Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

biz rapor için doktorları dolaştık kağıdı teslim ettik heyete..

organ nakli için : %70

kardiyoloji doktoru :%50+%10

dahiliye şeker için : %20
kolestrol için : %20 verdi sonuç ne çıkar hesaplayamadım ama durum bu

Ben 2 ay önce heyete girmiştim intaniye kan tahlili istemişti diğer hastalıklardan yeterli sonucu alınca tahlil yaptırmadan evrak ı heyete teslim ettim 2 ay sonra maliyeye gittim hastane den gelmediğini söylediler tahlil yaptırmadığım için sonlanmamış evrağım geriye kalmış tekrar kan tahlili yaptırdım evrapı teslim ettim bu arada 2 ay kaybım oldu siz siz olun tamamlamadan evrapı teslim etmeyin bu arada kardiyoloji 30+20. kulak 16. Ortopedi 5+3+5. Fizik 5+5 verdi toplam ne olur artık 4.5 ay sabır diyeceğiz

Merhabalar, benim raporumda %33 ve %10 özür var. Bunların % olarak toplamı 39.7 yapıyor. Ama Balthazard çizelgesinde %40 çıkıyor. Acaba kurul bunu nasıl hesaplar. Öyle bir değerde kaldı ki %40 vermeme ihtimalleri var mı acaba?

umut2135

İçime su serptiniz. umarım dediğiniz gibi olur. Bakalım sonuç ne olacak. Gerçi daha tekrar hakem hastaneye gönderecekler galiba.

Merhaba , Ağır uyku apnesi teşhisi kondu spap cihazınıda aldım , diyabet hastasıyım hap kullanıyorum, kolesterol hastalığım içinde hap kullanmaya başladım , hepatit B taşıyıcısım, 1996 sigorta başlangıcım prim ödemem 7000 gün engelli indirimi raporu alarak emekli olmama şansım var mıdır , ne yapmam gerektiğini billenlerden destek rica ediyorum.

Murist

Uyku apnesi ile ilgili belli testler var. Bu testler neticesinde %35 bile oran veriyorlar. Diğerleri içinde mutlaka testler vardır. Ve testler şartlara uygunsa diğerlerine de %10 oranlar veriliyor. Bence kaybedecek birşeyiniz yok. Bir an önce başvurun derim.

Murist mrb:
Geçmiş olsun bahsettiğiniz rahatsızlıklardan %40 ve uzeri bir oran alırsınız kesin sonuç için
yetkili bir devlet hastanesine baş vurmalısınız engelli raporu için

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim, sağlıklı en güzel günler sizin olsun

Merhabalar kardiyoloji %50 raporum var ama 2 yıl süreli. Bu Ne zaman süresiz hale dönecek. 1 yıl var daha

Hastahane raporu 22.03.2019 itibarıyla yüzde 58 olarak vergi dairesine göndermiş bakalım ne zaman gelir

Bugün vergi dairesine gittim Nisan 1 de Ankara ya göndermişler 4 4.5 ay sürer diyorlar dedim en başta dedin onu 3 ay sürdü bu aşama hala 4 ay diyorsun dedim yapacak birşey yok dediler.

İyi forumlar herkese
Kolon kanseri 3.evre ameliyat oldum
Tansiyon hastasıyım
Şeker hastalığım var
Kalbimde 2 adet stand takılı

%90 rapor alabilirmiyim

Tansiyon 10
Kalp kapak 10
Psikiyatri 20
Göz 1
Beyin cerrahi 7 verdi lütfen hesaplarmisiniz %40 olurmu

Haziranda heyet günü verdiler orda oran dusermi birde süre ne kadar

Begumarda
Hastane en geç 1 ay içinde sonuçlandırmak zorundadır. Vergi indirimi talep ederseniz o da 3-4 ayda sonuçlanır. Söylediğiniz şekilde olursa %40 eder. Oran kurul sonucu netleşir. Düşüp düşmeyeceği bilinmez.Psikiyatriden süreli raporunun süresi 1 yıldır.

DM tip II
HT
FTR (8+8+6)
Koroner orter 10
Kapak hastalığı 10
Obezite henüz vermedi
Nöroloji giremedim
Göz sağ 0,50 sol 0,20
Yüzde kaç gelir acaba Tavsiye ettiğiniz bişey var mı yardımcı olacak kimse yok mu

Rapor oranları

Slm kalpte 2 stentten 30 hipertansiyondan 10 kolastrolden 10 yazıldı bana toplam 50 inşallah ankarada iptal falan olmaz değilmi kolestrol oranı

Kesin emekli olursun..hemen hastaneye koş engelli raporu çıkartmak istediğini söyle

Pazartesi heyete girdim kardiyoloji haric sikintim yok kardiyoloji bana klass3 %50 ve klass2 %30 yazdi heyet ne sonuc verir bana sadece kalp hastasiyim doktor sana %80 verdim dedi bu oran degisime ugrarmi

Üst Alt