Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balthazard Formülü ile toplandığında % XX + % XX kaç olur?

@BnymnYldz,

Bünyamın ben. Aynı branş doktor 3-4 tane puan veriyorsa nasıl hesaplanıyor mesela ;
Hareketi kısıtlılığı, operasyon , kısalık vs vs .
25 -25 -13 - 7ve 3 =?

@BnymnYldz, bu 56’nın üzerine de %10 genel cerrah’ın verdiğini ekleyip fizik doktoru da verdiyse onu da tekrar mı balthazar da hesaplanılacak

@Cano06, Aynı bölümün verdiği oran önce kendisi içinde formülize edilecek. Daha sonra öbür bölüm oranları ile birlikte hepsi tekrar hesaplanacak.

Genel hastalıklarda 37 puan aldım 20puanda psıkatri verdi toplan engellı raporum kac olacak saygılar

100-37=63
63×20=1.260
1 260÷100=12,6
12,6+37=49,6

Sağlık kurulunda bu şekilde hesaplanıyor..Arkadaşın oranı %50 doğrudur.

Yukarıda hem örnek verdim, hem de hesapladım.. buna dair uygulamalar var fakat yanlış sonuçlar verebiliyor.

@Mustafa 1972,

Merhabalar onkoloji 80, göğüs 20, Kbb 18, endokrin 19, cildiye 5 bu şekilde oranların kuruldan çıkacak rapor oranı kaç olacaktır?

Sayın hocam bu yuvarlamanın mevzuatı var mı yoksa kurula kalmış bir durum mu, teşekkür ederim

Üst Alt