Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

şeker 1oo de 20 antisodyal 100de 30 kalpyetmezligi 1oode 1oo raporum bunagöre 100dekaç olur teşekürler saygılar arkadaşlar

arkadaşlarcevap yazarsanız çok sevinirim

not göz 100de 10dur

toplam aldıgım puan 160 raporum kaç olur

arkadaşcevap yazarmısınız saygılar

evetkardeş kalpyetmezligi 1oode 100dür ayrıca evre 4 yazıyor

not ef 100de 25 diyor saygılar

teşekürler kardeşim sag ol iyi günler saygılar sunarım

not raporum çıkınca ararım

kurtuluş bey banada bi bilgi verseniz

aort kapak değişti (2001 de) + sol ventrikül hipertrofisi + artriyel hipertansiyon

% kaç alırım? düşermi oran? ayrıca vki 40.20

EF %60 başka ne oranı lazım ?

aort kapak değişti (2001 de) + sol ventrikül hipertrofisi + artriyel hipertansiyon

arkadaşlar benim kalp 100de100 şeker 100de20 pskyatri 100de30 göz 100de10 raporum kac olursaygılar arkadaşlar

notraporum 100de kaç olur

buoranlaragöre arkadaşlar teşekürler

Sağlık kurulu raporu

Selamlar herkese;

ben platformunuza yeni katıldım.bana engelli oranları konusunda yardımıcı olabilirseniz sevinirim.
Sağlık kuruluna yeni girdim.sol böbreğim ile beraber 20 cm.tümör alındı.tanısı ise sol böbrek nefrektomi.
Kurula girdiğimde iç hastalıkları hiper tansiyon nedeni ile %10 , tıbbi onkoloji %20 ve üroonkolojide % 15 verdi.fakat kuruldan sonucu aldığımda ise toplamda %39 verdi.bunun hesaplaması konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

hastalıkların oranları büyükten küçüğe doğru sıralanır. 20>15>10
en büyük oran 100 tam sayısından çıkarılır. 100-20=80
ikinci büyük oran kalan sonuç ile çarpılıp 100'e bölünür ve ilk oranla toplanır. 15*80/100=12 12*20= 32
çıkan sonuç 100 tam sayısından çıkarılır ve sonuç üçünhastalığın oranı ile çarpılıp 100' e bölünür. 100-32= 68 68*10/100=6,8
sonuç olarak 20+12+6,8=38,8 olur.

yüzde kaç alırım 3 aylım bakıcı parası için kurula girdım

slm ben dün heyete girdım gögösden 20 aldım tansiyondan 10 aldım epelispdenden 15 aldım yüzde kaç alırım şimıden tşklewr

arkadaslar fizik 24 ortapedi 24 cildiye 10 ortalama ne olur heyette

arkadaslar fizik 24 ortapedi 24 cildiye 10 ortalama ne olur heyette doğuştan kalça çıgı sol .sağda ayakta ciddi kireçleme ..noroloji hareket kısıtlığı yazdı ortapedici skolyoz filmi çekti heyette oran ne olur bi tahmin

bülent ağbi

bülent ağbi fizikle24 ortapedi 24 cildiye 10 verdi ya ( fizikle ortapedi nin oranı heyette aynı değerlendirilir ayrımı ?

epilepsi %20 aldım ilaç kulanıyorum ayda 2-3 nöbet geçiriyorum
hemiparezi sekili den %20 aldım
sürekli baş ağrısı %10 aldım
fizik tedaviden %8 aldım
anksiyete bozukluğu %15 aldım (yanlız doktor hem ilaç yazdı hemde kağıda parantez içinde tedaviyle işlevselliği düzelen yazdı ne demek oluyor oranda %15 yazdı anlamadım valla)

ayrıca 20 sene önce beyin apsesi opera dan ameliyat oldum ve askerden çürük aldım yapmadım askerliği ameliyattan dolayı çürük aldım
şu anda toplam %73 oran oluyor 1 ay sonra heyete girecem heyet en fazla ne kadar düşürür lütfen yorumlarınızı yaparsanız sevinirim
baltazar formülüyle hesaplanıyormuş bilgisi olur varsa yazarsa makbule geçerler

kvkpnr10 öncelikle hayırlı olsun balthazard formula göre %55 yapar bu şekilde de onaylar sağlık kurulu

Merhaba arkadaşlar Ötv indirimli rapor almak için hazırlık yapıyorum.Sol alt ekstremie poliosekeli 4 cm kısalık,İncelik ve kaslarda zayıflık mevcut kurulda tahmini % kaç oran alırım.Daha önceki raporum %40 ve bu raporla vergi indirimi almıştım şimdi aynı oranı alamazsam farklı oranlar dolayısıyla kontrole maruz kalırmıyım.ayrıca kurula girerken kısa bacak yürüme cihazı oranda bir değişikliğe sebep olurmu ?

umut2135 bilgi için sağol ama kaygı bozukluğu hastalığıma doktor hem %15 verde hemde tedaviyle düzelir dedi düşürrüler mi sence

kvkpnr10 önemli deil aslında tedavi ile düzelebilen anksiyete o oran verilir bu rahatsızlığın dan oran verilmese bile 47 yapar diğer rahatsızlıkların toplamı ve işin içinde psikyatri değerlendirme olduğu için raporun süreli çıkacaktır

yani rapor ömür boyu olmaz mı sizce epilepsi hastasıyım ben

yani ben psikiyatriye girmeseydim sürekli mi olur du diyorsunuz

birde vücudumun sol bacak ve kol işlevselliğini yitirmiş yinede süreli mi olur diyorsunuz yoksa tahminen mi söylüyorsunuz

sizin rapor süreli mi kaç mesela

kvkpnr10 raporunuz da psikyatri değerlendirme olduÄ£unu için anksiyete iyileşirlir bir rahatsız olduğu için süreli olma ihtimali çok yüksek keşke psikyatriyi hiç katmasaydıniz artık bekleyip sonucu görcez belki de kurul vermez 15 oranı

ama diğer tüm hastalıklarım kalıcı bu doktorların insafı vardır inşallah

epilepsi %20 aldım ilaç kulanıyorum ayda 2-3 nöbet geçiriyorum
hemiparezi sekili den %20 aldım
sürekli baş ağrısı %10 aldım
fizik tedaviden %8 aldım
anksiyete bozukluğu %15 aldım (yanlız doktor hem ilaç yazdı hemde kağıda parantez içinde tedaviyle işlevselliği düzelen yazdı ne demek oluyor oranda %15 yazdı anlamadım valla)

ayrıca 20 sene önce beyin apsesi opera dan ameliyat oldum ve askerden çürük aldım yapmadım askerliği ameliyattan dolayı çürük aldım
şu anda toplam %73 oran oluyor 1 ay sonra heyete girecem heyet en fazla ne kadar düşürür lütfen yorumlarınızı yaparsanız sevinirim
baltazar formülüyle hesaplanıyormuş bilgisi olur varsa yazarsa makbule geçerler

bülent bey yorum yazarsanız sevinirim kullanıcı (oturanboğa)

Üst Alt