Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?
xxw
Eğer raporunuzda herhangi bir eksiklik vs yoksa kolay kolay oran düşmez
Ayrıca gönderdiniz ve oran düştü diyelim,o zaman sadece vergi indiriminden faydalanamazsınız
Diğer engelli haklarınız bakidir.
Atipik psikoz(tedaviyle çalışma olanağı veren)::%45
Obsesif kompulsif bozukluk(tedavi ile işlev. Kısmen düzelen)::%30
Sınırda mental kapasite(IQ:70-80)::%25
bugun raporu aldım , bende baltazara göre hesapladım %79 çıkıyor ama hastane %87 vermiş , gelirler vergi dairesine verdim 1-1,5 ay sonra iş yerine yazın gelir dediler düşermi sence ?
raporun üstünde yazan oranlar ve 11 doktor imzalı hakem hastane kararı
arkadaşlar rapor aldıgım hastaneyi aradım çok şükür sorunu çözdüm:
sinir sistemi = %60
ürogenital sistem = %40
onkolojik hastalıklar = %10
deri = %5 oran
bu oranlara göre benim %79 almam gerekirken raporumda % 87 sonuç çıkmıştı bunun yanlış olup olmadığını öğrenmek için hastaneyi aradım konuştum benim dosyamı tekrar incelediler beni aradılar sonuç şu şekilde :
sinir sistemi = %60
ürogenital sistem = %40
deri = %5 oran baltazar formülüne göre hesaplanıyormuş çıkan sonuç %77 artı olarak onkolojik hastalıklar = %10 onkolojik hastalıklar baltazar formülüne girmeden direk yazılıyormuş yani sonuç %87 yanlışlık yok dediler
hocam ben forumda yeniyim konu açamadım burdan yardımcı olursanız bir sorum olacaktı ben bugün itibarı ile %50 engelli raporu aldım ama haklarımla ilgili hiç bir bilgim yok negibi avantajlar sağlıyor neler yapmalıyım. şimdiden terşekkürler.
hayırlı olsun. ankara'da olmanın avantajı. çabuk gelmiş vergi indirimi yazınız. ben 20 ağustosta başvurdum. cuma günü ankara'yı arayıp sorduğumda henüz kurulda haftaya arayın dediler. yazının işyerime gelmesi 1 ay ı bulur yine.
Engelli raporum ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz ?
Dün heyet e girdim
KBB %33
GÖZ %25
İÇ HASTALIKLARI %30
GENEL CERRAH dalağım yok ne verdiler göremedim
birde FTR ye girdim %10 da o verdi diye hatrlıyorum
NÖROLOJİ de ne verdi hatırlamıyorum ama yaş 75 falan yazdı öle