Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı nasıl alınır?

Başbakanlık engelli kartı beyaz kart mı oluyor yoksa bu kartlar birbirinden farklı mı?

de facto nun üstü 4.kat git
yaklasık 1 hafta sonra verıyorlar
nufus cuzdanı fotokopısını,raporunun aslı ve fotokopısı 2 tanede resim götür yanında 1 hafta tel. edıyorsun cıktı delerse gıdıp alıyosun ;)

Arkadaşlar mesela hemen yapan veren yerler varmı beklemeden yani

apocan14[FONT=sans-serif] kartal hemen veriyolarmı hemen veren yer veren varmı başbakanılık kartı[/FONT]

Başbakanlık engeli kartımı kaybettim 2005 te İstanbul da. Geçenlerde 182 yi aradım bulunduğum yerdeki sosyal hizmetlere gidip yenisini almak için müracaat etmemi söyledi bir şeye gerek olmadığını söyledi. Bahçelievler deki yere gittim . Dedikleri gibi olmadığını gazeteye ilan vermemi bir fotoğraf ve %40 rapor aslı ile başvurmamı söyledi.
Gazeteye ilan verdim.

Başbakanlı engelli kartımı kaybettim hükümsüzdür . İsim soy isim

Gazeteyi aldım rapor aslı ve bir adet fotoğraf ile gittim tekrar , bir forum verdiler doldurun raporun önlü arkalı fotokopisi kimlik fotokopi ile şu yandaki odada aslı gibi yaptırıp bize teslim edin 10 gün sonra gelip alın dediler .
Bilginiz olsun arkadaşlar.

istanbul asya yakasında nereden alabiliriz bu kartı dostlar

Engelli kartını nereden alabilirim?

herkese hayırlı ramazanlar ben konya beysehir ilçede oturuyom sizce ilçeden bana o kartı verirlermi

Aile ve sosyal politika bakanligi il sosyal hizmet mudurlugunden alinan kart bahsettigimiz basbakanlik ozurlu kimlik karti degil mi yoksa farkli bi kart mi?

Tesekkur ederim kartimi yeni aldim.farkli bir kart sanmistim.

hocam ben istanbulda o kartı almak istiyorum ama benim mart ayında bittiyor raporum yardımcı olun birde kartın belli bir zamanda gecerliliği var mı

"Başbakanlık Özürlü Kartı" kalktı artık "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Kartı" var.

Bende eskiden başbakanlık özürlü kartı vardı sonra bana yeniletmem gerektiği söylendi ve bu kartı alıp bana Aile Pol. bakanlığından engelli kartı verildi.

Bu kart çoğu yerde engelli raporu yerine geçiyor sizin engelli olduğunuzu kanıtlayan bir kimlik. Yine de bazen bazı kurumlar sağlık raporunu da görmek isteyebiliyorlar.

başbakanlık kartı falan kalmadı artık şimdi [FONT=sans-serif]Aile ve Sosyal Politikalar dan alınacak kartlar geçerli [/FONT]@rasitkorkmaz şansını dene ama raporun çok eski bilemiyorum

bende başbakanlık kartı vardı değiştirmen gerek dedi sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumu kaymakamlıklarda veriliyormuş eski kartı verdim raporun aslı gibidir onaylı kartımı verdim 2 fotoğraf verdim 15 gün sonra ara dedi
eski kartımda hızlı tren için yapıştırılan barkod vardı yeni kartıma da yapıştırmak mı lazım o barkodu almadım ne yapmalıyım tekrar çıkarttırmam mı lazım hızlı tren barkodu gitsem verirlermi hemen

Maltepe Huzurevi'nden çıkartılabiliyor mu yeni kartlar ?

Ankarada sincan etimesgut civarinda varmi yoksa bakanligami gitmemiz gerekiyor

Raporumda sadece istihdam işaretli kimlik kartı için basvurabilirmiyim.

Arkadaşlar, bu kart için raporun aslını mı alıyorlar yoksa aslı gibidir onaylı olan fotokopisini mi ?

Birde aslı gibidir onayını raporu aldığımız devlet hastanesinden mi yaptırıyoruz

Since1905OnLyGS raporun fotokopisini çekip kendileri aslı gibidir yapıyorlar. aslını vermeyin sakın. elinizde asıl nüsha yok ise raporu aldığınız hastaneden tekrar başhekim onaylı aslı gibidir yaptırabilirsiniz.

aslı veya hastane onaylı aslı gibidir elinizde var ise onun bir fotokopisini çekin götürün. onlar aslını görüp fotokopiye aslı gibidir kaşesi yapıp onu alıyorlar. aslını vermeyin.

Çok teşekkür ederim, zaten elimde bir tane asıl raporum kalmıştı onu da vereceğim sanarak erteliyordum bu kart işini artık ertelememe gerek kalmadı o zaman.

müsait bir zamanınızda hastaneye gidip aslı gibidir yaptırın raporunuzu elinizde fazla bulunsun. maddi imkanınız var ise noter onaylı da yaptırabilirsiniz.

Üst Alt