Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

ATİPİK PSIKOZ..............................:%80
OBSESİF KOMPULSIF BOZUKLUK.......:%70

Balthazard cetveline göre tam olarak kaç yapar??

[FONT=sans-serif]Astim 20, diyabet 20, obezite 20, tansiyon 10, kolestrol 10, kalp 10.. Toplamda yüzde 90 rapor almaya hak kazaniyorum. Peki heyet yüzde kacini kiriyor bilgi verirseniz sevinirim. Yüzde 70'in altina düşer mi? [/FONT]

27 puan kiriliyor oylemi. Ne anladik bu isten. Neyse teşekkürler

Bir sey daha sormak istiyorum? 70' in altinda almamam icin toplam da kac oran alsam yeterli olur.? Mesala bu kadar rahatsizligim var ornegin psikyatriden alabilirmiyim.? Yasim 33 bu kadar rahatsizligin elbette bir travmasi olmaz mı? Teşekkürler! Birde esim icinde rapor almak istiyoruz. Astim20 obezite 20 birde guatri var sanirim o da yüzde 10.. Toplamda yüzde 50 yapiyor. Yeterlimiacaba yoksa yüzde 40in altina düşer mi?

Umut_Mavi

Sizin oranlarınızda 70 olabilmesi için 20+20+20+20+20+10 gibi bişey olması lazım

Ayrıca eşinizin %42 yapar

SelamunAleykum. Ben trafik kazası yaptım ağır bir şekilde beyin kanaması bilinç kaybı ve travma gecirdim . Gecen 1 ay icerisinde devlet hastanesine gittim engelli haklarından yararlanmak için heyete girdim . Malesef %32 oranında rapor aldım . Tam teşekkürlü muayene edilmedim ama . itiraz edecem sevk ettikleri hastane daha düşük verir doye korkuyorum . İptal edip tekrardan aynı hastanede heyete girme durumum var mı ?

daha düşük verse neolrki ha 32 ha 22 nefarkeder ikiside işine yaramadıktan sonra şansını dene derim @ahmet0202

Abi şansım yok ki heyete girdiğim gün atanan ogretmenlerde saglim raporu almaya gelmislerdi baya kalabalikti tam tesekkurlu muayene etmediler. Benim beyin cerrahi doktorumda yamukluk yapti .İşin hal oldu git evine rahatıma bak sonucu bekle diye umutlandirdi beni . Birseyler yapacam artık . Bisey sorcam abi peki benim tekrardan ayni hastanede heyete girmem icin ne kadar süre gecmesi lazım ?

Balthazard hesaplaması nasıl oluyor mesala bende 5 tane hasatalık var rapor aldım oran yok sosyal guvenlik kurumunca belirlenecek diye yazmışlar
1. koah 2 şeker 3uyku osas 4 obez 5 işitme kaybı mesala siteden baktıgımda oranları koah ortaderecede bende %40 diyor şeker %20 osas uyku ortaderecede %20 obez %20 işitme kaybıda %5 verseler bu nasıl olculuyor anlatabilirmisiniz sizce hesaplara gore yuzde kac olur

balthazard

Merhaba. Bugun heyete girdim. Bu pass için %30; mitral yetmezlik için %10, tansiyon için &10,kolesterol için %10 aldım. Balthazard formülüne göre oranım kaç olur.

3.Derece vergi indirimi alırsınız
Doğum tarihiniz
SGK li ilk işe giriş tarihiniz
Toplam priminiz nedir

mrblar bugün ötv için heyete girdik
kbb.. %40
dahiliye..%35
gögüs has..%40
göz ..%10
atmış yaş haddindende % 10 var sonuç kaç çıkar yardımcı olabilirmisiz

taner hocam eminmisin toplamda yüzde 135 oran ypıyor

hamit123

Birden fazla rahatsızlıklar Balthazard formülüne göre hesaplanır.
Sizin verdiğiniz oranlarda formüle göre %81 yapıyor.

Selam arkadaşlar uludağ üniversitesinden polio sekelinden yakın zamanda heyete giren varmı.17 kasımda fizik32,psikiyatri25 ve cevabını bilemediğim norolojiden heyete gireceğim hayırlısıyla. Sanırım bu ikisi toplam 47 oranına denk geliyor.oran düşürülüyor mü yoksa bu oranlar üzerinden doktorlar onay verirler mi. Iyi günler

arkadaşlar merhaba raporumu hesaplarsanıZ sevinirim nöroloji 90 endokrin 10 10 fizik tedavi 12 kardiyoloji 20 ortaprdi 8 65 yaş üstü teşekkür ederim şimdidem

merhaba bugün haseki e.a.h de heyete girdim vergi indirimi için; önce çalıştığım yerden o iş yerinde çaıştığıma dair belge alıp vergi dairesine gittim 3 foto ve 1 kimlik fot. , bide çalıştığım yerin verdiği kağıdı aldı ve hangi hastaneye gitmek isityon dedi ve elime sevk kağıdı ankaraya gitcek kağıtları verdi .
- Hasekide sağlık kuruluna kayıt yaptırırken özürlü kimlik kartıda almak istiyorum ve ekpss girmek istiyorum dedim bişey işaretlemeye yada dilekçe yazmama gerek varmı dedim. Bu alacağım raporun genel rapor olduğu ve hepsinde kullanabilirisin dediler.Bu doğrumu acaba
Bide kağıdımı teslim ettim senin işin bitti sana haber gelicek 1 ay içinde dediler işleyişi bilen birisi yardımcı olabilirse sevinirim .Bana ne oranı sölediler nede bişey .

Raporunuz sevk eden vergi dairesine oradan da Ankara'ya maliye merkez sağlık kuruluna gönderilecek.
Sana ayrıca nüsha verirlerse evet araç ve ehliyet dışında diğer yerlerde de kullanabilirsin.

Üst Alt