Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

Bünyamin kardeşim uygulama üzerinden hesaplama yapmış gerçeğe yakın sonuçları yazmış zaten..

Kesin ve net sonuçu şöyle yazalım.

60+60+15+10+10+10=%90,9.
Yani raporunuz %91 olarak onaylanır.

@Sessiz.Gemi,

Çok teşekkür ederim yanına bi 10 oran daha eklenirse düşermi %91 den

Ya şöyle çok sayı oldukça azalıyor gibi görüyorum puanlar anlayamadım pek o yüzden

@BnymnYldz,

Hayr olmadı pazartesi günü e devlete düşecekmiş. Bugün heyette öyle söylediler. Bazıları puanları söyledi diğerlerini afaki hesaplamaya çalışıyorum 🙈

.%45+28+20+13+8+3 toplam engelli oranım kaç gelir

Süreli ve sürekli rapor neye göre belirleniyor?? Bilen var mı? 2019 da aldığım engelli raporum süreliydi 4 yıl sonra kontrol diyordu. Bugün yeniledim.%45+28+20+13+8+3 verdiler.toplam engelli oranım kaç gelir??

%75 olur mu ya bilip bilmeden sallayıp milleti yanıltıyorsunuz daha önceki rapor bundan 21 puan düşüktü %73 aldım

Verdiğin puanlara göre 75 yapıyor.
45+28+20+13+8+3 =%75

Extra aldığın puan varsa ve yazmadıysan onu bilemem.

Ortada sallama yok..heyet sonucunu yazarsınız🙋@tirillena,

Merhaba,nöroloji 40 ,kbb 22 ,dahiliye 36 ,beyin cerrahi 40 ve nöroloji 40 puan verdiler 90 a ulaşır mı ? Teşekkürler. @OğuzHan112

Son düzenleme:
Nöröloji ayrı ayrı 40 puan mı verdi?

Hesaplayalım.

40+40+40+36+22=%89,22
Raporunuz %89 olarak onaylanır.

@Burhn,

Aynı hastaneden Aralık ayında aldığımız süresi hala devam eden raporda 92 verilmişti,kurul bunu göze alarak 90 a yükseltme yapabılır mi @OğuzHan112

Son düzenleme:
Hayır zannetmiyorum..

Verdiğiniz puanlara göre 89,22 yapıyor..89,55,veya 89,56 ve üzeri olsa 90 olarak yuvarlanır.

Çok zor olsada belki heyet başkanı bir insiyatif kullanabilir..65 yaş üstü 10 puan var..bu genelde diğer puanlara ekleniyor yada verilmiyor.

Şansınıza artık🙋

@Burhn,

@OğuzHan112, oğuzhan bey merhaba nefroloji 55, tansiyon dahiliye 10 puan verdi, hesaplama robotun göre tam 59.50 de kalıyor 60 yaparlarmı? 60 olursa emekli olacaktım evrakları teslim edeyim mi bilemedim acil dönerseniz çok sevinirim

Heyet öncesi heyete gireceğin zaman o günkü heyet başkanı kimse onunla ön görüşme yap..belki inisiyatif kullanabilir.

@nevzat81,

@OğuzHan112, heyet başkanı kim olacak, onu nasil ögrenbilirim, ögrendim diyelim nasıl gorusecegim hepsi sıkıntı??? Yada evrakları teslim etmesem kolesterol ilacı cikarsam raporlu, 1 ay sonra tekrar başvuru yapabilir miyim, yarım puandan 1 sene beklemek istemiyorum açıkçası. Kolestrol ilacını da ilk defa yazdimis olucam 6 bekleme süresi falan olmaz sanirim

Dahiliye sizi görmüş notunu düşmüştür..Sonuçlanmamış rapor başvurusu sistemde görüneceği için şuanki raporu sonuçlandırmanız gerekir..

Sistemde sonuçlanmamış rapor başvurusu olacağı için,1 ay sonra yeni rapor başvurusu olmuyor maalesef.

Olumsuz sonuç alırsanız 6 ay sonra tekrar rapor başvurusu yapabilirsiniz

@nevzat81,

@OğuzHan112,
Oğuzhan bey, raporumu aldım%60 çıktı, ancak bu 3 . Raporum yine iki yıllık olarak verildi ve raporda doktor şerh yazıyor, ne anlama geliyor sorun olurmu? Şimdiden teşekkürler🙏

S.a herkese babamı heyete sokacam bütün doktorları gezdim kardiyoloji %60%20%10
Neforoloji %65
İdrar%10
Göğüs hastalıkları %20
Kulakta işitme cihazı var birde göz raporu sizce kaç çıkar 10 gün sonra heyete çıkacak yardımcı olursanız sevinirim

Kardiyoloji %50
%20%10 olarak

@seregir, Geçmiş olsun,

Kardiyoloji %60%20%10 ( %71 )
Neforoloji %65
İdrar %10
Göğüs hastalıkları %20
Bu şekilde olursa toplam %93 olur.

Kardiyoloji %50%20%10 ( %64 )
Neforoloji %65
İdrar %10
Göğüs hastalıkları %20
Bu şekilde olursa toplam %91 olur.

Kulak ve göz için burdan kimse şu kadar oran çıkar diyemez zaten, muayene olunca diğer bölümler gibi oran vermediler mi KBB ve Göz için.

KBB ve Göz içinde oran verilmişse toplam oranınız artar. 65 yaş üzeri ise belki %10 daha verilebilir.

Kardiyoloji için mesajın sonuna farklı değer yazmışsınız hangisi doğruysa ona göre sonuca bakarsınız.

@BnymnYldz hocam göz kulak için oran yazmadılar lakin raporları var kardiyoloji alttaki oranlar hocam teşekğr ediyorum bilgilerinize

@BnymnYldz Birde 65 yaş üstü göz kulak muanesi oldu sorunlar var ama yüzdelik yazmadılar hocam

GÖZ :90
NEFROLOJİ :60
ORTOPEDİ :56
KBB :36
İÇ HAST. :06
Engelli oranımız ne çıkar acaba.. Yardımcı olacak arkadaşlara Teşekkür ederim.

@seregir, Göz Kulak veya 65 yaş için oran gelmese de bu haliyle %90 geçiyor. %92 veya %96 olmasının pek önemi yok geçmiş olsun.

@cann.sm, Geçmiş olsun %99

Üst Alt