OğuzHan112 bana da yardımcı olursanız çok sevinirim
%91 kısmi bağımlı rapor verdiler onun için itiraz etmistim. Daha önceki raporum %77 ağır engelliydi 2012 de almıştım o zaman yürüyordum 4 yıldır yürüyemiyorum
İtiraz ettikten sonra ki hastanede
Engelli raporu için nöroloji alt taraf için %80 kollar içinde %20 verdi heyete girmedim daha ftr nörolojinin verdiği oran onun içinde geçerliymiş Üroloji %40 verdi gözün verdiği oranı görmedim 2012 de aldığım raporda da itiraz ettiğim raporda da göz%5 üroloji %40 vermişlerdi
Bu nörolojinin bacaklar için verdiği 80 ile kollar için verdiği 20 nasıl hesaplanır bu oranla kaç olur biliyo musunuz
Birde şimdi ben itiraz ettiğim raporu üniversite hastanesinden alıyorum oraya gönderdiler itiraz edince.
22 yıldır MS hastasıyım 4 yıldır yürüyemiyorum
Üniversite hastanesinde asistanlar veriyoya oranı heyete girince oranı değistirirler mi
Üniversite hastanesi şu anki itiraz ettiğim raporun yeni raporu verecek hastane.nöroloji MS için tedavimi gördüğüm hastane aynı zamanda. ama üroloji için şu an bı tedavi bu üniversite hastanesinde görmüyorum.
İlaclarımı tak raporumu devlet hastanesinden alıyorum
Uzun oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum
Böyle kalırsa eğer oran kaç olur birde bunu sorayım
Teşekkür ederim.
Heyete girerim tam bağımlıyı onaylamadıkları gibi %91 ide düşürürlerse diye girmesem mi ki diye ne yapacağımı şaşırdım