Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı nasıl alınır?

Raporumda sadece istihdam işaretli vergi indirimi ve özürlü kimlik kartı için basvurabilirmiyim.

sarasota
Anadolu yakasında Maltepe Huzurevi'nin hemen altında 70 evler köprüsüne yakın tarafında Aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı birim var, evrakları verip 15 gün sonra alınıyor. Ben kartımı aldım.

özürlü kimlik kartı ne işe yarıyor? nerelerde kullanıyor avantajı nedir?

Kimliğimi alırken kimliğin ne faydası var bir kağıt verdiler, yükleyebildiysem aşağıdan bakabilirsiniz.

pXYaAz.jpg

Basbakanlik karti dediginiz boyle birseymi ben acikcasi hicbir faydasini gormedim
28t8ac8.jpg

sarasota mrblar bende maltepeye yenı taşindım engellil raporumla gıdıp alabılırmıyım başbakanlık ozurlu kımlık kartımı neler gerekıyor

Arkadaşlar İstanbul için İL SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ mü?

Yoksa İLÇE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ mü?

başbakanlık özürlü kimlik kartının ismi AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI ENGELLİLER İÇİN KİMLİK KARTI
olarak değiştirildi mi ? Bana böyle kart verdiler

HALİT ÖZTÜRK

Doğrudur. Malumunuz Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı kapatıldı ve yerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı kuruldu. Bu bakanlığa bağlı ve yeni ihdas edilen Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü var. Tüm işlemler buradan yapılıyor.

artık. kartlar deişmek zorunluymuş raporun süreklide olsa 2007 öncesini kabul etmiyorlar çok saçma sürekli bir rapora nasıl tekrar istenir hastanelerde sürekli bir daha çıkamasın diyor eski kartı alıp yenisini vermeleri lazım aslında

merhabalar,
bu kartla maçlara özel kapıdan girilebiliyor, devlet tiyatroları, belediye otobüsü, TCDD trenleri kullanılabiliyor, daha fazlası da var.

Arkadaşlar 2004 ve 2006 raporu ile engelli kimlik kartı alınabilirmi. 2007 öncesi raporlarda ağır engelli evet yada hayır ibaresi yok.

Üst Alt