Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Benim ünv piskiyatidrn 25 travöa sonrası stres bozuklugu raporu verdi ve kocatepe sgk 0 işgücü kaybı var dedi buna nasıl ni itiraz etmemiz lazım acaba

Emin misin usta yarın onuda söyleyeyim o zaman değil mi

Arkadaslar hastaneye başvuru yaptım heyette oranı 48e çıkardılar demek ki balthazarda yanlışlık yokmuş hastaneden kaynaklı bir yanlışlık varmış. İstihdam ve çalışabilir kisminida düzelttim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkese çok geçmiş olsun diliyorum. Sağlıcakla kalin

20 0rtopediden 20 ciltten 10 hipertansiyondan alirsam 40 yakalanirmi acaba.cevap icin tsk ederim.

Mrb hocam benim raporumda % 20 kbb ve % 38 görme engelli var bu rapor nasıl hesaplaniyo bununla ekpss ye basvura biliyomuyum tşk ederim

kaygusuz

%50,4 den %50 verirler..

100-38=62

62x20=1240

1240/100=12,4

8+12,4=50,4

Görme engelli olarak başvurabilirsiniz.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Annem İçin bugün dereceli engelli raporu aldım. %86 ağır engelli. Bazı konularda aklım karıştı. İtiraz etmek istiyorum ama önce bilgi edinmek istedim.

Nöroloji ve pisikiyatri ayrı ayrı 70 verdi ama ortak hastalık imiş heyet tek 70 aldı.
Nöroloji tanısı . Vasküler demans kds-12-15

Pisikiyatri tanısi : beyin işlev bozukluğu na bağlı organik kisilik bozuklugu. (Tedaviyle duzelmeyen )

Bu iki tanı gerçekten ortak hastalık midir?

Diğer bir konu ise dahiliye hipertansiyon %20 , korner arter hastalığı (ef %56)%30, aritmi %10 ..%60 yapıyor ama heyet %50 olarak almış.

3. Konu ise annem %77 kemik erimesi . Cam kemik olarak tabir ediliyor . Ama kemik etmesine puan verilmiyor muş.

Bu konularda bilgi verebilirseniz çok mutku olacağım. Raporu bugün aldım. İtiraz hakkım varmı. .??

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. .

fızıkten 30 kardıolojıden 10 psıkıyatsızden 10 aldım 43 olurmu

slm yuzde kac puan alabılırım yardımcı olurmusunuz

fızıkten 38 kardıolojıden 10 aldım

psıkıyatrıdende gırdım ama puan vermıyorlarmıs dogrumudur

Slm. 2 hafta önce aldığım raporda;
Endokrin sistem: %20
kas ve iskelet sistemi:Tablo 1.4 %16
Tablo 1.6 %9
Tablo 3.8b %16+%17
Hipogonodtoprik-hipogonadizm+ankiolzan spondolit Kişinin engel oranı %58

Öğrenmek istediğim acaba hesaplanırken endokrini dahil etmedilermi acaba. Ama tablo 3.8b yanında iki tane oran var. üst üste toplayınca en sonda yazan %17 hipo yamı aittir.Saygılarımla. Birde ehliyete başvurayımmı. engelli ehliyeti ve araba işi için ne dersiniz. Başa gelmiş . Yapacak bişey yok. Sol bacakta kramplar oluyor. otomatik kulaanıyorum rahatım şu an. protezim falan yok.

Slm . Bipolar Bozukluk% 40 nöroloji % 10 k.b.b % 6 baltazara gore kac yapar .

iki oranda baltazara göre oranlanır sonra diğerleriyle formülize edilir doğru oran verilmiş size sıkıntı yok ötv siz araç için ya ortopedik engeliniz yada %90 üzeri engeliniz olmak zorunda bu durumda eğer başvurunuzda ortopedik engeliniz onaylanırsa alabilirsiniz

BuTcHeR peki buna baska bir bolumden % 10 daha eklersek ne yapar . Suan daha muayene asamasindayim .

Cok sagol kardeşim. Peki bu baltazar formülü malulen emeklilikte olurmu . Yoksa tek hastaliktan % 60 almak sartmi

Teşekkür ederim arkadaslar. Erken emeklilikte isime yarar ozaman bu oranlar. Malulende yaramaz tek hastaliktam % 60 uzeri alirim insallah..

Şizofreni TEDAVIYLE ÇALIŞAMAZ...............................,. (%80)
Obsesif Kompulsif Bozukluk TEDAVIYLE DÜZELMEYEN...(%70)
Sınırda Mental Kapasite IQ:70-80................................(%25)

BALTHAZARD CETVELINE GÖRE % KAÇ YAPAR??

Şizofreni TEDAVIYLE ÇALIŞABILEN .............................(%45)
Obsesif Kompulsif Bozukluk TEDAVIYLE DÜZELEN.......(%30)
Sınırda Mental Kapasite IQ:70-80................................(%25)

BALTHAZARD CETVELINE GÖRE % KAÇ YAPAR??

Üst Alt