Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka hastaneye sevk etmek isteyince heyete itiraz ettim..?

Gelişmeleri yazıcam size hiç vazgeçmeye niyetim yok son noktaya kadar gidicem yani allah büyüktür sonuçta yalan bir hastalık yok ortada hakkını alıcam kardeşimin okadar umutsuz değilim çünki yaşadığımızı allah biliyor

EMEKLİ SANDIĞI NA BAĞLI KARDEŞİM İKİYÜZ LİRA DEĞİL HER DRA ELLİ LRA DEDİLER BİZE İKİYÜZ OLSAYDI VERİRDİM

Ben geçen sene kıştan beri uğraşıyom son rapor38di hakem rapordu.bekledim 6ay geçti arttığına dair başvurdum onaylandu kaşe bastrdm muayenelere grdim çıktım alcam işlh çarşamba heyet var

Hakem rapor bozulmuyo önlerine ilerlediğine dair bişi suncanız bende testimi onaylattım kbb yönlendirdi

Anladım yeşil kartlı bir arkadaşı ünüversite hastanesine yolladılar Rapor için 200 tele aldılar başka vermediler ordan biliyorum..tabi her hastanenin sistemi farklı olabilşr

Raporun sıfır çıkarsa para alıyolar sizinki sıfır dğl zaten

@flora19 senin durumuda az çok biliyorum neler çektirdiklerini de biliyorum..Al şu raporuda artık kutlayalım

Sizi anliyorum engelli hastanizi daha fazla yormamak icin heyetin baska hastane istegine karsi ciktiniz bir anlik öfke iste ama malesef ki raporunuz gitmek istemediginiz poliklinik devre dışı birakilarak onaylanmistir keske gitseydiniz oraniniz düsmezdi simdi tekrar rapora itiraz edip hakem hastaneye gönderileceksiniz ve hastaniz daha cok yorulmus olacak hakem hastane surekli rapor verecektir istediginiz sonucu ancak boyle alabilirsiniz sabirli olmalisiniz allah iyilerle karsilastirsin

Fatma hanim

Valla inş dediğiniz gibi bi sonuç alırım beni çok yrdular yıprattılar gereksiz eziyet ettiler üzgünüm inş bu olay iyi sonuçlanır yani cidden başka bi hastaneye gönderecekleri bir durum yok herşey ortada yani ilacımız sonucumuz evet sabretcem yapcak bişey yok allah görsün onları allaha havale ettim açıklayıcı bişey demediler korktuk endişeye kapıldık kardeşimde bişeymi var yeni bi hastalıkmı oluştu nebilim yüzde seksen verilen oranımı düşürmek istiyolar bir sürü şey düşündük

merhabalar herkeze ben ilk raporumu 28 aldım sonra ıtıraz etdım baska hastaneye yolladı orasıda 40verdi sonra almak ıstedım fakat vermedıler sonra il saglık mudurlugu aradım iki rapor arasında fark oldugu ıcın 3cü ve son hakem hasstanesıne sevk etcez dedı bu oran degısırmı yada ıptal edebılırmıyım rapor işlenirmi cunku son hakem hastanesı cok uyuzu bı hastane gıtmekde ıstemıyorumistanbuldayım buarada sadece işe girmek ıcın ıstıyorum kalça protezi ve gözden almısdım

crissangel

merhaba öncelikle geçmiş olsun sizin raprlardaki oranlar farklı olduğu için Hakem hastaneye gitmek zorundasınız...Bulundupunuz yerdeki Hakem hastaneye gitmek istemiyorsanız il sağlık müdürlüğünden başka bir il dışındaki Hakem hastaneye sevk ile gidebilirsiniz..Başka seceneğiniz yok..HAKEM HASTANE SON KARARINIZI VERECEK.GEÇMİŞ OLSUN

en yakın gonderdıkelrı hastane var 2cı hastaneden bu sene hakem hastanesı olmus oraya tekrar gıdemem 2cı ekz oyzuden son sevk etdıkelrı hastaneye gıtmem lazım sanırım pekı oran degısırmı yanı bakıyorlarmı oncekı rapora x hastane ne vermıs dıye

Her şeye bakıyor Adan z ye bakıyorlar Ezbere iş yok😊yüzde oran düşebilirde çıkabilirde..

flora19

slm bişey sorucam müsaitseniz benim kardeşimin raporu sanırım heyette herkes onaylammaış yüzde yetmişi oyüzden ilsağlık kuruluna göndermişler yazıda yazmışlar tam bilgi alamadım ama hakem hastane değilde istediğim başka hastaneye gidicekmişim sekreter öyle söyledi sizce itirazdan vazgeçebilme hakkım varmı şimdi sürekli raporumuz eski olan öyle kalsın deme hakkım varmı

Minik23 itirazmı ettinki

Ettiysen vazgeçemen onların seçtiği hastaneye gtcn

flora19

eski raporuma geçen bahsetmiştim itirazla yeni hastaneye gitmştim sorun çıkmıştı heyette hatırladınızmı şimdi heyet raporu vermedi yazıyla ilsağlığa göndermiş bende özürlüler idaresine tlf açtım bilgi aldım raporu vermediklerine göre tüm üyeler mütabık kalmmamıştır mualif olanlar olmuştur dedi kişiye verilir rapor dedi bende itirazımı geri alma şansım varmı acaba

Minik23 sanmam başvurunu ypmışın itiraz için evraklar ohastaneye gtcek sende oraya gtcen yeniden muayene gezcen

Aldığım rapora itiraz etsem ağır engellilik ifadesini kaldırabilirler mi?

