Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka hastaneye sevk etmek isteyince heyete itiraz ettim..?

Minik23

sen şurda hata yaptın sanırım..onlar seni başka göğüs doktoruna yollamış keşke oraya gitseydin ordan verile sonucu geri onlara verecektin ona göre karar vereceklerdi..niye gitmedinki

@OğuzHan55

amacı anlamadım çünki gönderdikleri hastanenin raporuna itiraz etmiştik kardeşimde birsürü tetkikten geçti yoruldu cihaz kullanıyor zaten bunu yapmaları için bir sebeb göremedim zaten o hastaneden gönderdikleri yerden tedavi alıyoruz dosyaya koymuştum herşeyi

Bzi gönderdiği yer itiraz ettiğimiz raporu aldığımız hastaneydi çok anlamsız değilmi bu insanı yormak zora koşmak değilmi

yani ellerine bizi almışlar hastalık belli oran belli oyuncak gibi oynuyolar başka açıklama yok yani kardeşim kırk yedi yaşında raporu almışız 2015te ağır engelliliği nasıl kalkar keşkede kalksa mutlu olurum yemin ederimki ben bu haksızlığa birilerinin dur demesini istiyorum yalnızca çok üzgünüm

Sizin ne dediğiniz belli değil insanlarla dalgamı geçiyorsun anladıysam arap olayım...seni il sağlık müdürlüğü rapor için hastaneye yolladı doğrumu evet yada sadece hayır diye cevap ver soracaklarıma tamam mı

Bukdar yalnız olmamalıyız yazık değilmi
@OğuzHan55

Bak oğuzhan kardeşim nden belli değil söylediklerim il sağlık kuruluna dilekçe verdik normal hastaneye sevk verdi gittik tetkikleri yaptırdık doktorlar oranları verdi heyet günü geldi girdik raporu onylamadılar gerekçe göğüs hastalıkları için başka hastane görücek dedi bizde çıktık gitmedik

bizi gönderdiği göğüs hastalıkları bölümüde dha önce raporumuz olan ilsağlık kuruluna itiraz ettiğimi zraporu veren hastane anlaşılabildimmi acaba

1.sen il sağlık müdürlüğüne itiraz sonucu il sağlık müdürlüğünün yolladığı hastanede heyete girdiniz ve ordaki göğüs bölümü yetersiz olduğu için seni başka bir hastanedeki göğüs bölümüne yolladılar..
2.yolladıkları hastaneye gittin ordaki heyet sana %70 verdi ve ağır engelli değildir dedi doğrumu.

@OğuzHan55

neden dalga geçeyimki ben sıkıntıya girmiş çare arıyan biriyim yani öyle anlaşıldımsa özür dilerim

Hayır yolladıkları hastaneye gitmedim burdaki göğüs hastalıkları değerlendirdi zaten beni neden gönderiyosunuz dedim sonra bana rapor vermediler bugün sormaya gittim rapor çıkmış ama bana vermediler il sağlığa göndercez dediler yüzde yetmiş olarak vericez dediler

sana vermiycez il sağlığa kendimiz göndercez dediler

Doğru anlatamıyorsun doğal olarak bende anlamıyorum..
Sen raporu tamamlamak için yolladıkları hastaneye gidecektin burda yalnış yapmışsın işte...oraya gidip ordan verilen sonucu tekrar onlara verecektin bu şekilde raporun tamamlanmış olacaktı..Eğer gitmiş oldaydın belkide raporun yüzde 90 ve sürekli olacaktı..niye gitmedin

Konunuz çorba oldu

Raporun 70 olmuş gtmediğin için

Göğüsün oranını kaybetmişin

Minik23
Tmam raporun çıkmış sa demekki sistemlerede geçmiştir..şimdi izleyeceğin yol şu iyi oku ve iyi anla..
1.onlar raporu il sağlık müdürlüğüne yollayacaklar.raporu aldığın zaman tekrardan itiraz hakkın var ama bu hakkın son hakkın.
2.İl sağlık müdürlüğü seni hakem hastaneye yollayack..hakem hastane ne derse yap ama başka yere başka doktora yollarsa mutlaka git çünki son hakkın..herşeyi tamamladığın zaman hakem hastane sana rapor verecek bu raporda kesin ve son karar olacak.anlaşıldımı😊

Inş dedğiniz gibi olur tşk ederim

@flora19

44 fizik yüzde on kalp ve yüzde seksen göğüsün verdiği rapor neden başka hastaneye gidilcek diye şart koşuyolar oranı düşürmek içinmi bugüne kadar göğüs için hiçmi rapor vermemişler yani bukadar zormuymuş benim kardeşimin durumunu anlamak ben ona tepki göstrdiğim için gitmedim

Olân oldu ârtik
Geçmiş olsun, mahkeme ye vermeyin.6 âyda sonuclânır,
Zaten 6 ay soňra yeni rapora başvurursun.

