Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Degerli Arkadaşlar kolay gelsin anneme ÖTV indirimi için rapor basvurusunda bulnduk heyetten sınir sistemi için %45+%40+%20
Kardiyoloji de %20 yazıyor fakat heyet %79 yazmış bu hesaplamanin doğruluğu konusunda şüphelerin var sizce doğru mu?

Engelli yüzdesi

Arkadaşlar yüzde elli bir engelli raporum yenilendi bu seferki rapor kaç olur bilgi verebilir misiniz ortopedi yüzde 18 damar yüzde 20 ama bu rapor kalıcı verildi ve eğer yüzde 40 altında verilirse işime ne şekilde yarar adalet Bakanlığında memurum teşekkürler

%40 ın altındaki rapor hiç bir işinize yaramaz.

bu durumda 50 olan raporunuz %34 e düşmüş h.ç bir haktan yararlanamassın katipayse

sizce sonuç ne olur

Merhaba arkadaşlar,
bu grubu takip ede ede sonunda bugün erken emeklilik için heyet muayenelerini bitirdim. Perşembe günü sonuç alacağım. Şu an
Kardiyovaskülerden %30 (by pass olduğum için)
Uyku apnesinden %10
Huzursuz bacak senderomundan %10
Boyun fıtığından %6+%1+%1+%1+%1 aldım. son değerlendirme perşembe günü yapılıp verilecek benim hesaplarıma göre %49 çıkıyor. sizce ne olur.

selamlar,

ilker

arkadaşlar merhaba. şuan heyetten cıktık verilen oranlar ise
iç hastalıkları : 10
deri hastalıkları : 10
ortopedi ve travmatoloji %22, %11, %8, %8 %8 %3
ve hasta 65 yaş üstü ne gibi bi puan alırız

öğleden sonra göz ve psikiyatriye gideceğiz %90a tamamlamak için kaç kaç oran almamız lazım acaba?

yani %90 şansımız kalmamışmidir. ama gözden ciddi derecede sorunlari var

%50de gözden verdiler. raporumuz ne olur acaba

OturanBoğa eğer %90 olmasa heyet raporunu iptal ettirip eski raporu tekrar kullanmaya devam edeceğiz. 15 gün içindede itiraz dilekçesi verip tekrar heyete girecegiz.

heyet oranı hesaplama

herkese merhaba bugun heyete girdim ilk defa sol ayağımdan doğuştan geriye dönüklük var bana ortapedi %5+%26 verdi norolojiden ise %20 aldım bunun hesaplamasını yapamadım lütfen bana yardımcı olurmusununuz ortapedinin %5 ile %26 sını mı toplayıpta balthazard förmülünü yapıyoruz...

abi daha almadım sadece bugun girdim heyete tehşisi valla yazdılar ama ben doktor terımlerinden anlamam ama %5+%26 verdi

Teşhisleri bilseydin buradan durumları aktarırdık ayaklarında ney var rahatsızlık olarak

Merhaba

Engelli raporu ile ilgili bir sorum olacaktı

daha sonuc cıkmadı ancak doktorların heyet raporuna yazdıkları %deler şöyle

Görme %32 -- ortopedi- %5-%2-%3-%2 yani toplam da %12 yapıyor bu şekilde hesaplanıyor sanırım..

bu sonuclara göre %40 alıyor muyum

WeLTeR ortopedinin verdiği oranlar kendi içinde formüle edilir. bu da 11,499 yapıyor. eğer 12 olarak tamamlanırsa %40 alırsınız, 11 olarak tamamlanırsa %39 da kalırsınız.

Gözde hipertansiyon, kardiyoloji, tansiyon vs. için verilen rapor oranları..?

mrblar

ben hipertansıyon hastasıyım
belımdende rahatsızlıgım var..
göz grade 2 hipertansif retina mevcut..
kardıyolojı hipertrofık yuzde 20 verdı
dahılıye tansıyon olctu 190\120 yazdı...
beyın cerrahısı yuzde 10 yazdı
ben yuzde kac rapor alabılırım dahılıye rapor oranı neden yazmamış

bu şekılde bılgısı olan varmıdır.????..

Oncelikle iyi geceler Benim soyle bi sorum olacak 2013 senesinde vergi indiriminden yararlanmak icin 4 ayri rahatsizliktan dolayi rapor aldim Tansiyon yüzde 10 seker yüzde 20 epilepsi yüzde 20 psikiyatrik rahatsizlik olan Bipolardan yüzde 0 oran verdiler ve yapilan değerlendirmeler sonunda baltazar formulune istinaden yüzde 43 oran verildi bunula vergi indiriminden yararlanmaya basladim Fakat psikolojik rahatsizligim olan bipolar hayatimi önemli olcude güçleştirdiği halde ilk kurula girdiğimde Hastaligimin remisyonda olduğu soylendi ve 0 oran verildi Daha sonra rahatsizligim tekrarlayinca 2015 de ayni hastaliktan yine kurula girdim ve yüzde 70 oran verildi Iki raporumda sürekli yani omur boyu ibaresi mevcut Bu raporuda orani yükseltmek için vergi dairesine verdim. Bu durumda iki raporum birleştirilip yüzde 113 uzerinden yeni bi oranmi belirlenir Belirlenirse oran ne olur Yoksa ikinci gönderdiğim rapormu dikkate alinir ve yüzde kac olarak vergi indirimi orani verirlir. Bu konuda bana bilgi veriseniz cok memnun olurum simdiden cok teşekkür ediyorum

Son raporuna göre değerlendirme yapılır ve son raporda çıkan değerlendirmeye göre vergi indiriminden faydalanman belli olur.

Üst Alt