Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

özürlü oranı kaç çıkar

Arkadaşlar hakem heyeti itirazına girdim verilen oranlar

Fizik ℅13
Enfeksiyon:kronik hepatit b'den ℅15
Gozden℅10
Sinirden℅20
Dahiliye %15 kronik hepatit b den oan verdi sizce ne oran çıkar

merhaba bende bugun heyete gırdım 9 doktora yonlendırdıler sadece dahılıye doktoru %20 seker %10 hıpertansıyon % 10 kolestorol yazdı otekı branslar saglam yazdı sonuc ne olur acaba

merhaba gunaydın dun heyete gırdım 9 farklı doktora yonlendırdıler sadece dahılıye doktoru seker%20 hıpertansıyon%10 kolestrol % 10 yazdı obur bolumlerde mıgren ıcın vermedıler varıs ıcın oran vermedıler kagıdı saglı kurumuna teslım ettım haftaya salı gunu ogleden sonra gel heyete gıreceksın denıldı ne oran cıkar acaba yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

sayın oturan boğa mrb

benim raporum epilepsi %40 psikiyatri %10 ama %46 raporum yazıyo sürekli

%40 epilepsi %6 psikiyatri ankaraya göndersem hesaplamamıza göre oran kaç olur ?

Ankara oranını düşürürse mahkemeye ver

Bazıoranları ankara düşürmuyor

Abicim rica etsem bana yardımcı olabilirmisin benim sağ kulağım hiç duymuyor sinirleri kurumuş sol kulağımın 2 gün önce test yaptırdım doktor bana yüzde 40 gibi bşr kaybın var dedi kulaklık verelim dedi ama rapor için yüzde 20 yi geçmez dedi senden ricam raporuma bakıp tahmini ne kadar oran alabirim söyleyebilirsin benim birde sağ el orta parmağım birinci eklemden kesik bundan tahmini 5 aran verirler diye düşünüyorum
https://imageshack.us/my/images

balthazard formulunde % 46 olur diyosunuz göndersem düşmez yani düşersem mahkemeye başvururum teşekkür ederim

BİDE BEN GONDERMİŞTİM EVRAKLARI ANKARAYA SONRA EKRANDA BUNLAR VARDI DÜŞER DİYE TEREDÜTLÜ KALDIM NE İSTEDİKLERİNİ ANLAMADIM EEG Mİ DOKTORUN YAZICAGI RAPOR MU ÇÖZEMEDIM
EVISS BAŞVURU DURUMUNUZ
10.02.2015 Hastaneden rapor bekleniyor
24.10.2014 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
24.07.2014 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

yardım

Bugun itibari ile heyetten toplam %50 raporum oldu %20 endokrin %20 gogus hastaliklari ve %10 noroloji kurula girdigim zaman bu %50 lik orandan belirli bir oran dusuruyorlarmi diabet oldugum icin tip1 veya tip2 teshisi koymalari icinde bazi testler istediler ona gorede kompilkasyon orani verebilirlermis sizce testleri yaptirip oylemi kurula girsem yoksa bu oran yeterlimidir

Merhabalar
Ben engelli raporu için hastaneye müracat ettim ve doktorların kontrollerinden geçtim. Şimdi doktor muayene oranlarını aşağıda belirteceğim yüzde kaç engel raporu çıkar bilenler cevaplarsa çok memnun olacağım.
Çok teşekkürler

Göz Polikliniği %20
Dahiliye %40 + %20 + %20
Fizik Tedavi %8
Beyin Cerrahi %10
Kardiyoloji %10 + %50
Ortopedi %5
Kalpdamar Cer %30
Psikiyatri Nöroloji Genel Cerrahi Kbb poliklinikleride oran vermemiş ama bişeyler karalamışlar uygun vs gibi
Lütfen yardımcı olurmusunuz raporum % kaç olur.

Oran verilmiş olan rahatsızlıklarından %92 alırsın.Diğer hastalıklarından heyette oran verilirse yüzde dahada artacaktır.

Selamlar arkadaşlar,

Esansiyel trombositemi (%30) + hafif mitral kapak yetmezliğim(%10) var. Rapor sonucu % 37 olacak. Olacak diyorum çünkü 1 temmuzda alacağım. Doktorlar hastanede hematolog olmadığı için sevk verdiler, itiraz istemedim. Ancak sonra internette araştırdığım kadarıyla Genel Cerrahi'den askerde geçirmiş olduğum bir operasyon (Askeriyenin yemekleri sağolsun diyeyim siz anlayın :]) için oran verilmedi diye düşünüyorum.

Yarın gidip sevk kararını itiraz olarak değiştirtebilir miyim?

Ayrıca; kan yoğunluğu ve kapak yetmezliği hayati riskimi artırdığı ve iş yaparken 80 kere düşünmeme neden olduğu halde neden engelli oranım bi balta oran yüzünden düşüyor anlamadım. Çok saçma ve haksız bir hesaplama. Kimse yanlış anlamasın ama fiziki bir rahatsızlığım olsa ve kanımda da bir rahatsızlığım bulunsa, hadi birbirlerine doğrudan bir etkileri yok der susarım. Ama birbirine doğrudan etkisi olan iki rahatsızlığın bu şekilde ölçülmesi hakkaten akıl alır gibi değil. Bu konuda dava yolu açık mıdır?

Teşekkürler.

Zeka engelli abim epilepsiden yüzde kaç engelli raporu alir?

%50 hafif zekadan %40 epilepsidesiden alsa yüzde kaç alır kuzenim

Bir sorum var

KBB %28 (sürekli)
Psikiyatri %25 ( 1 YILLIK YANİ SÜRELİ)
ilk sorum : bu baltazara göre kaç ile sonuçlanır?

biri sürekli , diğeri süreli olan raporum sonuç olarak rapor niteliğine görre süreklli mi yoksa süreli mi olur?

Merhaba benim seker%30, ortapedi%5, tansiyon %10 raporum kac olur

şimdi bu durum heyetteki drların insifiyetine kalmış bir olay 39da olabilir 47 de olabilir sizin yapmanız gereken heyete girmeniz

Üst Alt