Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Tip-1 Diyabet %30 + Tiroid %10 : Engelli raporu formüle göre % kaç çıkar?

Merhaba,

10 yıllık diyabetliyim. engelli raporu için hastaneye başvurdum. doktor tip 1 diyabet için %30 haşimato için %10 yazdı. kurula iki ay sonra gireceğim. bu durumda %40 kesin çıkar mı yoksa formüle göre oran düşebilir mi?

Cevaplarınızıı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Slm rapor oranın % 36 gibi bir oran çıkıyor keşke 4 oran daha alabilseydiniz raporunuz % 40 olurdu bütün engelli haklarından yararlanirdiniz. Bu arada triod değerlerin kacki sana % 10 verdiler soylebilirmisin.

Haşimatom var. 100 lük levotiron kullanıyorum. Tsh 4.4 gibi bişey çıkmıştı. Aslında diyabetten 40alabilmem gerekiyor bence. ha1c 5.5 ama açlık şekerim 275 di. Çok faZla düşüp çıktığı için şekerim ortalama değer iyi gibi ama aslında değil :( benim yararlanmak istediğim tek şey ekpss ve ilerisi için erken emeklilik. Kurul da yardımcı olmazlar mı? Hiç şansım yok mu? Kurulda durumu açıklama dr lara konuşma durumu var mı inisiyatif kullanmıyorlar mı ki hiç 😢

tip 1 diyabetlilerde genelde tansiyonda olduğu için bence tansiyon raporuda alın 5 mg olanı kullanmanızdada fayda vardır kılcal damarlar için böbrekler için iyidir tansiyon 10 puan getiri buda sizin 40 ın üzerinde alırsınız bence heyete girmeyin tekrardan tansiyon raporuda alıp öyle heyete girin derim..

batufa tavsiyen için çok teşekkürler. ama ne yazık ki tansiyonum normal :) ondan bana bi şey çıkmaz.

Hastaneden çıkan rapor aşağıdaki gibidir. Malulen emeklilik basvurusu yaptık sonuç ne zaman belli olur ve aşağıdaki tanı ya göre emekli olabilirmiyiz?

Kardiyoloji:
EKG: NSR ; EKO :60
Fizik Tedavi :
Sağ brunnstrom elde 5, üstte 5altta 3-4 . modifiye ashwortha göre altta spastiste 2-3 (sağ ayak intrensek kaslarda) , üstte düz zeminde sınırlı bağımsız ambule
Nöroloji;
NM sağ 4/5/5 hemiparezi.
BBT : sol anterior serebral arter sulama alanında kronik infarkt.
Tanı: Aort valu replasmanı; Sağ hemiparezi

Arkadaşlar babamın bir kulağı yüzde 99 diğer kulağı yüzde 75 oranında duymuyor ancak verilen işitme engeli raporunda oran yüzde 41 veriliyor anlamış değilim

arkadaşlar mrb balthazar programında nöroloji dahiliye fizik psikiyatr oranlarını hangi bölüme yazıcaz

nöroloji % 40 ,
pskiyatri % 40 ,
kardiyoloji % 20,
dahiliye % 20,
kbb % 36
üroloji % 5,
fizik ise 2 adet % 40 yazdın nedense anlamadım.

sizce oran kaç çıkar hastanın yaşı 65 üzeri.

ben yeni uye oldum sitenize benim 22 yaşında oğlum var ve test sonuçları burda ben hesaplamaya çalıştım ancak başarılı olamadım sol kulağı hiç duymuyor sağ kulağındada bir miktar işitme kaybı var deneyımlı arkadaşlar hesaplama konusunda bana yardımcı olabilirlermi raporu yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim ...Degerlerini yazayım
SAĞ KULAK 125---20
250---25
500---30
1000---25
2000---30
SOL KULAK 125----90
250---100
500---110
1000---105
2000---90

SAF SES ORTALAMASI (500-2000HZ) HAVA YOLU SAĞ 28 SOL 102
KEMİK YOLU SAG 22 SOL 70

KONUŞMA EŞİĞİ ÇİFT HOPORLÖR SAG 35 SOL (MAVKEST 89 YAZILMIŞ??)
KONUŞMAYI AYIT EYME SKOR ÇİFT HOPORLÖR SAG %88 (55db)
SOL - 100db
TEDİRGİN EDİCİ SES YUKSKLİĞİ ÇİFT HOP.SAG 100+

DENEYİMLİ ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ LÜTFEN
%40SAĞLIK KURULU RAPORU ALABİLİRMİ BU SONUÇLARA GÖRE.

