Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka hastaneye sevk etmek isteyince heyete itiraz ettim..?

Minik23

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ben kardeşim için daha önce sürekli ağır engelli raporuna itiraz ederek araç almak için yeni bir rapor talep ettik hastanede tüm tetkikleri yaptırdık sonuçta oranımız yüzde doksan çıktı fakat ağır engelli olan bölümü evet yapmışlar rapor nüshasını gördüm heyet günü geldi kardeşimi okadar tetkikten git gelden sonra heyet başkanı göğüs hastalıkları için başka hastaneye sevk etti bende karşı çıktım raporumuz onaylanmadı beklemede hastanede göğüs polikiliniği yeterli değil diye bir gerekçe söylediler kardeşimde akciğer pulimonisi yüde yüzaltmış derece kifoz hiper tansiyon ve koah var şimdi neyapmalıyım bilen varmı

Minik23

Heyet raporu onaylayıp raporu size teslim etmemişse rapor süreci tamamlanmamış demektir. Yani başvurunuz yok hükmündedir. Ya süreci istedikleri gibi tamamlamalısınız ya da başka bir yerden yeni rapor almalısınız

en son bugün rapor için imza aşamasında dediler neyapıcamızı bizde şaşırdık daha önce evde bakım maaaşı alıyorduk kardeşimin şartları ağırlaştı araç almak için başvurdum altıyüz lira istediler bende durum tespit raporu verin diye dilekçe verdim tüm tetkikler yapıldı heyete girdik hastane doktoru göğüs bölümü yüzde doksan rapor verdi ama heyet başkanı başka hastane görcek dedi bende istemedim böyle bişeyi nasıl yetrsizdir sizin doktorunuz dedim bimere başvurdum neolur bilmiyorum yani zorluk çıkardılar gereksiz yere

bu rapor için bizi il sağlık kurulu gönderdi hesaplama yapmışlar oranı yüzde doksan çıktı rapor nüshasını gördüm ama imzalamadılar biz yirmi günlük süreç varmış bildiğim kadarıyla ağır engelli olan kardeşimi ağır engelli değildir yapmışlar çok madur ettiler beni bu parayı ödeseydim keşke ama zaten kardeşim rahatsız bu oranı alır diye ödemek istemedim bu arada çok tşk ederim bekliycem napıcaklarını ama diğer raporumuz iptalmi olur olmazsa hiç uğraşmayım enazından maaş alıyoduk neolur bi cvb verirmisiniz günlerdir uyuyamıyorum neolucak neyapayım

burası bir dayanışma sitesi ama kimse kimseyle ilgilenmiyor bizler bukadarmı yalnızız bugün tekrar hastaneye gittim sekreterlik raporumu onaylamış ama vermedi kendileri il sağlık kuruluna göndereceklermiş üstelik te tüm tetkik yapan drların oranını değiştirmişler heyete girmeden elime verdikleri imzalanmamış rapor yüzde doksandı şimdi yüzde yetmiş diyolar bu adilmidir orada göğüs hastalıkları dr u benim kardeşimi neden muayne edip oran verdi ozmn haksızlık bizdemi bizi mağdur ettiler kimseye uaşıp danışamıyorum burdanda önemsenmediğimi hissediyorum stem etmek istedim

O raporu iptal edin, almayın da,imzalâmayin.
Maaşı bari kurtarın.
Ağır engelli hayır işaretliymiş😟
Ve araba için alınacak bu rapor,ama soruştururlar, bakım maaşı kurumu,arabâ için.

Almadım vermediler il sağlık kuruluna kendileri göndercekmiş resmen benim kardeşimin hakkını almak amaç dava açmak istiyorum kim hangi avukat ilgilenir bu konuyla bilmiyorum

Minik23

keşke eski raporu hiç kurcalamasaydın be kardeşim..pirinc beklerken evdeki bulgurdan oldun..yeni raporu hala imzalamadılarsa sisteme işlemedilerse imzalatmadan iptal ettir eğer oluyorsa..şayet il sağlık müdürlüğü hakem hastaneye yollamadı ise tekrardan rapora itiraz edersin bu sefer hakem hastaneye gidersin

Son kararı orası verir verdiği kararda kesindir bu karara da itiraz Artık Mahkemelere yaparsın işin çok zor keşke eski raporu iptal yapmasıydın...il sağlık müdürlüğü seni hakem hastaneyemi yolladı biliyormusun hangi hastaneye gittin?

Daha ilsağlık kurulundan bi cvb gelmedi ordaki sekreti dediki biz size bişey vermiycez ilsağlık kuruluna göndercez dedi hiç bişey anlamadım

ŞİMDİ YARIN GİTSEM ORANIN SAĞLIK KURULU BAŞKANIYLA KONUŞSAM İŞLEMLERİMİ İPTAL EDERLERMİ YOKSA SAĞLIK KURULUNAMI GÖNDERİRLER

Minik23
sizi heyete girdiğiniz hastaneye il sağlık müdürlüğü yollamadımı?

raporu onaylayıp sisteme girmedilerse rapor almaktan vaz geçtim diyebilirsin..heyet başkanı insaflı bir insansa sana yardım eder bi şansını dene

Şu sorumu cevaplarmısın..sizi rapor için itiraz ettiğiniz il sağlık müdürlüğü hangi hastaneye sevk etti hakemmi normalmi..yani toplamda kaç kez itiraz ettiniz..