Ben bişey sorucam bu gün kardeşime rapor aldım yüzde yetmişiki sürekli ağır engelli raporu solunumdan yüzde seksen çıkması gereken sonuç yüzde yirmi vermişler sftsi çok düşük oksijen cihazı kullanan hasta kardeşim şimdi sorum şu başka hastaneye gidip araç için rapor almak istesem bu raporuma bişey olurmu malum ağır engelliyi kolay vermiyolar bu rapora itiraz etmek zorundamıyım bilgi verebilirmisiniz bu rapor sürekli

Bilen biri cvb yaZsın lütven üç aydır uğraşıyorum elimdeki rapora itiraz ettim evde bakım maaşımız kesilcekti neyseki bugün kurtardım raporun ağır engelli kısmını fakat bu kezde hakettimiz oranı vermediler 16saat solunum cihazı kullsnan hastama solunuö yüzde yirmi kalp yüzde elli kas iskelette yüzde kırk verdiler ben araç almak istiyorum kardeşime ne yapmalıyım taşımakta zorlanıyoruz tüp taşıyoruz dışarı çıktımızda bana yol gösterirmisiniz

Evet itiraz etmeniz gerekli ilk raporunuzmu

Süreklimi rapor

Araç için %90 gerek özrün

Yüzde 20mi raporunuz şimdi:(

Öleyse itiraz et yada 6ay bekleyin ne kadar az vermişler

Evet malesef solunuma yüzde yirmi verdiler toplamda yüzde yetmişiki çıktı

Bende yüzde 20 sandım

İtiraz etme uzar iş

72kullanın

Rapordo sıkıntı şu kardeşim solunum hastası yüzde yüztemiş çok ağır kifoz skolyoz hastası buna bağlı solunum yetmezliği kalp yetmezliği var oksijen cihszı tedavisi görüyor rapora başvurduk toplamda yüzde yetmişiki çıktı solunuma yüzde yirmi hafif etkilenme var diye oran vermiş dr bu hasta aynı zamsnda kronik kurpolimoni komidin kullsnıyo ben bu sonucu anlayamadım bu rapor son hakkımız itiraz şansımızda yok araç alıcaktım kardeşime tüple dolaşıyoruz yani bu cetvele uygunmu napmalıyım burda bilen varmı

Ogünde sordunuz aynısını yüzde 90 gerek araç için yazdıydım itiraz etceniz beğenmiyosanız raporu sonuç farklı çıkmazsa 2ci hastaneyi alırsın raporunu.farklı çıkarsa 3cü hastane gidersin 3cünün raporu kesin olcak itiraz edersen eğer 72lik rapora anladın

İtiraz hakkı kalmadı anlıyomusunuz beni benim öğrenmek istediğim şey şu cetvele neden uymuyolar nereye şikayet edilir bu sizce normalmidir mağdurmuyuz doktorlar doğru olanımı yapmoş

bende biyorum oranın doksan olduğunu itiraz etmeyi size ne söylüyorum sıkıntı başka siz başka cvb veriyosunuz dr yaptığı haksız tutumu söylüyorum ben napmalıyım diyorum bu verdiniz cevabı bende biliyorum

böyle istediklerini vericekler ozmn allaha havale ediyorum npıyım umarım birgün bizede sorarlar bu niye bu oran neden böyle verilmiş diye ama yarın insan hakları komisyonuna yazıcam benim hastamın durumu belli ortada cetvelleride ortada ben yazıyımda başkasına kıyamasınlar

Aynen benim ilk rapordada olan hastalığıma sıfır yazdı ensonki raporda aldım oran ohastalıktan

Yapcak bişi yok :(

Bana neyi sorduğunuzu anlayamadım.

Eğer itiraz hakkınızı kaybetmediyseniz rapora itiraz edin. Bahsettiğiniz gibi bir tablo varsa hem ağır özürlü ibaresini alırsınız, hem de oran daha yüksek olur.

İtiraz hakkınızı kaybettiyseniz ve derdiniz "niye düşük verdiler" ise hastaneyi ve heyeti il sağlık müdürlüğüne veya sağlık bakanlığına şikayet edebilirsiniz.

Üst Alt