Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Beyin ve sinir cerrahisi bölümünde muayne oldumu babanız? olmadı ise dedikleri doğrudur.

olduk hocam muyene etti babam yürüyemiyor o yüzden bişeyler yazdı hasta muayene kağıdına.

bu arada hocam raporu aldığımız hastahane yeni rapor vermeye başladı ve benim söylediklerimden sonra kurul başkanının biraz lafı gevelediğini gördüm ve muayene kağıdını görmek isteğimde göstermediler

Hastane başhekimliği ile görüşmenizi ve bunun sizin yasal hakkınız olduğunu yazlı bir dilekçe ile tarih sayısını alarak başvurun sonrasında sözlü görüşün yasada 60 yaş ve üstü diyor sinir sitemi ile ilgili bir açıklama yok yaşlılık sadece sinir sisteminde olmuyor başhekimliğe yapıcanız kararlı baskı sonuç verecektir ordan da olumsuz cevap alırsanız Başka bir hastane den başka bir rapor almanızı tavsiye ederim. Oda olmadı BİMER'e şikayet ede bilirsiniz baş hekimliğe bununda kırıcı olmadan söylemenizde yarar var.

tesekkür ederim hocam mecburen bimer e şikayet edecem hastahaneyi ikna edemiyorum

Sarasota hocam merhaba.siz bu işlerden anlıyorsunuz ben yeni üye oldum kullanıyorum.şimdi geçen gün de size sormuştum oranlarla ilgili.bendeki oranlar şunlardır bi yeniden hesaplar misiniz? 60 puan kronik böbrek yet.20 puan diyabet 10 hipotansiyon.(50 koroner arter hastalığı klass 3 )(30 da kalp Kapak hastalığı klass 2 imiş. ) 1 puan da fizik tedavi verdi.noroloji doktoru yoktu ona gelince gireceksiniz dendi.otv amaçlı başvurduk. 90 ediyor mu bunlar.

Hocam nasıl hesaplanıyor bilmiyorum.siz kalpten en yüksek puanın geçerli olur demistiniz ama aynı branştan çeşitli hastalıklara verilen oranlar hep birleştirilmiş.bu sitede de gördüm adamin hem 60 hem 20 puanı var hem de aynı branştan ikisini birlestirmisler.balthazarda göre hesaplanıyor evet ama siz hangi şekilde hesapladiniz birleştirilme olayıni mi ben yanlış anladım yoksa.kusura bakmayın çok soru soruyorum çünkü bilmiyorum.aynı oranları başkasına soruyorum hep farklı cevaplar gelince anlayamıyorum. İyi ramazanlar dilerim efendim.

Daha önceki sayfaları da okudum kalpten alınan iki oran var mesela ikisini birleştirmisler.

arkadaşım kalpten iki ayrı oran birden vereceklerini sanmam ben görmedim şimdiye kadar burda ben 50 olanını hesapladım sizin adınıza ve sonuç bu çıktı dilerseniz bunu bir kardioloğa sorun derim

Anlatmak istediğim tam olarak şu:kalpten çeşitli hastalıklara bağlı olarak 3 tane oran aldım. Bunlardan bir adet puan elde edilecek ve kardiyoloji puanı olarak yazılacak. Kardiyoloji puanım oluşturulurken elimdeki kalbe ait farklı farklı hastalıklarının puanı birleştirilecek mi yoksa en yüksek hastalığıma verilen puan yazılıp diğerleri es mi gecilecek

Amma yordum sizi ha:)

kısaca söyliyim o zaman en yüksek oran verilecek

Anladim peki 86 yi 90 yapmak için kaç puan almam daha gerekir.noroloji dr olmadığı için onun muayenesi bu haftaya kaldı. Diyabetik nöropati falan onlara puan geliyor mu

en az 30 puan daha alman gerekir ki net 90 olsun

Arkadaşlar herkese slm..Babamı geçen gün heyete soktuk..Alınan yüzdelikler şöyle..Psikyatri 80..Nöroloji 70..Fizik tedavi 60..K.B.B 40..Göz doktoru yüzde 40 görme kaybı var dedi ve rapora bişeyler karaladı puan yazmadı..Üroloji DR,u yoktu sonra bakacak.Ama ürolojiden 40 veya 50 gibi bir oranda puan verecek gibi..Bu yazdığım duruma göre 90 puan olabilir mi..SAYGILAR..

Merhaba arkadaşlar, Koah: %70 Nöroloji: %40 Kardiyoloji: %20 ...
Bu oranlara göre rapor oranı kaç olur ? :)şimdiden teşekkür ederim

özürlü raporu

selamlar herkese ben özürlü raporu için yeni başvurdum ve ortopedi bana 55 noroloji 30 estedik cerahısıde 10 puan verdi acaba rapor yüz de kaç olur bilgisi olan varsa yardimci olabilirler mi ?

acaba nasıl hesaplaniyor ?bilgi vermeniz mumkun mu?

özürlü oranım kaç olur?

selam hocam ben ekpss sınavi için yeni başvuruda bulundum özürlü raporuna yaklaşik 10 senedr ayağimda sorun var ve yeni başvuruda bulundum ortopedi bana 55 noroloji 30 estetik uzmani da10 puan verdi acaba rapor yüzde kaç olur yardimci olabilirmisiniz?

ATIPIK PSIKOZ(TEDAVIYLE ÇALIŞMA OLANAĞI VERMEYEN)::::%80
OBSESİF KOMPULSİF BOZUKLUK(TEDAVIYLE İŞLEVSELLİĞİ DÜZELMEYEN)::::%70
SINIRDA MENTAL KAPASITE(IQ: 70-80)::::%25

bu tabloda BALTHAZARD a GÖRE KAÇ YAPAR.

aynı rahatsızlıktan verilen oranlarda genelde yüksek olan değer kabul edilir.

%96 yapar

baltazar tablosu dışında oran hesaplama yöntemi şu şekildedir.
büyükten küçüğe doğru sıralanarak %A+%B+%C= (100-A)xB/100+A=D daha sonra %D+%C= (100-D)xC/100+D=E şeklindedir
toplam oranınız %E olur.
Ör. %20+%10+%5= 100-20=80x10=800/100=8
%20+%10=%28 olur daha sonra 100-28=72x5=360/100=3.6
(sayı tamamlanır 0.5 ve üstü 1 e, 0.4 ve altı 0 a şeklinde)
28+3.6=31.6 oda %32 olur. yani %20+%10+%5=%35 değil %32 yapar.

göz+diyabet kaç alırım

diyabetten %30 kesin alıyorum fakat yeterli gelmiyor sağ gözüm 2.25 miyop 1 astigmat sol gözüm 1.75 miyop 0.50 astigmat gözden %10 gelirmi acaba?

Üst Alt