Son düzenleme:

kurtuluş kardeşim çok teşekkür ederim gösterdiğin yol sayesinde yükleyebildim allah razı olsun senden...

nasip değilmiş kurtuluş kardeş ilğiniz için tesekkür ederim sağolun...

Rapor orani

Ortopediden %74 kulaktan % 43 heyet raporun kac gelir

Bilgi verirseniz cok sevinirim

Günaydın arkadaşlar,
Psikiyatri %40
Kulak %12
bel,boyun fıtığı 15%
cildiye %5
%57.3 doğru mudur?
balthazar formulune göre ortalaması nedir bilgi verirseniz sevinirim

Benimde Temmuz 2018 e kadar %80 raporum var süreli. Ama iş yerine Ankara'dan gelen raporu görmedim. En kısa zamanda bu raporun bir fotokopisini isteyeceğim işverenden bakalım o raporda neler var. 5 senem var normal emekliliğe. Şimdilik niyetim 2018 de raporu yenilersem o zaman emekliliğe müracaat etmek.

%80 lik raporun %40 lık kısımı böbreklerdeki protein kaçağı idi, ama hiç hesapta olmayan bu rahatsızlığım için azmediyorum iyileşmesi için ve önemli düzelmeler var Nefreloji de düzenli kontrollerimi yapıyorum. Sağlığım yerinde olsun hiç birşeye değişmem tabiki...

Diğer rahatsızlıklarım şu şekilde
Nefreloji: Kronik böbrek yetmezliği = %40 Bu büyük ihtimalle düzeldi.
Üroloji: Mesane darlığı %10 böbrek taşı %10 mesane malign neoplazmı %20 (Buda temiz çıktı ve tekrarlamadı) BUNLARIN HESABI = %35 yazıyor raporda
Dahiliye : Şeker %20 tansiyon %10 hesabı = %28
Beyin Cerrahisi: Bel fıtığı %10, boyun fıtığı %10 hesabı = %19
Fizik Tedavi: sağ omuzda 45 derece rotasyon = %10

Balthazard Formülü ile %80 Yazılmış rapora..

Şimdi düzelenleri çıkarsam (Öyle umut ediyorum, inşallah hepsi düzelir)
Üroloji 10 + 10
Dahiliye 20 + 10
Beyin Cerrahi 10 + 10
Fizik Tedavi 10

Balthazard Formülünde sonuç ne olur arkadaşlar?
*%50-60 arası gibi bişey heralde..

rapor hesaplama

Merhaba benim oranlarım %80+%20+%20 olarak veridi hesaplarıza göre kaç cıkar teşekur ederim

MERHABA BENİM ORANLARIMI HESAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM PİSKİYATRİ% 80 ŞEKER % 20 AŞIRI KİLO % 20 ACABA MALULEN EMEKLİ OLABİLİRMİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ...

Modcom sizin toplam oraniniz %87 civarinda prim gun sayiniz ve yiliniz tamamsa emekli olabilirsiniz

Kardiyoloji : 50
Kalp damar : 20
Göz. : 20
Üroloji. : 20
Endkroloji. : 30
60 yaş üstü : 10

Sonuç 84 yapıyor

Daha kurula girmedim

1. Sorum : kalp damar çok düşük verdi hakkaniyetle vermesi gereken en düşük 60 olması gerekiyor bence . ititraz edicem kurula girmeden sadece kalp damara itiraz edebilirmiyiz yoksa kurula girip sonucu alıp itiraz ettikten sonra başka bir hastanede hepsine yenidenmi başlayacaz

İtiraz süreci nasıl işliyor

2. Sorum : kurula girmeden başvuru formuna kulak burun boğazı veya göğüs hastalıklarını ekletebiliyormuyuz.

Son düzenleme:
Rapor

Herkese slmlar...
Psikiyatri 35+30
Kardiyoloji 44
Kalp damar 20
Üroloji 15
Oranlarım bunlar, kalp damar-kardiyoloji toplanıp mı? Ayrı ayrı mı? Hesap edilir?
Sonuç ne olur bu durumlarda???

Öncelikle merhabalar : Dün girmiş olduğum heyetten nörolojiden %35 Yüksek tansiyondan da %10 aldım özürlülük oranım kaç olur acaba

Üst Alt