Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı nasıl alınır?

İzmir de "Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı"
Açık Adres: Yeşilturt Devlet Hastanesi'nin basın sitesine bakan tarafının hemen yan tarafında verilmektedir. Binanın hemen önünde Basın Taksi Durağı vardır. Konaktan kalkan "20" numaralı otobüs, durağın hemen önünden geçmektedir.
İstenilen belgeler:
2 fotoğraf,
1 kimlik fotokopisi ve
1 adet aslı gibidir sürekli engelli raporunuz.
( GÜNCELLEME TARİHİ: 22 EKİM 2012 )

%37 oranında raporum var. Özürlü kimlik kartı alabilir miyim?

merhaba benim askerde farkettiğim sağ gözümde doğuştan 100/37 lik bir görme engelim bulunmakta ve özürlü raporumu aldıktan sonra ne yapıcağımı bilmedim şimdi yardıma ihtiyacım var özürlülük kartını nasıl nerden alabilirim ??? ve 100/37 lik raporum bu kartı almam için uygunmudur sonuçta özürlülük derecem az lütfen bana yardımcı olun bu konuda ????

Malesef en az 40 olmalı..

tekrardan başvur belkı bı dahakınde yuzde kırk verırler..ozurlu dıyenede dekı bak devlet bıle kabul etmıyor ozurlu oldugumu de..

aldım vergi indirim raporla özürlü kimlik kartı albilirmiyim bilginiz arz ederim

ben istanbulda oturuyorum bahçelievler sosyal hizmetler müdürlüğü'ne qittim başvurumu yaptım ve ordan 10 içinde alacağım

bahçelievler sosyal hizmetler müdürlüğü den yapablirsin

selam.bende adana valiligi sosyal hizmetler den,saglik kurul raporu ,bir adet fotograf ve kimlik fotokobisiylr yarim saat icinde kimligimi aldim

Oğlumun 8 yaşında engelli raporu var.Oran %99. Oğlum için biz anne baba olarak hangi haklardan yararlanabiliriz?
Örneğin bu kimlik kartı için anne babada faydalanabiliyormu?

megatron;

Engellilere Verilen Maaşlar ve Düzenli Yardımlar
Engelliler İçin Vergi İndirimleri ve Muafiyetleri
Engelliler İçin Kamu Kurumları Tarafından Sağlanan İndirim ve Haklar
Engelliler İçin Özel Şirketler Tarafından Sağlanan İndirim ve Haklar
Engellilerin İstihdamına Yönelik Haklar
Engellilerin Eğitimine Yönelik Haklar
Engellilere Sağlanan Diğer Hak ve İndirimler

engelli kimligi

engelli kimligi nasıl alırım bilgi icin şimdi den teşekkürler

Başbakanlık özürlü kimlik kartının adı mı değişti yoksa ben yanlış bir kart mı aldım? Benim kartta "T.C AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI. Engelliler için Kimlik Kartı" yazıyor. Başbakanlık kartı değil mi bu diye sorduğumda, "eskiden bakanlık yoktu şimdi bakanlık olduğundan ismi bu şekilde değişti" diye söyledi orada ki bayan.

şu konuyu biri güncellese engelli kimlik kartı nerden alınır birde hangi kartlar var şu anda ? :/

eskişehirde nerden alabiliriz adresini bilen varmı

Volkan26,
Hamamyolunda aile ve sosyal politikalar bakanligi var oraya basvuru yapip alabilirsiniz

Deliklitas mahallesi hamamyolu caddesi no:59/B kat: 3 odunpazari / eskisehir telefon no: 02222211003 umarim isine yarar

İstanbul bahçelievler sosyal hizmetler müdürlüğüne gidiyorsunuz form dolduruyosunuz 15 gün içinde alıyorsunuz

arkadaşlar bende başbakanlık kartı var ama artık geçmiyor fatma şahin aile sosyal diye kart çıkarmak gerekirmiş doğrumu

doğru yasin aile sosyal hizmetlerine git değiştir hemen veriyorlar zaten ama başbakanlık kartlarının geçip geçmediğine dair bilgim yok...

aile sosyal hizmetlerine nerdeki şimdi başbakanlık kartımız geçmeyecekmi artık deiştiren enrde diştiriyor

bu kartı almak kolay eğer istanbulda oturuyorsan bahçelievlere gideceksin orda sorsan her kes tarif eder aile vs vs diye

eğer istanbuldaysan sana yardımcı olur nasıl olsa kolay yerini biliyorum gideriz geliriz kardeş senin için giderim

ibrahim istanbuldaysan sana yardımcı olurum gideriz kartı almaya

eser27;

1 yıl süresi var sonrası değiştirmek zorunlu

başbakanlık krtının yerini dolduracakmı tüm haklar olacakmı 10 snedir başbakanlık kartımız var rapor yerinede geçiyor o kart geçecekmi rapor yerine

Ya bu kart için sağlık raporu diyorsunuz o sağlık raporu için hastaneye sevk kağıdını neralıpda gidiyoruz

Ben yıllar önce nüfus kağıdıma istemiştim nüfus kagidimda( % 40 oraninda özürlüdür)yazıyor fakat kabul edilmiyor.basbakanlik kimlik kartı ayrı birsey mi?

arkadaşlar özürlü kimlk kartına ben kaymakamlığa başvurarak yaptım kısmetse bir ay sonra geleekmiş

Üst Alt