Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Hocam öncelikle ilgin için teşekkürler. Vücudun üst ve alt bölümleri 2 farklı özür sayılmıyor mu ? yani 2 farklı özür için baltazardan kesişimlerini buluyorum. 60-40 için 76 buluyorum. 40-40 için 64 buluyorum. 20 zaten tek puan birde yaştan % 10 geliyor. yani 76- 64 - 20 - 10 olarak hesaplamamız gerekmiyor mu ?

Vücudun iki kısmı için ayrı ayrı özür hakkında hiç bilgim yok. Bildiğim kadarıyla genel olarak vücut fonksiyonları baz alınıyor. Yani tüm vücudun çalışma kaybına bakılıyor. ama raporu verenler iki değer birden yazmışlar. Bu durumda sizin hesaplama tablonuz doğru olanıdır.
Bu durumda da, diğer maksimum durumda da % 90 üzeri çıkıyor. Moderatör arkadaşlar daha net bir bilgi verirler diye düşünüyorum.

@ahmetlokman Dostum merhaba, Ben de senin gibi aynı soruya cevap arıyorum. Ancak kimseden net bir bilgi alamıyorum. Ancak araştırmalarıma göre, doktorların hesaplama yöntemini bulduğumu varsayarak kendi puanımı hesapladım. Baltazar tablosuna göre yapacak olursak sizin oranınız % 86,63 gibi bir sonuç çıkıyor. Fakat ortopedi platinden dolayı heyet toplantısında orana katkıda bulunarak bir tık yükseltebilir diye düşünüyorum. Ama yine de heyete girmeden benim hesaplamama göre beklentiye girme. Ben hesaplamama güveniyorum fakat yinede doktorlardan çıkacak net sonuç önemli tabiki. Hayal kırıklığına uğramanı istemem. Hayırlısı olsun.. Sonuç açıklandığında bilgi dönerseniz sevnirim. Benim sonuçlarım 4 ekimde açıklanacak. Hesaplama sistemimin doğruluğunu teyit etmemde yardımcı olursunuz. Teşekkürler..

[FONT=sans-serif]Benım sol ayagımda pes kavus deformitesi mevcut[/FONT]
[FONT=sans-serif]sol ayak bileği yüzde 80 dorsofleksıyonda kısıtlı[/FONT]
[FONT=sans-serif]sol uylukta 13 cm atrofi sol cruriste 6c atrofi[/FONT]
[FONT=sans-serif]tespit edildi sol alt exremıde motor kaybı mevcut[/FONT]
[FONT=sans-serif]sağlık kurulundan yüzde kac rapor cikar [/FONT]

Arkadaşım senin önceki oranın neydi ortopedik oranlar çok düşürüldü eger önceki oranın sınırdaysa zor biraz geçerli oranı alman

bugün raporumu yeniledim itiraz sonucu hakem hastaneye gönderildim psikiyatriyi çıkarttırıp şekeri eklettirdim oran değişince diğer hakem hastaneye gönderdi il sağlık md. hakem hastahane oranları aynı verdi ve nihayet raporum % 53 ten % 58 e yükseldi çarşambaya elimde RABBİM darda olanların yardımcısı olsun

engelilk hesabı

arkadaşlar ankara hastanesinden crohn rahatsızlığından %25 börek ten %10 tansiyondan %10 rapr aldım heyete verdim bir ay sonra heyete çağırdılar acaba %40 alabilirmiyim ???

Adlı tıpta toplamayı aynı şekilde mi yapıyor yoksa yaşa göre bir farklılık oluyor mu?

Adlı tıpta toplamayı aynı şekilde mi yapıyor yoksa yaşa göre bir farklılık oluyor mu?

2014 te böbrek nakli oldum ancak şuan bide ilik nakli olucam. engelli sağlık kurulu raporum
% kaç olur acabaa bilen var mıdır yardımcı olabilir mi

CnrdL

sayın cnrdl cevabınız için teşekkür ederim.sonradan koah için %40 ve platinleri için de %40 verince ortalamamız %96 çıktı heyetten

Slm yüzde 33 rapor verdiler ne ye yarar bu bilginiz var mı

Merhaba geçmiş olsun obezite den %10 nasıl aldınız boy kilo kaç biraz açar mısınız bende deneyecem

Snelman obezite den oran nasıl aldınız kaç kilosunuz boy kaç

umitkal

G-Obezite
a-Ciddi Obezite (Vücut Kitle indeksi 40-50kg/m2 arasında olanlar) 20
b-Morbid Obezite (Vücut Kitle indeksi 50kg/m2 üstü olanlar) 30

Doktorların yüzde oranı vermeme gibi bi durumu var mı acaba? Mesela dahiliyeye girdim doktor yüzde oran yazmayabiliyor mu?

Arkadaşlar ürolojiden enfazla yüzde kaç engel oranı verilebiliyor?

Saolasın hocam

Merhaba arkadaşlar,
kurulda
kardiyoloji ef 55 e 30 puan tansiyon da 10 puan verdiği nı söyledi,
dahılıye hosımato troıdı ne puan vermedı kı benı en fazla sıkıntıya sokan hastalığım bu,

ortopedı emar ıstedıgı için tamamlayamadım, kolda platin ve vidalar mevcut,

formule gore su an ki puanım, ortopedının formule gore vermesı gereken en az puanım ne olmalı

Kulak Burun Boğaz %43,
Dahiliye %10,
Göz %8,
Nöroloji %25
Fizik Tedavi %48

Hasta 65 yaşın üzerinde ancak bunlar dışında raporun verildiği sayfada başka bir oran yazmıyor acaba bunu eklemeyi unuttular mı ?

Birde benim oranım kaç çıkmaktadır? Bilgi verebilir misiniz?

yV9pA0.jpg

6mGvlN.jpg

Puan konusunda yardimci olabilecek biri yok mu ? %82 yukaridaki paylastigin fotograftaki haliyle 65 yas ustu %10 eklenmis hali midir?

mithatcann Hocam balthazard hesaplamadan baktım 82 puan 10 puan eklenmemiş hali. balthazard'a 10 daha eklerseniz 83 yapıyor. aşağı yukarı 40 puan daha lazım sizin 90 puana ulaşmanız için.

diablo69

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim, Bugün İstanbul'da Cağaloğlun' da itirazda bulundum, 1 ay sonra hastahaneye gidin dediler ( Fatih Sultan Mehmet'e). Benim ekstra daha bahsettiğiniz 40 puanı almam için ne yapmam gerekiyor? Yani farklı poliklinkler mi kontrol etmesi lazım nasıl olacak? Beni bilgilendirebilir misiniz?

Üst Alt