Arkadaşın kardeşini her durumda 3. hastaneye yani hakem hastaneye sevk etmeyecek mi il sağlık?
Eski oran ve 2. hastane oranı farklı olunca direkt hakem hastaneye göndermiyorlar mı? Ben mi yanlış biliyorum?

Black83
valla nebileyeyim benim bildiğim raporu vercekler ben istemiyosam itiraz etcem onlar bana gıcık oldu bence çünki haksızlar yani kardeşim zaten rahatsız yani belli oranları var

CİHAZ KULLANIYOR SOLUNUM CİHAZI AKCİĞERDE PULİMONİ VAR KAN SULANDIRICI KULLANIYOR KALP İLACI KULLANIYOR OKUMA YAZMASI YOK YÜRÜYEMEZ KENDİ BAŞINA KALAMAZ AĞIR ENGELLİ DEĞİLMİŞ KARDEŞİM BENİM YANİ ARKADAŞLAR BENİM KARDEŞİM SIRTININ ÜZERİNE YATAMIYO OMURGAZSI YÜZDE YÜZALTMIŞ DERECE KİFOZU VAR ORTEPEDİ BEN BÖYLE ORAN DERECE GÖRMEDİM DEDİ DAHA NE İSTİYOLAR RAPOR VERMEK İÇİN

CANIMIZ SĞOLSUN NEFES ALIYORUZ YA ODA YETR AMA İNSAN ÇOK ÜZÜLÜYOR HAKSIZLIĞA UĞRADIĞINDA

He-man
TŞK EDERİM İLGİNİZE

Minik23

tamam ben illa rapora itiraz edin demiyorum karar sizin..%70 ağır engelli "Hayır" Raporunuzla hayatınıza devam edersiniz..ben bu raporu istemezseniz izleyeceğiniz yolu gösterdim..

Black83

doğru anlamışsın ve doğru biliyorsun Minik23 Derdini doğru anlatamadığı için Anlayacağı şekil anlatmaya calıştım..

İlk raporu itiraz sonucu almamış ki..itiraz sınucu alsaydı ikinci raporuda itiraz sonucu almış bu durumda ya elindekiyle yetinecek yada itiraz edecek

OğuzHan55

ya lütven kusura bakmayın ben anlamayabilirim gerginim yalnış bişey anlatmadım olan neyse onu anlattım hem görüş alıyım diye hem bu konuda nbaşkalarıda faydalansın diye

Hatalı kendisi Madem seni başka bir hastanenin göğüs bölümüne yolladılar gideydin keşke Olacak raporu sen olmasın diye uğraşmışsın..

Çünki insanlar çok açımasız ve bencil senin neler çektiğini bu hasta gidebilme imkanı varmı diye düşünmezler bir orayabir buraya gezer durursun kalem ellerinde..sıkıntıyı çeken sensin kimin umrunda

Sevk etmişler gtmemişin göğüs için

Gidecektin

OğuzHan55

aynen öyle acımasızlık başka bişey değil ama başka hastaneden deniycem şansımı olmazsa da sevincem kardeşim iyleşmiş diye napıyım artık allaha havale ediyorum

Minik23
Siz araç almak için baş vuruda bulunduğunuz için Heyet işini sağlama almak istemiş yoksa onlarda rapor vermeye yetkili..Ancak şöyle durumlarda oluyor..sizin hastalığı tetkik ve inceleme açısından yaterli labaratuar ortamı veya görüntüleme çihazlarında eksiklik varsa bu gibi tahlillerive görüntüleme işlerini yapmanız için başka bir hastaneye yollayabiliyorlar..KEŞKE ONLARIN YOLLADIĞI YERE GİTSEYDİNİZ..BELKİ RAPORUNUZ İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLACAKTI..

Hangi hastaneden müracaat ettinz
Minik23

Kardeşin için bidakine göğüs hastalıkları sanatoryuma git yada mevki hastanesine başvur

Minik23

Hayırlısı olsun ALLAH yardımcınız ve yardımcımız olsun..GEÇMİŞ OLSUN

Valla dilekçemde özür durumu tesbit raporu yazırdu araç yazmadım ben fakat ilk sordumuzda bizden her doktora elli lira dediler bende nasılsa oranı alır diye durum tesbit raporu istedim dilekcemde ötv ile ilgili ibare yoktu

flora19

sağlık kurulu raporu nu sadece göğüs karar vermiyor ama biliyorsun galiba..

Sanatoryum hastası zaten kardeşim mükemmel bir hastane

Geniş kapsamlı

Hepsi var göğüs ağırlıklı

Minik23

yeşil kart yada başka bir güvencen yokmu ?devlet hastanesi güvencen varsa para almaz..ünüversite hastanesi ise 200 tele ödüyorsun..

flora19
rapor vermeye yetkili hastanesi ise olur tabiki gidebilir..ama Bu arkdaşın raporu çıkmış itiraz ederse HAKEM HASTANEYE GİTMEK ZORUNDA BAŞKASINA GİDEMEZ..

Üst Alt