Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Teşekkürler 60 aldım ama sizin bilgileriniz doğrultusunda sağlama yapmak istedim burdaki insanlar bu işle görevli olan bazı insanlardan daha çok bilgiye sahip teşekkürler :)

Uyku apnesi 10
Obez 20 kalıcı hipotiroit 10
Cildiye egzema 5
Kadın doğum 15yada 20
Kaç eder toplam

Hesaplama Hastalığa göre değil ki, ilk mesajdaki linke tıklayın ve açılan sayfadaki tabloya değerleri kendiniz koyup görebilirsiniz.

kardiyoloji 50
hipertansiyon 10
uyku apnesi 10

formüle göre rapor oranım kaç çıkar ?

Hesaplamayı yapamadım yardımcı olur musunuz?

Merhaba
1-) Nöroloji %10
2-) Beyin ve Sinir Cerrahi %20
3-) Kardiyoloji %10
4-) Kalp Damar Cerrahi %20
5-) Endokrinoloji %10
6-) Psikiyatri %40
7-) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyonu % 10

akif1969

Akif abi merhabalar, bu oran malulen emekliliğe yeterli bir oran mı? Bundan sonraki işlemler nasıl olacak sgk bize yazıyla bildirecek mi?

Merhabalar Monerello, Hipotroidi vardı ayrıca SA hastasıyım bu nedenle atom tedavisi gömüştüm.

Merhabalar Monerello, Hipotroidi vardı ayrıca SA hastasıyım bu nedenle atom tedavisi gömüştüm.

sayın oturan boga sorum şu ben kroner arter hastalıgından %50 hipertansiyondan %10 noroloji svo hastalıgından %40 ve piskiyatri %20 olmak üzere toplamda %79 rapor aldım ama raporumu 2 yıllık verdiler kalp hastalıgım oldugu halde neden surekli degilde 2 yıllık verdi ne yapmam gerek su anda itiraz edeyimmi yoksa bu sekildemi devam etmeliyim teşekürler

nòroloji ve psikiatriden dolayı ola bilir. İtirazda olabilir, Ankaradan süreklide gelebilir vergi indiriminiz.

Uykusuz bacak sendromu yönetmelikte %10 diye açık acik yazıyordu ancak hangi yönetmelik hatırlayamadım. Acaba son 2019 yönetmelikte uykusuz bacak sendromu var mı yoksa çıkarıldı mı, göremedim de?

Uykuda hareket bozuklukları diye yazıyor.
Huzursuz bacak sendromu %10 diyor yeni yönetmelikte.

Sayın OturanBoğa vergi indirimi icin basvurdum fizik tedavi dr ankilozan spondilite bağlı
Tablo 3.8a 3.8b ve tablo 1.6
%3 +%3+%9 yazdi özür oranım kaç çıkar

Cok saol umut2135 astim 20 tansiyon 10 buda 14 zannediyorum 38 de kaliyo.ancak soyle bir sorun var uroloji doktoruna gittim infertiliteden yani kisirlik 10 alirsin dedi tahlillere gore bende guvenip maliyeden basvurdum.hangi gun saglik kurulundasiniz onu ogreneyim diye yanina gittim.bana cocugun varmi diye sordu bende 2 tane dedim. Ozaman ben sana nasil oran vereyim dedi şok oldum.hocam oran verecem demistiniz dedim cocugun oldugunu bilmiyodum dedi birde 2 cocuktan sonra oran verilirmi bende bilmiyorum dedi. Ne yapmam lazim bilgisi olan varmi orani vermesi gerekirmi sonucta yarinimizin garantisi yok kalp krizi gecirip olebilirizde.bu konuda ne yapmam lazim

Arkadaslar üroloji dr tahlil sonuçlarına göre infertiliteden yani kısırlıktan oran alabilecegimi söyledi.yanina gittim cocugun varmi dedi bende 2 cocugum var dedim nasil oran vereyim ozaman dedi.birde 2 cocuktan sonra oran verilirmi bende bilemiyorum dedi.yardimci olabilirmisiniz bilgisi olan varmi çok acil

LYFYZR

Arkadaşım infertilite kısırlık demek ama sizin iki çocuğunuz var,siz bundan oran alamazsınız,zaten infertilitenin oranı da %10 dur.

Arkadasim tamamda kisirlik cocuklardan sonra gerceklesen olay.okadar ilac kullaniyorum ilaclarin etkisi bence vergi indirimi icin basvurdum astim 20 tansiyon 10 romatizma 14 balthazarta gore 38 yapiyo infertilitenin 10 oldugunu biliyorum zaten bunu alirsam emekliyim onun icin arastiriyorum.merak ettigim su 2 cocuktan sonra bu orani alabilirmiyim alirsam neye gore alirim alamazsam neye gore alamam.doktorda 2 cocuktan sonra verilirmi bende bilmiyorum dedi. Bu konuda yardimci olurmusunuz.cok acil

Son düzenleme:
Üst Alt