Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

oaybet vermiş olduğun oranlar %40.15 yapar.Başka bir rahatsızlığın yoksa bu yazdığın rahatsızlıklardan dolayı %40 alırsın.

Pardon ortspedi %4 idi. ozaman kaç olur oran

Bir sene önce %45 rapor aldim calisiyorum ancak vergi indirimi 1 yil süreyle verildi vergi indiriminden yararlanmak icin tekrar rapora basvurdum alamassam gecen seneki raporumun önemi yokmu bilgisi olan yardimci olabilirmi

oaybet Oranın %39.52 den %40'a tamamlanır.Vergi indirimi alamazsan,eskiden aldığın indirim hakkın geçerli olmaz ve vergi indirimin iptal edilir.

peki memur alimlarina vergi indirimi olmadan eski raporumuz ile bas vurabilirmiyiz

Elinde %40 ve üzeri engelli raporu varsa ve bu raporun sürekli rapor ise,Ekpss girip,memur olabilirsin.Diğer engelli haklarında da yaralanabilirsin.Ama vergi indirimin gibi,engelli raporunda süreli ise,yeni alacağın rapor geçerli olacaktır.

Raporum%45 ve sürekli özel sektörde vergi indirimi olmadan engelli kadrosunda calisilabilirmi

işkurda kaydim var.ozaman vergi indirimsiz özeldede engeli olarak calisabiliriz öylemi

pidikiyatri raporları illa sürelimi olur benim yüzde 45 şizofreni yüzde 10 kardiyoloji raporum sürekli yuzde 50

Rapor orani hk

Dahiliye
%10seker
%20 hiper tansiyon(terside olabilir)
Noroloji(%60)
Nefroloji%20
52 yasinda baltazar formulu nedir

Bu balthazar formulunu bir turlu anlayamadim
Endokrin %20
Gogus hst %20
Noroloji %10 verdi buna gore benim oranim kac oluyor

merhabalar haftaya heyete gireceğiz.dr.ların verdiği değerler:
Romatoloji:tablo 2.3 sağ el bileği%11,sol %11,sağ omuz%16,sol%14,sağ dirsek%23 sol dirsek%22
kardioloji:tansiyon%20,kalp%10
nefroloji:%40
ortopedi dizlerde platin var diye yazmış,oran vermemiş acaba heyette mi verir.
yaş79 oran kaç çıkar acaba hesaplayabilir misiniz teşekkürler

Balthazard programı

Balthazard formulune göre 89,5 olduğu zaman bu oran üste mi yuvarlanir yoksa alta 89 a mi? Mesela kan, hemapoetik sistemden; 80 ve kas , iskelet sisteminden %45 geldiği zaman total de kac olur? Bilenler cevaplandirirsa sevinirim.
zenes

@zenes

80 + 45 = 89 dur

Özelden 48 i yanlışlıkla 45 yazdığınızı belirtmişsiniz.
Bu durumda 80 + 48 = 90 olur.

Sayın ufukalp Özür diliyorum. 80+ 48 yazmam gerekiyordu. Bu şekilde kac olur. Kusuratlari nasıl yuvarliyorlar. Birde bugün araba galerisinin birtanesi bugün dediki; psikiyatri den oran alırsan ehliyet alamazsınız dedi. Dogru mudur?

Merhaba arkadaşlar. Muayene sonuçlarımız aşağıdaki gibidir.

Engel oranımız bu sonuca göre ne çıkar yardımcı olur musunuz ??

Nöroloji = %40 - %40
Fizik = %60 - % 40
Kalp Damar = % 20

Teşekkürler.

baltazar göre 40+40+20=71

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raporum 71 olarak mı çıkacak yani ? Tablodan kesişimleri bulduğumda 76 - 64 ve 20 puanlarına ulaşıyorum bunları da baltazar hesaplama programına yerleştirdiğimde 93,7 gibi bir sonuç çıkarıyor.

Merhaba Bende babam adına rapor çıkarmak için başvurdum. heyet gününü bekliyorum. 4 ekimde rapor sonucumuz açıklanacak muayene sonuçlarım
Nöroloji % 40 - % 40
Fizik tedavi % 60 - % 40
Kalp Damar % 20
ve 60 yaş üstü babam % 10 da oradan geliyor.

Baltazar şeklinde hesapladığımda %93,77 gibi bir sonuç çıkıyor ama yinede doktorlar açıklamadan emin olamıyorum. Sizin muayene sonuçlarınız ne şekildeydi kardeşinizde ? yakın puanlarımız var gibi görünüyor 91 gibi sonuç aldıysanız. Muayene sonuçlarınızı yazabilir misiniz ? hesabımın doğru olduğunu teyit etmemde yardımcı olacaktır.

Babam beyin kanaması geçirdi ve vücudunun sağ üst - sağ alt tarafında hareket bozukluğu mevcut. Aynı şekilde tansiyon ilacı kullanıyor. bu yüzden bu sonuçları aldık. Sizin sonuçlarınızı yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Muayene sonuçlarıma göre engel oranım ne olur ? Yardım lütfen

Merhaba babam adına rapor çıkarmak için başvurdum. Babam beyin kanaması geçirdi ve sağ tarafı felçli. Hareket bozukluğu mevcut. heyet gününü bekliyorum. 4 ekimde rapor sonucumuz açıklanacak muayene sonuçlarım aşağıdaki gibi. 2 bölüm doktoru vücudun hem altı hem üstü için değerlendirme yaptı ve iki aet yüzde verdi.

Nöroloji % 40 - % 40
Fizik tedavi % 60 - % 40
Kalp Damar % 20
ve 60 yaş üstü babam % 10 da oradan geliyor.

Baltazar şeklinde hesapladığımda %93,77 gibi bir sonuç çıkıyor ama yinede doktorlar açıklamadan emin olamıyorum ya da doğru mu hesapladım onu da bilmiyorum. Bilen biri var ise lütfen yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler..

CnrdL

Öncelikle çok geçmiş olsun;

İki oran verilmiş. Minimum oranlara göre %40 %40 %20 +%10 net =81,20
Maksimum oranlara göre %40 %60 %20 + %10 net = 90,80 Çıkıyor.
Tabiki son sözü doktorlar söyler.

Üst Alt