Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Diyabetik retinopati hastası görme oranı 0,66 ve 0,4 yazılmış. Doktor bize bir gözü %80 bir gözü de %40 görüyor dedi. Hesaplama formülüne bakıyorum bu 0,66 ve 0,4 gibi oranları bulamıyorum. Gözden %kaç rapor alırız? Tip 2 diyabet de var ama kontrol altında olduğu için %20'den az verme ihtimali olur mu? Rapora başvursak kaç oran çıkar?

arkadaşlar sağlık kuruluna girdim
solunumdan 20
diyabetten 20
tansiyon 10
ürolojiden 15 aldım...oranım kaç olur...bir de sonraki ay heyete girecekmişim randevu verdiler orada ne soracaklar?

Annem

Selam arkadaşlar annem için rapora baş vurduk Kardiyoloji 30+30+10+10. Kbb 20 Nüroloji 20 psikiyatri 10 Görme 10 yaşı 75 sizce sonuç ne çıkar

Rahatsızlıklarım iki kalça protez 50 derece skolyoz amelıyat olmadım skolyoz için
Ve sag ayakta platın diz kapagımda vıdalar uzatma olmustu ayagım ve tabi agrılar..
Bunun için sonuç ne gelir tahmınınzce bu şekilde rapor alanlar varmı bilgi verırmısınız
Not 2014 da kalca cıkıklıgım tek tarflı ve 6 cm kısalık vardı sag ayakta % 46 vermıslerdı
hozgul sadece tahminlerinizi almak istiyorum

Mrb ben sağ sol kol m75 4 omuz sendromu uyku aplemi boy bel fıtığı psikiyatri f41-0 dekorasyon malulen heyete girdim uyku apnesi den %35 iki kolda haraket kısırlığı 6-7 psikiyatri desteği alıyorum bu oranlara göre ne oran çıkar

Oran hesaplama

Merhaba arkadaşlar size bir sorum var.
Şeker %20
Tansiyon %10
Kalp %10
Fizik tedavi %7
Oranlarına göre balthazar formülü 39,736 puan çıkıyor bu ne olur sizce 39 mu 40 mı şimdiden teşekkürler

Hayır günler dilerim arkadaşlar
Bügün heyete girdim,
Kardiyoloji %50 %20 %10
Dahiliye %10
Oran verildi bu oranlara göre benim rapor yüzde kaç olur ?
Teşekkür eder iyi günler dilerim

Arkadaşlar yazımı okuyup bılgısı olan cevaplar ıse sevınırım benim ilk rapor 10 yıl önce lpd yüksekliği nedeni ile hemaferez ünitesinde 10 yasından bugüne kadar diyaliz makinesinin bir değişik makıneye bağlı olarak yasıyorum hap vs etki etmiyor ilk rapor oranım 85 hastalık sonra farkı bı tedavi şekli olmadığı ıcın ömür boyu makıneye girecegım ıcın tekrar bi rapor çıkarayım dedım Ağır engel olsun dıye baktım olmadı bu sefer 80 olarak oranım düştü artık gırdıgım ıslem sonrası yaklaşık 5 gün tuvalete bıle zor gıdecek hale geldım ve kardiyoloji %20 endokrin %80 ile heyete sundum illa yatalak olmakmı lazım Ağır engel ibaresi icin not aldım ıkı raporda suresız di şimdi ben bu yüzdeler ıle heyete girerken oranım kaç olur artı ağır engel icin heyete sesımı yukseltıyımmi varmı dıycek bıseyı olan şimdiden teşekkürler yazana okuyana

-mka verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim dediğiniz gibi bir oran gelirse inşallah emeklilik işimizde olacaktır hayırlı akşamlar

Tugay789
ağır engellı olur mu bılemem o nu drler heyet bılır ama kardiyoloji %20 endokrin %80 aldıgnız yuzdler ile baltazara göre rapor yüzdeniz % 84 çıkıyor

-mka
Kardesım ınan bazı seyler var hıc olmucak seye Ağır engel yazıyo 11 nısanda belli olucak

Tugay789

tıbben görundüğü gibi mı yoksa başka türlü mü biz dr olmadıgmız için bilemeyız.biz ağır engeelı nasıl alır derken gerçektende ağır engellıdır.artık hakkında hayırlısı olsun

İyi geceler arkadaşlar. Benim raporum hakem hastanesinden çıkacak. Çünkü Karabük Araştırma hastanesi yüzde 65 vermiştı ve Bartın Devlet hastanesi bozdu Beni Zonguldak Atatürk devlet hastanesine yolladı Karabük il sağlık. 27/03/2019 tarihinde heyete gireceğim Doktorların verdiği değerleri yazacağım.
1-Dahiliye 20+20+10
2-Fizik 24+19
3-kardiyoloji 10
4-Göğüs 20
5- Nöroloji değeri belitmemiş ama 7 yazıp yuvarlak içine almış
Bu durumda heyetten yüzde kaç çıkabilir ben netten hesapladım yüzde 80 çıkıyor doğrumudur

mka bey sizin dediğiniz gibi oran 68 ve
sürekli olarak rapor onaylandı.
Şimdi ben işlemleri başlatırken kendim pirim ödemek kaydıyla bir yerde çalışıyor olarak göstermiştim ,evrakları maliye ye teslim ettim hemen işten yarın ayrılırsam bir sıkıntı olurmu ? ( toplam 1 hafta çalıştım gözükecek) oradaki görevli net rahatlatıcı bir bilgi veremedi .Ve ayrıca bundan sonraki süreçte dosya mı nasıl takip edebilirim Muğla da yaptım işlemleri yardımcı olacak arkaşlara şimdiden teşekkür ederim

dogandurukan

dahiliye %42
fizik % 38
göğüs %20
kardi %10
nöroloji %7
toplamda %76
nörolojı %7 katmadan hesaplabnırsa %74 çıkar baltazara göre raporunuz

Benim sağ hemiparezi nöroloji %60 koluma %20 ayagima verdi
fizik%60 koluma ayağıma %20

kaç yapar sürekli olur mu

Teşekkürler hastaligimda serebral palsi sekeli ilk aldığım rapor %55 1 yıl verdiler 1 yılın sonunda rapor yenileme gittigimde dedeginiz gibi %68ederse raporun sürekli olması lazım kaç yıl yenilersem rapor sürekli olur teşekkürler

can16 normalde sürekli olaması lazım raporunuzun
Ama bazı hastaneler fantazi yaparak süreli 1 veya 2 yıllık düzenliyor raporu.

Yani fizik rebilitasyon tedavide görmüyorum kendimi bildim bileli böyleyim 26 yasindayim burda büyük bir hata var

iyi akşamlar arkadaşlar
kardiyoloji 50+20
fizik 25
göz 30
dahiliye 10
yüzde 90 olurmu???

arkadaşlar neden kimse cevap vermedi mesajıma engel oranı tespiti için bașvurduğumda fizikten %10+15+25,nörolojiden %15,ortopediden %25 oran verildi birde miyopum var ama sanırım o hesaplamaya katılmıyormuș nisan ayında heyete çıkıcam ve sonuçlanacak balthazarta göre hepsinin toplamının 100 e bölündüğünü yazıyor internette bu șekilde hesapladığımda %70 çıkıyor ama bana rakam komik geldi😊sizce kaç gelecek arkadașlar admin yardım lütfen

Üst Alt