Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Vermis olduğunuz bilgilerden dolayi tesekurederim Bir sorum daha olacak vergi dairesi ikinci raporumu degerlendirirken birinci raporumuda hesaba katarak baltazar formulunumu uygular Eger baltazar formulunu kullanırsalar bu oranlara gore yüzde kac sonuç cikar

Sağlık Kurulunda Aldığım Yüzdeler...

Selamlar.Engelli Kimlik Kartı almak için geçtiğimiz hafta İzmirde bir Devlet Hastanesine müracaatta bulundum.
Uyku Apnesi Polikliniği hariç verilen yüzdelik oranlar aynen şöyle..
İç Hastalıkları : Hiperlipidemi % 10
KBB : Konuşma Bozukluğu % 20
Psikiyatri : F 32.9 Tedaviye Kısmi Yanıt % 40
Bu oranlara göre şu anda % 40 rapor alabilirmiyim..Teşekkürler

goddar

Bu oranların toplamı balthazard formülüne göre %57 yapar.

lütfen bir cevap

merhaba arkadaslar yarin heyete cikicam. astim tansiyon kolestrol karacigerde 200 mm buyume obezite ve seker var. benim hesabima gore % 105 yapiyor baltazara gore kac yapar. 20 20 20 15 10 10 10 simdiden tesekkurler

ALLAH yardimcin olsun kardesim. Bende merak ediyorum sonucu

67,5 yapmıyor mu yanlış mı hesapladım

yüzde 70 yapmiyor anlaşılan?

yüzde 70 yapmiyor anlasilan arkadaşlar?

Tansiyon ve kolestrol için oran veriliyor mu veriliyorsa kaç oran veriliyor ?

10:10

arkadaslar tligseritim 578 buna bir oran veriliyor mu?

selam. iyi akşamlar.
kbb yüzde 28
psikiyatri yüzde 20
rapor oranım kaç olur?

oranimi hesaplayamadim

Merhaba arkadaşlar ben fizikten %25 nörolojiden %40 aldim kendi capimda hesaplamaya calistim 55 cikti sizce dogrumu? Yardimci arkadaslara şimdiden teşekkürler :)

Atipik psikozdan % 80 basparmak amputasyonundan % 24. Toplam vucut fonks. Kaybi nasil hesaplaniyor

Selam benim oranlar göz 18 fizik 5 psikiyatri 25 toplam 41.5 yapıyor balthazard ile. Heyete ay sonu gireceğim acaba rapor alabilir miyim. Heyette balthazard harici puan kırılır mi? Ayrıca ben ekpss için alıyorum sadece

Sağlık raporu oranım ne olur?

Selam benim oranlar göz:18 fizik tedavi:5 psikiyatri:25 toplam 41.5 yapıyor balthazard ile.Oranlar çok sınırda kaliyor Heyete ay sonu gireceğim acaba rapor alabilir miyim.ayrica tavsiyesi olan var mı ekpss için alıyorum raporu lütfen yardim

rackyt

Balthazard'a göre %41 ediyor oranınız, umarım bir aksaklık yaşamaz ve istediğiniz oranı alırsınız. Psikiyatri 25 olduğu için bir ihtimal süreğen olmayacaktır ama eğer oranlar bu şekildeyse oran sınırın biraz üstünde kalacaktır.

Teşekkür ederim!..içime su serptiniz Allah razı olsun.
Yaygın anksiyete bozukluğu 25 puan
2adet bel fıtığı minimum 5puan hesapladim
Göz de 18
Tabi FTR 5-8arasi birsey gelecek yinede bir korku sarmış sınav kaçar diye. Yinede teşekkür ederim

malulen emeklilik

uyku apnesinden 35 aldim.mornid obeziteden 20 aldim.tansiyondam 10 aldim baltazar hesabina gore.nu oran yuzde.kac.net.olur

Göz %27 + Pisikiyatri okb den %30 verdi toplamda kaç çıkar acil cvba ihtiyacım var sonuca itiraz etmek için şayet düşük verirlerse.

Yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.

Saygılar.

Enginsar %49 yapıyor.
troyom_47 oranınız %53 yapıyor.Tam bilmiyorum ama malulen emeklilik için %60 ve üstü olması lazım.Bundan dolayı malulen emeklilik için oran yetmiyor.

ZAFERKEN cvp için teşekkürler peki %70 görme kaybına 27 puan verilmesi doğrumudur ben düşük buldumda, %70 görme kaybı olanlardan forumda okuduğum kadarı ile 40 ın üzerinde engel raporu verildiği söyleniyor.

Enginsar.göz konusu hakkında bilgi sahibi değilim.Bunun için bi cevap veremeyeceğim kusura bakma

Bugün heyete girdim behçet +göz +sedef ten. Cildiye 15 Romatoloji 10 verdi..sol göz uveit atağı var oran belirtmediler ama göz kapalı. .Muayene eden Dr %32 aşağı almazsn dedi .sadece gözden. .rapor 1 hafta sonra çıkacak sizce %40 i geçer mi?
Teşekkürler

Dün heyete girdim
Uyku apnesi. 35
Tansiyon. 10
Obezite 10
Solunumdan 40 yazdi

Rapor oranim kac olur acaba. Arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

40+35+10+10
Balthazard formülüne göre %68 yapar

arkadaşlar iyi akşamlar herkese babanem için aldığımız rapora itirazda bulunduk ve en son hakem hastane bize sürekli rapor verdi biz heyette sürekli rapor istemediğimizi söylediğimiz halde hakem hastane sonrası yapılabilecek işlemler nedir daha rapor alamazmıyız hiçbir yerden ne yapmamız gerekiyor teşşekkür ederim şimdiden

Üst Alt