak çıkan var ayrıca ben 70 civarı bekliyordum oran 94 çıktı heyet yükseltmiş

OturanBoğa Bülent abicim dediğin gibi ancak Fulya83 arkadaşımızında heyetle ilgili soruları vardı. Silineceğine ilgili konu varsa oraya taşınsa, yada cevaplanmış soruysa alıntı ile cevap verilse veya yeni bir başlık altında olsa arkadaşımıza bilgi verilse daha doğru olurdu diye düşünüyorum nacizane olarak. Neticede oda sorusuna cevap arıyordu. Doğrusunu büyüğüm olarak siz daha iyi bilirsiniz. Saygılar.

öncelikle herkese iyi aksamlar kısa bir sorum olacaktı cevaplayabilirsiniz sevinirim baltazar formülüne göre babama engelli raporu almayı düşünüyoruz. Sağlık kurulunda bir bölüm hariç tamamladık. Açıklamalı olarak söylebilirseniz sevinirim şimdiden tesekkurler..

1) Nefroloji %60
2) Kardiyoloji %50
3) Endokrin % 40
4) Ortapedi % 24
5) KBB % 2

FTR 'den haftaya görüşecez dr la ordan da gelme ihtimali var ama gelmese hesaplayabilirseniz sevinirim.. Bu arada babam 77 yaşında değerlendirme dikkate katılıyor mu?

Üst Alt