Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Rahatsızlıklarım sonucu rapor oranım ne olur?

Bugün heyete girdim
Ellerim kullanamıyorum %40
Ayaklarımı kullanamıyorum %80
Hepatit B %15 oran yazıyordu

bu oranların sonucunda Heyet Rapor Sonucunda Net Ne kadar oran gelir
Cevap veren Arkadaşlar ima teşekkür ederim

Saglık raporum toplamda kaç olur?

merhaba hocam ben rapor için aldıgım oranların kaç yapacagını sormak istiyorum .
kbb:24 göz:33 nöroloji:40 kardiyoloji:40 üroloji:15 .9 tane doktora girdik digerlerinde oran yazmıyor ama dahiliye kardiyolojinin görüşleri uygundur yazmış . ortopedi nörolojinin görüşleri esastır demiş .psikiyatri 126 ssk yazmıs bunların ne oldugunu anlayamadım.

can yucel

Verdiğiniz oranların toplamı %84 yapıyor.
Hasta 60 yaş üzeri ise %10 daha eklenir.

yaş 92 hocam ötv indirimi için girmiştim yüzde 94 mü oluyo yani ?

diğer 4 doktor yüzde sıfır mı vermiş sayılıyo bu durumda?

merhaba, p. tesi numune hastanesine sağlık kurulu için randevu almaya gitcem. dikkat etmem gereken giderken ne götürmem gerektiği ile ilgili bilgi verebilirmisiniz? para ödicekmiyim? ben bireysel engellilik durumumum tespiti için randevu almaya gitcem

90 lazım .hocam dahiliye ve ortopedi puan vermemiş mi sayılıyor o yazdıklarından ?dahiliye kardiyolojinin görüşleri demiş

arkadaşlar %20+%15+%12 toplandığında tam %40 yapıyor değil mi?

Hesapladım %40 çıkıyor ama tam sınır olduğu için tedirginim. Oranlar nöroloji gastro ve ortopedi bölümlerinden Suret

dün gittim 17 nisana gün verdiler sabah 5 de gittim 140. sıraya girdim 02:00 de gelmiş millet numune ye bilginiz olsun 17 nisanda heyete giricem

yüzde kaç alırım

slm herkese noroloji dr ağır osas 40 yazdı kardolojide 30 yazdı 3 aylık rapor için açaba yüzde 40 olurum tşkler

baldhazartta yanlıslık varmı ?

iyi günler size bir saorum oolacak adli tıp baldhazard rporundayanlıslık varmı sizce
VIII (15a---------42) A %47*3//5*3/5=%16.92
ıx (2Accca-----6) A %10
baldhazard formulune göre %25.22
e cetveline göre %22 (yüzdeonyedinoktaiki) oranında meslekte kazanma gücü kaybı denilmiş
merak ettigim rakamla %22 ama yazıyla yüzdenonyedinokta denizlims hata varmıdır yüzde 22 mi yüzden onyedinoktaiki mi

Öğrenmek istediğim o değil rakamla %22 (yuzdeonyedinoktaiki ) yazilmiss 22 mı 17 mı hangisi doğru

aygunda

bir organın/uzvun kendi içinde oranı vardır, bir de onun tüm vücut kaybı oranı vardır. Bir el %100 gider, ama onun sakatlık oranı %25 olur gibi... Sizde 22 ile 17 ne ifade ediyor bilmiyorum. Ama böyle bir şey olmalı

OturanBoğa
Evvet baldhazarda göre %25 ama sorun şurada e cetveline göre %22(yuzdeonyedinoktaiki) meslekte kazanma gücü kaybedilmiştir diyor rakamla 22 ama yazıyla yuzdeonyedinoktaiki yazılmış burda bir yanlışlık yokmu

Üst Alt