eğer il sağlık müdürlüğü sisteme bir giriş yapmadıysa ve yeni raporun onaylanıp siteme işlenmediyse eski raporun devam eder

Heyete girip çıkmışınız göğüsçü muayenede bişi yazmadımıda niye ek hastaneye gönderiyor işlemler bitmeden raporu alamazsınız

Sevk ettiği göğüs yerine gitceniz

Ya biz nerde hata yaptıkki bilmiyorum istedikleri tetkiki, yaptırdık kendi doktorları verdi bu oranları heyet de sorun çıkardılar elimize raporuda vermediler bu nasıl bir haksızlık yani anlamış değilim amaç ne çözemiyorum verdikleri parayı almaksa alsınlar ben kardeşime onun için bakmıyorum yani nasıl indiriyolar oaranı neye dayanarak niye göğüs doktoru oran verdi ovakit diyebilirdi ben oran veremem diye elimizde dosyaya yazdı verdi

Raporun onaylı sisteme giriş ypılmış heyeti tamamlamanız lazım

Rapor aldığın hastanedeki rapor başvyrunu sildir..eğer raporun sağlık bakanlığı veri tabanına işlenmediyse

Yapılan tetkik yetersiz demekki sevk ettiği hastaneye gidin bitirin işlemleri
OğuzHan55 silinmez heyete girmiş

Verdi oran hatta filim eksikmiş heyet günü doyayı bana verdiler gidip filmi al diye içinde hesp yapmışlar oaran yüzde doksan imzalar kalmış sadece bizi başka hastaneye sevk etti gitmedim burda muayne olduk dedim

Kardeşim soruma cevap vermediğin için yardımcı olamıyorum sana

Oranınız düşmez zaten eksik tetkik var onu istemişler

Hangi hastaneye gttin ankaramış

Göğüsçü doktora yeniden bir girin olmazsa durumu anlatın

Normal hastane hakem değil

Size yemin ederimki eksik bir tetkik yok verebileceği enyüksek oranı verdi doktor tip iki solunum yetmzliği cihaz kullanıyor ve akciğer pulimonisi var

OĞZHAN BEY KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN ÇOK GERGİNİM HAKEM HASTANE DEĞİL NORMAL HASTANE

Ozaman ben sorayım ben cevaplayayaım..
1. sen rapor yükseltmek için eski sürekli olan rapora il sağlık müdürlüğüne baş vurarak itiraz ettin
2.il sağlık müdürlüğü seni herangi bir hastaneye sevk etti bu hakem hastane değil.
3 istediğin raporu vermediler evdeki buldurdan oldun.
4.raporu tamamla aldığın oranı beğenmiyorsan il sağlık müdürlüğüne tekrar itiraz et orası seni başka bir hastaneye sevk edecek burası hakem hastane olacak.buranın verdiği kararda son karar olacak..anlaşıldımı kardeşim

İşte gir doktora anlat heyette sölediklerini onada söle

@OğuzHan55
BANA RAPOR VERMEDİLER BULGURU İSTEMİYORUM İSTEDİĞİM SADECE KARDEŞİMİ TAŞIYABİLECEĞİM Bİ ARAÇTI MALUM ÇOK ZOR ZATEN ÇOK AMAN AMAN BİR ARABA ALICAKTA DEĞİLDİM BİLİYOSUNUZ BİR GELİR KİRİTERİ VAR HAKSIZLIĞA UĞRADIM YANİ

@MİNİK23
raprun kopyasını gördüm ağır engelli kısmı hayır dedin doğrumu anladım

@Minik23
Cavap ta vermiyorsunki yardım edelim...
Sen Raporunu tamamla bu mecbur durumda şuan..
1.raporu tamamla
2.istediğin sonuç çıkmazsa tekrar itaraz et.
3.il sağlık müdürlüğü seni hakem hastaneye yollayacak.
4.hakem hastanenin verdiği karar son karar olacak.
Geçmiş olsun

OğuzHan55

çok tşk ederim anlamadığım şey yüzde doksanlık oranı heyet nasıl indirir açıklamalaı nedir acaba böyle bişey yaşayan varmıdırki

Minik23

indirir yükseltir bu heyet başkanının insafına kalmış..uygun görmedim der işin içinden çıkar hiç bir hakta talep edemezsin..

Dediğim gibi yukarıda yazdığım yolu izle yapacak başka bir şeyin yok..Raporunu tamamla ve onaylatıp al...beğenmiyorsan tekrar itiraz et Ama unutma bu son itirazın olacak kesin kararı hakem hastane verecek

OğuzHan55

evet elimdede var fotosunu çektim oranları yazıyor doktorlar yazmış hesaplanmış yüzde doksan imza kalmıştı bitek

ÇOK İNSAFSIZLARMIŞ YALNIZ

@Minik23
Ben samsunda yaşıyorum. Gezmeye istanbula gittim yıllardır kullandığım ve raporu olan bir ilaçı Akineton bu ilacı psikiyatri doktoru yazmadı gıcıklık yaptı yıllardır kullandığım ilaç..yazmadı. Bende sağlık bakanlığına her yere onu şikayet ettim..

Sonra şöyle dedi Ben bu ilacı ona uygun görmedim hastayı tanımıyorum dedi. işin içinden çıktı..samsuna gelince yazdırdım doktoruma.. Al sana örnek.

OğuzHan55

bana dedilerki raporu sana vermiyoruz biz il sağlık kuruluna göndercez bekle dediler ama oran yüzde yetmiş oldu dediler ağır engelli hayır dediler

Üst Alt