Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başka hastaneye sevk etmek isteyince heyete itiraz ettim..?

tşk ederim bir an önce sabah olsun sağlık bakanlığı dr kararıdır dedi aradım mahkemeye başvuru yapın dedi ama bimeri arıycam il sağlık müdürlüğünü arycam tbmm insan hakları komisyonunayazıcam hiç olmadı altı ay sonra tekrar başvuru yapıcam ama şu bir gerçekki belki şikayetten bişey çıkmıycak ama bu haksızlık ciğerimi yakıyo bunu haketmedi kardeşim tablo aynen söylediğim gibi hiç bir eksik yok koca iki cihaz var evde tüp var raporlarınıda sunduk yani durum bu

Minik23 bu son raporun galiba 6ay bekle sen o göğüs doktoruna belirtirsin hastalıkla ilgili seni sağlık kuruluna yönlendirsin tekrar heyete giriver.13 madde diye bişi var omadeden alcan tekrar doktor onaylarsa sağlık kuruluna danışcan önce 6ay beklede

Bahsedersin doktora olanları

Hastalığın ileri olduğunu vs

Tşk bekliycem dediğiniz gibi yapıyım haklısınız çünki haklı oldumuzu biliyorum ama hiç bir makam yardımcı olmuyor demekki sistem kanun bu allah büyüktür vardır bir hayır bizim için hayılısı böyleymiş

Tşk bekliycem dediğiniz gibi yapıyım haklısınız çünki haklı oldumuzu biliyorum ama hiç bir makam yardımcı olmuyor demekki sistem kanun bu allah büyüktür vardır bir hayır bizim için hayılısı böyleymiş

Aynen bende baya uğraştım almak için hep kırpıyolar

Bazı doktorlar çok iyi

Senelerdir olan hastalığa sıfır yazamaz kimisi veriyomuş oran işte

Doktora cetveli bile gösterdim düşün vermeyene bAkmıyo bile yazdı alamaz diye

Üst Alt